2018. február 4., vasárnap

Február 14: Valentin - nap avagy mit adj a párodnak?

Néhány nap múlva itt lesz a Valentin nap. S nem tudod, adj a párodnak? Vagy esetleg anyukádnak, testvérednek? Ne aggódj. Adok tippet. Csak figyelj. 

Íme néhány romantikus könyvek, amiket én elolvastam. S bátran merem neked ajánlani. 


Katie Françoise
A harag ébredése (Bosszú)



Tartalom:

Vajon létezik olyan szerelem, ami felülírja a bosszúvágyat is? 
Nathan korán árvaságra jutott. Az anyja elhagyta, az apját pedig megölték, amiért bosszút esküszik még kisgyerekként. Felnőve a CIA munkatársa lesz, és beépített ügynökként megkapja élete legfontosabb megbízatását: egy családnál kezd dolgozni sofőrként, ahol a családfő a maffia tagja, és mint később kiderül, Nathan apjának halálához is köze van. Egyenesnek tűnik az út a bosszúja kivitelezésében, egyetlen problémát Jessica felbukkanása jelenti, Nathan esküdt ellenségének elviselhetetlen természetű, de őrjítően vonzó lánya. 
Nathannak és Jessicának rengeteg akadályt kell leküzdeniük ahhoz, hogy együtt lehessenek, a sors mégis elválasztja őket egymástól. 
Minden titkukra fény derül, Nathan elveszíti élete értelmét, a szerelmét és a hitét is. Van innen visszaút?


A véleményemet itt olvashatod:

Katie Françoise
Halálos vonzódás (Bosszú)



Tartalom:

Mire képes egy nő a szerelméért? 
Jessica gyönyörű, de kibírhatatlan természetű, elkényeztetett fiatal nő, aki gazdag apja jóvoltából burokban nevelkedett. Amikor az apja vállalatánál kezd el dolgozni, megismerkedik az új alkalmazottal, a jóképű Lukassal, aki a sofőrje lesz. Jessica viselkedése eleinte taszítja a fiút, de aztán mégis beleszeret a lányba. 
Szerelmüknek rengeteg akadályt kell legyőznie: kiderül, hogy Lukas valójában nem is Lukas, és a lány apja sem az, akinek egész életében hitte. Ahogy egyre több titokról hull le a lepel, úgy bonyolódik Jessica élete is. Megismeri Lucas titkait, mégsem tud lemondani róla, és ez a végzete felé sodorja a törékeny lányt. Jessica feláldozza magát a szerelemért, és nagyon súlyos árat fizet érte. Vajon megéri? 

A véleményemet itt olvashatod.


Robin O'Wrightly
Andrea & Andrea



Tartalom:

Abban nincs semmi különleges, hogy egy milánói férfi, bizonyos Andrea Rigo, aki éppen felfüggesztett nyomozóként tengeti unalmas napjait, csomagot kap a postástól. Az már inkább furcsa, hogy a pakkot másnak szánták, neki ez azonban egyáltalán nem tűnik fel. Hogy miért? Mert a címzett Rigó Andrea, egy magyar vendégmunkás nő, aki diplomás létére két műszakban dolgozik, és tíz házszámmal odébb lakik. Ő nagyon is hiányolja, és felkerekedik, hogy kiderítse: hova került a küldemény… Mi lesz ebből?! 
Semmi komoly – vagy épp túlságosan is? 
Mennyire kavarhat be két egyéjszakás szerető, ha kávéházas? 
És ami a legfontosabb: meg lehet-e menteni a Földet a totális kipusztulástól és a gépek rémuralmától? 

A véleményemet itt olvashatod: 


Sütő Enikő
Törékeny szerelem (Sötét mennyország 1.)



Tartalom:

„Úgy vágytam rá, mint éhező egy falat kenyérre. Minden vonzott benne a külseje,a hangja,a bűnre csábító sötét tekintete. Akartam őt minden lehetséges módon, ahogy csak megkaphattam.Egy cél vezérelt csupán, hogy magamhoz láncoljam. Minden nap azért imádkoztam, hogy a kínzó múlt el ne szakítson egymástól. Eközben észre sem vettem, hogy körülöttem talán senki sem az, akinek látszik.” 
Celina élete legnehezebb időszakán próbál túljutni, és nem vágyik kapcsolatra.Úgy érzi soha többet nem fog tudni megbízni a férfiakban. 
Egy nyaralás során megismerkedik a jóképű, magabiztos, zavarba ejtően kedves, és zárkózott Aidennel. 
Hirtelen minden megváltozik körülötte, és magáénak akarja a férfit bármi áron. Vajon a férfi vonzalmát is csak a szenvedély mozgatja? Vajon van e jövője a szerelemnek a megismert múlt árnyékában? 

A véleményemet itt olvashatod.


Sütő Enikő
A szerelmed kincs (Sötét mennyország 2.)



Tartalom:

"Minden vonzott benne, a külseje, a hangja a bűnre csábító sötét tekintete. Egy cél vezérelt csupán, hogy megtartsam őt bármi áron.” Az érzéki szerelmi történet folytatódik. Aiden veszélyes, akár a kábítószer. Szenvedélyt kelt, és függőséget okoz. A szerelméért nagy árat kell fizetni. Vajon mennyit lehet kibírni? Celina úgy gondolta, soha többet nem lesz szerelmes, amíg meg nem ismerkedett a jóképű, és szexi Aidennel. A férfi, akinek megadta magát, mert mindent megtestesített, amire valaha vágyott. A közös jövőjük tele volt ígéretekkel, amíg a múlt rejtve maradt. De a sötét titok felszínre tőrt, és elpusztítani készül az életüket. Hamarosan ráébrednek, hogy a szeretet azt jelenti, mindent kockára kell tenni. Mert az összeomló életük lehetőséget ad arra, hogy kijavítsák a hibáikat… vagy örökre elveszítsék a másikat. Egy nő, aki megadta magát a szerelemnek. Egy férfi, aki bármi áron megvédené a nőt. Két élet, melyet hamarosan át kell vizsgálni… és az utolsó titokig lemezteleníteni.

A véleményemet itt olvashatod.


P.C. Harris: Újrajátszás



Tartalom:

A feltörekvő jégkorongos, Zack és a visszahúzódó Melanie, tökéletes álompárnak tűnnek. Ám a lány élete egy nap fenekestül felfordul, amikor hirtelen elveszít maga körül mindenkit, aki fontos volt számára. Beleértve Zacket is. A fiú egy profi szerződéssel a zsebében elutazik és ezzel darabokra töri a lány lelkét. Ekkor Melanie úgy dönt, hogy ő is maga mögött hagyja Kanadát, és egészen New Yorkig menekül. 
A sors azonban úgy hozza, hogy évekkel később újra találkoznak, de az egymásra találás nem úgy sikerül, ahogy azt a lány megálmodta. Ehelyett egy titkokkal teli viszonyba bonyolódnak. 
Vajon elég erős a kapcsolatuk, hogy túlélje a titkokat? Összeférhet a profi hokisok élete a szerelemmel? Te mire lennél képes, hogy megtartsd a szerelmedet?

A véleményemet itt olvashatod.

Íme a mai ajánlóm. Hamarosan lesz folytatás. Hisz még akad pár romantikus könyv. Jó olvasást!