2018. február 20., kedd

Sütő Enikő könyveit ajánlom nektek!

Ma Sütő Enikő könyveit fogom nektek ajánlani. Jó néhányat olvastam tőle és hamarosan érkezni fog hozzám pár napon belül. Számomra sokat jelentettek a könyvek, noha sok erotikus jelent volt benne, de érdemes elolvasni. Mert van mondani való a történet.


Nem tarthatsz vissza sorozat Brianna és Kaden történetét, meséli el. Mindkettőjüknek fájdalmas múltja van, s nehezen tudnak tovább lépni. De amikor megismerkednek, akkor minden megváltozik. Brianna nehéz körülmények között tűnt el otthonról, Kaden pedig a családja kiközösítette. Egymásban kapaszkodnak, hogy a múltjuk ne faljon fel. Érdemes elolvasni. 


Sütő Enikő: Nem tarthatsz sorozat:


Sötét Mennyország című könyvet is volt szerencsém elolvasni. Két részes könyv Celina és Aiden történetét meséli el.  Celina szörnyű traumát élt ált, amit egy nőnek nem szabadott volna. Aiden-nek pedig a lelkifurdalása gyötör, ami gyerekkorában történt. Ahogy ők ketten találkoztak, próbáltak a múltjukat elfelejteni. De sajnos nem ment. Nagyon tetszett mindkét könyv. Mindig van remény, én ezt veszem ki minden könyvben. Történjen bármi a szerelem, mindig legyőzz.


Sötét Mennyország sorozat



Szenvedély rabjai (Elmerülve). Nos ez az a könyv, amit nagyon imádok. Eddigi könyvek talán ez a legjobban megírt történet. Talán csak mert egyedi az, hogy most nem a férfi, vagyis Connor irányit, hanem Romina. Romina képes faképnél hagyni Connort. De Connort sem kell félteni. Szerettem az évődést, civódást. S azt z érzelmet, amit mindketten éreznek egymás iránt. Ez a kötet három részes lesz. S nagyon várom már a többit is. Viszont minden történetnek van fájdalmas múlt. Így Romina és Connornak is vannak titkai. Nem kevés. S bízom benne, kiderülnek a következő könyvben. 



A szenvedély rabjai sorozat

Szívből tudom ajánlani nektek. 

A könyveket itt tudod megvenni.:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése