2018. február 1., csütörtök

Abby Winter.: Leomló falak ( Beleolvasó)

Sziasztok!

Újra hoztam Beleolvasót nektek, ahogy eddig is szerző engedélyével osztok meg részleteket. 18 oldalt kaptam és heti két, oldalt hozok minden héten csütörtökön. 
Be is mutatom nektek a könyvet, amiből kaptok minden hét két részt. Bízom benne, hogy tetszeni fog nektek is. Hiszen már olvastam s bátran, merem ajánlani.


Abby Winter: Leomló falak



Tartalom:

Alice, több év sikertelen házasság után, a válás mellett döntött. Hogy újra talpra álljon a csalódás után, barátnői segítenek neki. 

Ryan gazdag és sikeres férfi, de az életében bekövetkezett tragédia beárnyékolja mindennapjait. 
Egy véletlen találkozás mindkettőjük életét megváltoztatja. A köztük fellángoló érzelmek talán új reményt adnak az élethez. 
De mi történik, ha a múlt és a távolság közéjük áll? 
Nem csak a környezetükben felmerülő problémákkal kell megküzdeniük, hanem saját magukkal is. 
Van még bennük elég erő, hogy ledöntsék a közéjük húzódó falakat? 
Egymásra találhat két megtört szív, ami már végleg feladta a reményt?




Akkor következzen a részlet a könyvből. Kellemes olvasást kívánok nektek.

Részlet: Abby Winter.: Leomló falak c.könyvből 1-2 oldal.


Ryan

Mivel a kicsikénk a kikötőben volt, hamar el is foglaltuk a helyünket. Imádtam ezt, hogy oda megyünk, ahova akarunk, és akkor, amikor akarunk. Mivel hosszú volt az út, hamar visszavonulót fújtunk.
Másnap reggel kicsit később keltem, mint a többiek. Mire kimentem a közös teraszra, ők már megették a reggelijüket.
-     Jó reggelt, Uram! – köszönt Mark, a főszakácsunk. – Hozhatok Önnek valamit?
-     Nem, köszönöm, van itt minden! Nem tudja, hol vannak a többiek?
-     Kimentek, szétnéznek. Pont elkerülte őket.
-     Köszönöm.
Azzal magamra is hagyott. Mivel a yachtunk farral volt a kikötőben, pont remek kilátásom nyílt a kikötőre illetve a part egy részére. Gondoltam, reggeli közben elolvasom az újságot is. Egyszer csak a szemem sarkából mozgásra lettem figyelmes. Felpillantottam. Egy lány volt. Na, jó, azért már nem lány, de tőlem fiatalabb lehetett. Egy térdnadrág és egy póló volt rajta, semmi túlzás, semmi cicoma. Nagyot dobbant a szívem. Basszus! Biztosan turista volt, mert olyan ámulattal bámulta a motorcsónakokat a kikötő elején, mintha sosem látott volna ilyet azelőtt. Ahogy közeledett, és jobban megnéztem, feltűnt, milyen csinos. Nem a klasszikus szépség, de teljesen rendben volt, amit eddig láttam legalább is. Épp rajta felejtettem a szemem, amikor megállt. Felnézett egy hajóra. Olyan különös lett az arca, hogy kíváncsivá tett. Felálltam és megnéztem, mit néz. Kettővel odébb egy hajón épp egy fickó ébredezett. Ekkor összeszorult a gyomrom. Mi volt ez? Ráztam meg a fejem. A nő szemezett a pasival, amikor kijött a nője is. A görcs kiengedett a gyomromból. Ez most komoly? Még csak nem is láttam igazán. A kis szöszi lehajtott fejjel, kissé elpirulva továbbindult felém. Mosolyognom kellett, mert eszembe jutott, mivel tudnám elérni, hogy ezt a pírt én varázsoljam az arcára. Hé, Ryan! Ébresztő! Mi ütött beléd? Ráztam fel magam. Inkább visszaültem a helyemre, mielőtt komplett hülyét csinálok magamból. Újra felvettem az újságot és olvasni kezdtem. De amikor elsétált a yachtunk előtt, megborzongtam. Nem bírtam megállni, hogy ne kövessem a szememmel. Igazi nő volt. Már nagyon elegem volt a botocskákból. Ez a nő igazán nőies volt. Nyeltem egyet. Ekkor lelassított és visszafordult. Vajon észrevette, hogy figyelem? Nem bukhattam le, mert a teraszunk egyik fele zárt volt, így csak én láthattam, ő nem.

 Zavartan fordult meg és sétált tovább. Már azon törtem a fejem, milyen szöveggel tudnám elcsábítani. Valami vonzott hozzá. Mi? Na, jó, innom kell valamit. Mikor foglalkoztam én a csábítással? Ja, soha!
-     Sikerült felébredned? – szakították félbe a merengésemet a srácok.
-     Ja.
-     Valami gond van? – húzta össze a szemöldökét Tom.
-     Dehogy is. – kapkodtam össze az újságjaimat. – Mi lesz a program?
-     Vízisíelni fogunk! – ujjongott Jason – Jössz?
-     Nem hiszem!
-     Ne legyél már ünneprontó! – morgolódott.
-     Ti mehettek, én kimegyek a piacra. Megkérdezem Markot, nem kell-e valami.
-     Már megint ez a szar! - jött Jasontől.
-     Most mi bajod? Szeretem én kiválogatni, mit eszek meg. Mi ezzel a gond? Különben is még csak most érkeztünk, vízisíelni tudunk még, de piac csak ma van.
-     Jól van házisárkány, menj, vásárolj, addig mi csinálunk valami férfiasat! – dünnyögte és ment is átöltözni.
-     Minden ok, haver? - kérdezte Tom a szokásos felhúzott szemöldökkel. Esküszöm, ez az ember belém lát.
-     Persze. Miért ne lenne? – próbáltam lerázni.
-     Nem tudom, furcsa vagy. Történt valami?
-     Nem, semmi.
-     Ok, te tudod. – látszott, hogy nem győztem meg, de rám hagyta. Azzal ő is eltűnt. Azt mégse mondhattam nekik, hogy megláttam egy nőt, aki úgy elvette az eszemet, hogy elég csak rágondolnom, és máris kő kemény vagyok. Lenéztem a gatyámra. Bassza meg! Vennem kell egy hidegzuhanyt.
Miután megpróbáltam összeszedni magam, felöltöztem, és útnak indultam. Szerettem ezt a piacot. Valóban szerettem magam kiválogatni az ételek hozzávalóit, de nem csak emiatt jártam ezekre a helyekre. Hát, igen! Vadászni is ide szoktam járni az ideutazások alatt. Meglepően sok bevállalós csaj fordult meg ilyen helyeken. Jason fél óráig röhögött rajtam, mikor először elmeséltem neki, milyen klassz csajokat lehet itt látni, és milyen készségesek. Azóta is ezzel csesztetnek. De legyen ez az ő baja. Nekem már jó párszor bejött.
Ahogy a piacra értem, egyből a halasok felé vettem az irányt. Jó barátom, Nico pultjához mentem, hogy beszerezzem az esti grillezéshez a hozzávalókat, és kagylót is kellett vinnem Marknak."



 A könyvet itt tudjátok megvásárolni illetve a Szerző csoportjába is be tudtok lépni.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése