2018. február 3., szombat

Szekeres Judit: A múlt árnyékában ( Szimóna 2.)

A könyet még  valamikor tavaly tél körül vettem meg személyesen Budapesten Álomgyár könyvesboltjában. Nem bántam meg cseppet sem. Mert nagyon jó könyv.  Ami az első részben nem volt meg a varázsa, az második részben megkaptam. Igazán megfogott a könyv. Nagyon nem akart elengedni. 




Szekeres Judit: A múlt árnyékában
( Szimóna 2.)



Tartalom.:

El ​lehet-e temetni örökre a múltat? Vagy talán végig elkísér minket, hogy árnyékot vessen ránk, mikor kisütne felettünk a nap? 
Szimóna és Márton, akiknek sikerült bebizonyítaniuk, hogy a szerelem képes legyőzni minden akadályt, az újrakezdés örömében boldogan vágnak neki a közös jövőjüknek. Azt azonban nem is sejtik, hogy az összes eddigi megpróbáltatás csupán előszele volt annak a tomboló viharnak, amely hamarosan mindent a feje tetejére állít. A történetben olyan új szereplők is feltűnnek, akiknek megjelenése visszafordíthatatlanul megváltoztatja a főhősök életét, és amikor a két fiatal már azt gondolná, hogy végre célba ért, sajnos rá kell jönniük, hogy az igazi kihívások még csak ezután következnek. Szimóna sok éven át titkolt múltja most feltárul, és elérkezik a pillanat, hogy farkasszemet nézzen élete legnagyobb ellenségével, amelyben Márton elszánt hősiességgel segíti őt. Ám az események váratlan fordulatot vesznek, és teljesen új fénybe helyezik a párkapcsolatukat. Vajon Márton valóban az a férfi, akinek Szimóna gondolja? Esetleg van, amit a lány még nem tud a párjáról? Mindez kiderül A múlt árnyékában című könyvből, amely a Meztelen igazság című regény folytatása. Tarts velem, ha te is szereted az izgalmakat.


Véleményem: 
5/5

Nos határozottan tetszett a második kötet. Sokkal feszültebb, izgalmasabb és meg annyi titok lappangot a történetben.  Móna és Márton épp, hogy kibékültek volna egy újabb csapással, kell megbirkózniuk. Nagyon élveztem a második részt. Sok új szereplőt ismerhetünk meg a történetben. Márkó ás Erneszta, igaz őt az előző kötetből olvashattuk.Aztán Dóra és Lucia,Izolda is.  Móna múltja is felszínre kerül, mely Márton segít átvészelni. Meg találja gyerekkorában elvesztett barátját. Később Márton életének egyik része visszaköszön, sajnos. Hihetetlen csavarokkal húzza az olvasó elől a mézes madzagot. Mikor már azt hittem nem lesz több, akkor jön egy érdekes rész. Egy  nap alatt kiolvastam az egész könyvet és nagyon megérdemli az ötöst. Nagyon tetszett, izgalmas volt a könyv. Bátran ajánlom, aki szereti a romantikus történetet. 
Viszont kíváncsi lennék Márton gondolataira, érzéseire. Szívesen olvasnék még, illetve Márton szemszögből például, örülnék neki. Mert tetszett, hogy volt pár gondolata a történetben.  
Nagyon köszönöm a szerzőnek, hogy megírta második részét. Gratulálok!



Kedvenc ídézet,jelenet:

"- Ne haragudj rám, Szimóna, de megvakít a fényed. Te vagy a napom, az éjben a csillagom, nélküled sötétségben élek"

" Egy éve, hogy megismertem a feleségemet. Gilbert Márton akkor és Gilbert Márton ma két különböző ember. Ez az egy év az egész eddigi életem iskolájának záróvizsgáját jentette.  - Lélegzetvételnyi szünetet tart. - A szeretet feltétel nélküli, ezt biztosan sokszor hallottátok már, akárcsak én, de igazából soha nem gondolkodtam el ezen, mindaddig, míg valaki erre rá nem ébresztett. Ez a valaki az életem nője, a gyerekeim anyja és az örök társam, a legszebb nő, akit valaha láttam. Ő tanított meg rá ,hogy a világon semmi nem létezik,amért érdemes lenne a szerelmet elárulni. Mindannyian követünk el hibákat, olykor titkokat őrzünk vagy valótlant állítunk, de bűn-e , ha ezt  a szerelem nevében tesszük? Az én záróvizsgám utolsó tétele, hogy nem az. Hiszen a szerelem vak, és pont ezért olyan gyönyörű. "

A könyvet itt tudjátok beszerezni: 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése