2018. február 26., hétfő

Katie Françoise:Utolsó. Esély.

~~~ Recenzió ~~~


Szeretném megköszönni Katie Katie Françoise szerzőnek, hogy lehetőséget adott, hogy elolvashassam a könyvet és Álomgyár Kiadónak, hogy kiadta. Mert ez a könyv maga a csoda. Egy őszinte, szívmelengető történet az anyaság válásáról, szerelemről, bizalomról és fájdalomról szóló történet. Szóval nagyon hálás vagyok ezért a lehetőségért. Köszönöm


Katie Françoise Utolsó. Esély.




Tartalom:

Vajon ​az ember mindig képes elfogadni a sorsát?
Catherina kiegyensúlyozottnak tűnő házasságban él férjével, Ryannel. Boldog életüket egyedül a gyermektelenség árnyékolja be.
Fel tudja-e dolgozni egy nő azt, ha nem lehet gyermeke?
Katie fájó szívvel ugyan, de elválik férjétől, hogy ne kösse őt egy gyermektelen élethez, és magányos önsajnálatba burkolózik. Ekkor találkozik Calebbel, akivel lassan új szerelem alakul ki.
Vajon az új érzelem elég erőt ad Katie-nek, hogy bele merjen vágni újra a babaprogramba?
A férfi zűrös múltja miatt útjaik sokszor szétválnak, mégis megpróbálják a beültetést, ami ezúttal sikerrel jár. Mielőtt azonban élvezhetnék a gyermekvárással járó örömöket, egy baleset talán örökre elválasztja a párt egymástól.
Katie-nek meg kell birkóznia a tudattal, hogy minden, amiben hitt, csak a képzelete játéka volt. Vagy talán mégsem minden?
Katie Francoise második könyvében személyes tapasztalatait felhasználva ír arról, mennyi áldozatot képes meghozni egy nő, hogy elérje a célját, és saját gyermeke lehessen.


Véleményem:
5/5

Hűű most igazán letaglózó volt ez a könyv. Nem tudok napi rendre térni felette. Nem semmi egy történet. Teljes mértékben bele tudtam élni a főszereplő Katie helyzetébe. Hiszen nem könnyű feladni azt, ami egy nőnek igazán fontos. Azaz, hogy anya lehessen. Hiszen enélkül üresnek és sivárnak érezzünk az életünket. Noha nem vagyok meddő, de teljes szívemből tudom, min megy át. Nem könnyű e tény felett elfelejteni. S Katie-nek láthatóan nem sikerült és igazából nem is akart. Hiszen férjét Ryan-t elengedte, hogy lehessen családja. Nem akarta magához láncolni. Amit meg is értek, de nem is. Viszont ez az ő döntése.

Ahogy haladt a történet Katie később megismerkedik Caleb-el. Igazán rendhagyó módon. A kisfia balesetet szenveded a tengerparton és Katie pont ott volt. Itt illetve másnap kezdődött igazán érdekesen a kapcsolatuk. Félt be engedni Caleb-et a szívében, félt újra szeretni. De kitartó udvarlásnak meg lett az eredménye. Csak, hogy Caleb-nek fura és zűrűs múltja akadt. Amit nem akarta Katie-t belekeverni. A történet vége sokkolt nagyon. Hiszen Katie balesetet követően végig azt hittem, hogy tényleg elveszíti Caleb-et. Azt hiszem szerző, megint tudod újítani. Számomra legalábbis új. Noha ez a könyv 2 éve készült, de nekem akkor is újdonság erejével hat. S van mondanivalója a történetnek. Igaz eleje saját élményeiből írta meg, de mindig azt vallom, hogy bármilyen kicsi is az esély azt az esélyt meg kell ragadni. Foggal, körömmel harcolni. Nagyon köszönöm szerzőnek, hogy újabb könyvvel lettem gazdagabb, csodálatos történettel. Mely nem lehet e mellett szó nélkül elmenni. Ajánlom minden nőnek, akinek gyermeke van, akinek gyermeke lesz, vagy csak tervezi. Illetve minden romantikus lelkű hölgyeknek. 


A könyvet itt tudod megvenni: