2018. február 24., szombat

Tomor Anita: Nyolc éjszaka

Szeretném meg köszönni Tomor Anitának, hogy lehetőséget adott, hogy elolvashassam  Nyolc éjszaka c. könyvét. Ahogy eddigi előző könyveket, ezt a könyvet is imádtam. Köszönöm, Anita!


Tomor Anita: Nyolc éjszaka

~~~ Recenzió ~~~




Tartalom:

Trishnek elege van az unalmas mindennapokból. Úgy érzi, valami új dolgot kell tennie, valami olyat, amit eddig még nem csinált. Elhatározza, hogy életében először elutazik New Yorkba. Egyedül. Felejteni akar és világot látni. Egy valamire viszont nem számít, arra, hogy betoppan az életébe Ryan.
Ryan híres hollywoodi színész, és nem mellesleg rohadt jó pasi. Nincs a világnak olyan pontja, ahol ne csengene ismerősen a neve és ne ismernék fel azonnal az utcán. Mindene megvan, amiről csak álmodni lehet. Ő viszont úgy érzi, valami mégis hiányzik az életéből, és erre csak akkor döbben rá, amikor a londoni reptéren belebotlik Trishbe.
Te mit tennél, ha az álompasi a tévéből egyszer csak előtted állna és le sem venné rólad a szemét, sőt úgy bámulna rád, mintha azonnal ágyba akarna vinni? És akkor, ha ráadásul kiderülne, hogy egymás mellé szól a jegyetek a London-New York járaton?
Trish legszívesebben hanyatt-homlok elmenekülne, de nem teheti. A gép indul és neki le kell ülnie Ryan Davis mellé még akkor is, ha a férfi „a baj már megtörtént, bármit csinálsz, akkor is az enyém leszel, bébi" tekintettel néz rá. Trish minél elutasítóbb, Ryan annál jobban élvezi a játékot. Nyolc éjszaka. Csupán ennyit kér Trishtől. Vajon ennyi idő elég ahhoz, hogy megváltozzon két ember élete? Esetleg örökre?



Véleményem
5/5

Azta nemjóját neki.  Fantasztikus volt ez a könyv. Továbbra is ugyanolyan szórakoztató, humoros és könnyed olvasmányt kaptam. Se többet, se kevesebbet. Imádtam. Szuper jól szórakoztam. Hihetetlenül bele éltem magam, hogy New York-ban vagyok. Egyike legnagyobb kívánságom, hogy eljussak majd egyszer. Ryan hát mit mondjak. Lökött egy férfi. De arany szíve van (nagy sóhaj). 
Tetszett, hogy nem egyből a lényegre tért. Hanem tényleg igazán be akarta bizonyítani, hogy tényleg őt Trisht akarja. Csakis őt. Ahogy haladt a történet úgy csapkodtam, hogy gyerünk már Trish egye fene, engedd már. Komolyan már rágtam a körmömet. Nagyon izgalmas volt.  Ahogy eljutott Vegas-ban. Ott tuti azt hittem változni fog valami. Az a csökönyösség.. Ejj nagyon nem kellett volna. De a vége már szinte vigyorogtam. Annyira aranyos volt Ryan. De előtte végre kiderült mi lett az exel és régi baráttal. Mert ugye egy kis dráma is belefolyt a történetben. Hogy még izgalmasabb legyen. Ha az első két könyvét olvastad és azt gondoltad, nem lehet fokozni, hát tévedsz. Ez sokkal jobb volt.  
Nem tudom, mit tervez a szerző, de tutira vevő leszek a következő könyvére. Köszönöm, hogy elolvashattam a könyved. 
Abba ne merd hagyni. (Vigyorgok). Ajánlom annak, aki szereti Tomor Anita könyveit, ha már olvastad a szerzőtől, és szereted a humort, könnyed romantikus történetet. Akkor ez a könyv pont neked szól.


Kedvenc idézet, jelenet:

"Basszus,azok a lábak! Egész nap elnézném őket a formás hátsójával együtt. Basszus,basszus,basszus! Esküszöm,bizsereg a belsőm. Meg kellett ráznom a fejem, hogy magamhoz térjek. Mi a fasz van veled, Davis??"

" - Mégis mit csinálsz? - hajoltam oda hozzám, és súgtam a fülébe.
 - Kölcsönkenyér visszajár. Tudom, hogy direkt indítottad el az Űrutasokat csak, hogy provokálj! - súgta. Olyan közel hajolt, hogy a lehelete csiklandozta a fülcimpámat.
  - Nem is igaz - hazudtam - Mi bajod az Űrutasokkal?
  - Ezért büntetésből nyeld le, hogy a barátnőm leszel, amíg repülünk - suttogta vissza a fülembe."

"Jóleső, bizsegrő érzés fut végig rajtam. Ezt most hagyd abba , Trish Abbot, nem ábrándozhatsz róla! Még akkor sem, ha New Yorkban a Grand Hotelben mindenki szeme láttára fogja a kezed!"



A könyvet itt tudod megvenni: 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése