2018. július 31., kedd

Egri Zsanna: Elveszve Mexikóban


Köszönöm Egri Zsanna szerzőnek, hogy lehetőséget adott elolvasni Elveszve Mexikóban c. könyvet. Nagy izgalommal vágtam bele az izgalmas kalandban…


Egri Zsanna: Elveszve Mexikóban



Tartalom

Te mit tennél, ha egy reggelen, nyomtalanul eltűnne az ágyadból a szerelmed? Csupán egy Mexikóba szóló repülőjegy, és harmincmillió forint marad utána. 
Kathy, útra kell, hogy megtalálja kedvesét. Ám, újabb rejtélyek várnak rá. Egy titokzatos menyasszony, egy halottnak hitt anya, egy vidám özvegy. Egy nyomozónő és két férfi segíti. A férfiak nemcsak Johnt, hanem a magyar lány kegyeit is keresik. Vajon Kathy rátalál az elveszett férfira és a szerelemre? 
Te mit tennél, ha egyik nap arra ébrednél, fogalmad sincs, ki vagy? Csupán egy fénykép maradt a múltadból, rajta egy keresztnévvel: Richárd. 
John, akit Richárdnak gondolnak, egy orvosnő, és egy idős asszony segítségével keresi a múltját. Különös titkok veszik körbe. Egy elveszett menyasszony, egy babonás özvegy, mesés vagyon. Vajon John rátalál a múltjára és a szerelemre? 
Egy rejtélyekkel átszőtt, romantikus kalandregényt olvashatunk, ami egzotikus tájakra visz el, ahol különleges érzelmek, és sok meglepő fordulat vár az olvasóra.

Véleményem
4, 5 / 5

Egri Zsanna újabb könyvét kezdtem elolvasni. Igazán izgalmas és csavaros történet ez. Elején Kathy megismerkedik John Kinggel, akivel eleinte tolmácsként majd titkárnőként dolgozik, később szerelemi viszony alakul ki közöttük. De egy reggel sajnos eltűnik. Itt kezdődik Kathy kálváriája. Hihetetlen utazás, rengeteg rejtély mely csak az utolsó oldalakon derülnek ki mi történt Johnnal. Vártam mikor derül ki, hogy szélhámos-e John vagy sem. Kathy megismerkedik Andreával, rendőrnővel, akivel együtt utazik Mexikóba. Majd később Andrea testvérével, Bandival és annak gyerekkori barátja Petivel. Ők segítenek kibogozni a rejtélyt Kathy kedvese körül. Igazából Petit jobban kedveltem a történetben, mint a többieket. Üde színfoltja volt a történetben a vicces, humoros jelleme miatt. Csak sajnáltam, hogy keveset volt benne. Többiek sajnos nehezen tudtam meg kedvelni. Mondjuk talán Dolorest kedveltem még, mert sokat segített Johnnak. Sok kérdésem kavargott bennem, hogy mi is történhetett Johnnal. Milyen titok lappanghat King családban.  A történet koránt sincs vége, hiszen hamarosan elkezdem olvasni a második részét. Szóval itt ám titok rendesen. Pluszként szeretném kiemelni, hogy van egy kedvenc rész a történetben. Azaz Mexikói halottak ünnepe. Nagyon érdekesnek találtam, hogy miként ünneplik a halottak napját.
Ajánlom annak, aki szereti romantikus kalandokat, rejtélyes és szövevényes titkokat. Remek szórakozást nyújt, aki elolvassa.

A könyvet itt tudod megvenni: