2018. július 28., szombat

Vi Keeland: A beosztott

~~~ Recenzió ~~~

Szeretném, megköszöni Vi Keeland szerzőnek, hogy megírta ezt a fergeteges történetet, Álomgyár Kiadónak, hogy kiadta és elolvashattam. Igazán nagy élmény volt elolvasni a könyvet. Nem is számítottam, hogy ennyire jó lesz. Már most izgatottan várom a következő könyvét.


Vi Keeland: A beosztott



Tartalom:

Amikor az első alkalommal összefutottam Chase-szel, nem tettem rá túl jó benyomást. 
Egy étterem mosdója előtt kuporogtam a folyosón, és épp a barátnőmnek hagytam üzenetet, hogy mielőbb hívjon vissza valami ürüggyel, mert le akartam lépni a pocsékul sikerült randimról. 

Chase hallott minden szót, szajhának nevezett, majd kéretlenül ellátott néhány tanáccsal pasi- és randiügyben. Megmondtam ennek a magas és szívdöglesztően jóképű alaknak, hogy foglalkozzon a saját átkozott ügyeivel, majd visszamentem a dögunalmas partneremhez. 

Később – elhaladván az asztalunk mellett – Chase kajánul vigyorgott, én pedig a pimaszul szexi, kemény fenekét bámultam, miközben odament a lányhoz, akivel együtt vacsorázott. 

Képtelen voltam megállni, hogy néha lopva ne pillantsak rá erre a beképzelt és lekezelő modorú alakra, aki a terem túlsó végében ült a barátnőjével. Természetesen többször rajtakapott, hogy nézem, és mindannyiszor rám kacsintott. 
Amikor ez a szívdöglesztő fazon és a hasonlóképpen szexi barátnője hirtelen ott termett az asztalunknál, megrémültem, hogy ez a jóvágású idegen be akar árulni a pasimnak. 
Ehelyett azonban úgy tett, mintha régóta ismernénk egymást, majd leült az asztalunkhoz a párjával, és mindenféle kiagyalt és rám nézve módfelett kínos történettel szórakoztatta a társaságot a nem létező közös gyermekkorunkról. 
A fickó – aki mellett addig halálra untam magam – furcsa módon izgalomba jött a tolakodó ismeretlen sztorizásától. 
Amikor az este véget ért, elváltunk egymástól, én pedig sokkal többet gondoltam erre a vonzó idegenre, mint azt valaha is be merném vallani. Még annak ellenére sem voltam képes kiűzni a fejemből, hogy tudtam, sosem látom újra. 
Úgy értem, mi az esélye annak, hogy csupa véletlenségből ismét belefutok valakibe egy nyolcmilliós nagyvárosban? 
A véletlen mégis úgy hozta, hogy egy hónap múlva ez a szexi pasi lett az új főnököm…


Véleményem
5/5


Nos mit is lehetne írni erről a könyvről, aki olvasta, tudja, aki nem olvasta az tudni, fogja, hogy egyszerűen letehetetlen ez a könyv. Olyannyira, hogy nem nagyon akartam leszállni a vonatról. Igen annyira jó!
Chase és Reese nem szokványos módon ismerkednek meg. Egy étteremben, ahol mindketten más partnerrel voltak ott. De Reese halálosan elunta magát a vacsora alatt. Mialatt felhívta barátnőjét, nem vette észre, hogy valaki kihallgatta a beszélgetést.  Innentől már szinte faltam a sorokat. Chase hihetetlen mesékkel szórakoztatta a társaságot.


(Mivel nem volt mogyorókrémes kosaram, így lett nutellával.)


„Mogyis kosárka. Régen így hívtuk Reese-t. A Reese féle mogyorókrémes kosárkákról. Ez a kedvenc édességem.”

Igazán könnyed, vicces és humoros történetet kaptam. Felüdülés volt számomra,hogy végre nem egy, ex pasi-nő kavargatja a leveset,akarom mondani a dolgokat..
Chasenek fájdalmas múltja van, amit sokáig nem akart vagy nem tudod tovább lépni. Ugyanúgy Reesenek is meg voltak a maga kis bogarai. Mindkettőjüknek hosszú és fájdalmas életútjaik voltak, de végül egymásra találtak. Imádtam, ahogy húzták egymást. Humor volt rendesen.  Motyis kosár becenév nagyon tetszett. Nem is tudtam, hogy van ilyen. Mókás.
A másik, hogy hány B betűs férfi  neveket sorolt fel Chase, mert ugye nem tudta sose megjegyezni Reese aktuális partnere nevét. Olyan hamar vége lett még olvastam volna még tovább. De semmi gond. Hamarosan érkezik a következő kötet a szerzőtől. Kíváncsian várom, hogy felül tudja-e múlni az első kötetet. Nagyon örültem, hogy elolvashattam. Újabb kedvenc szerzőm van. Azoknak tudnám ajánlani, aki szereti a romantikus könyveket, és jókat tudnak nevetni. Mert ez a könyv garantált nevetőgörcsöt kap az ember.

Kedvenc idézetem:

"A kapcsolatunk elején pillangóknak kellett volna repdesniük bennem a színes szárnyacskáikkal, amikor kedves szavakat mond, vagy amikor úgy néz rám, mint amikor ajtót nyitott nekem."


"Ó! Az a darab volt az! Lehet, hogy nem voltam teljesen képben. Mentségemre legyen mondva, találtam egy vaskos rejtvényt. Figyelj...a keresett szó négy betűből állt...ez a valami  szárazon és keményen megy be ,de nedvesen és puhán jön ki.  Mi az?  Én pedig serényen számolhattam a betűket - egyenként vagy tucatszor- azokban a szavakban,amelyek eszembe jutottak: mint például fasz,dákó és hasonlók,míg rá nem jöttem a helyes válaszra,ami nem más volt,mint rágó. Tudod rágógumi."