2018. július 22., vasárnap

Sue Dylen: A római szerető

~~~ Recenzió ~~~



Pár hete kaptam kézhez Sue Dylen: A római szerető c. könyvet, amit nagyon köszönök a szerzőnek a lehetőséget, hogy elolvashattam, és kedvencemmé avathattam Enzot. Mostanában ez a másodi könyv, ami Rómában játszódik. Hm.. Lassan el kellene már mennem Rómában. Nagyon szeretem Rómában játszódó romantikus történeteket.

Sue Dylen: A római szerető



Tartalom:

Léteznek sorsszerű találkozások. Van végzet. Matilda élete fenekestől felfordul, amikor a lányát elrabolják tőle. Ez a nap az Olaszországban élő nő életének legborzalmasabb napja – egyszersmind az a nap, amikor megismeri Enzo Bianchi alezredest. A hűvös, racionális svájci habitus találkozik Rómában a tüzes és lehengerlő itáliai életérzéssel. Lelkiismeret-furdalás és erkölcsi aggályok vívnak csatát Tilda lelkében az észvesztően szenvedélyes pillanatokkal, amelyek segítenek kibontakoztatni és megélni saját mélyre temetett nőiségét. Hogyan éli meg egy nő a szeretői viszonyt? Lehet jól dönteni, amikor egy határtalan szerelem és a házasság áll egymással szemben? Elégnek, vagy újraélednek ebben a kapcsolatban? 


Véleményem.
5/5


Tyűha..Nahát...Aztaaa.. Mondjuk, nagyjából ez lefedi a valóságot, amikor befejeztem a könyvet. Arra számítottam, hogy végre együtt lesznek és élnek boldogan. Eléggé függővéges történet. De semmi gond! Nem kell félni, hamarosan megjelenik a második rész.

Már az elején nagyon hatásos kezdés volt. Igazán érdekes olvasmány volt, hiszen egy olyan nőről, vagyis anyukáról szól a történet, aki 20 éve él boldog házasságban. De a vele történtek hatására elkezdted másként látni az életét. Később megismerkedett egy férfivel, aki igencsak mély érzéseket táplált iránta, a férfi Enzo olyan érzelmeket csikart ki Tildából, aki maga sem gondolta, hogy ilyet érezhet. Férje Paul volt az első férfi az életében, akivel hossz távú kapcsolatban élt. Aztán jött Enzo és mindent felborított. Igazi érzelmi viharokat okozva ezzel Tildának. Néha volt egy-egy rész, amiért Tildára rászóltam volna, hogy igenis ugorjon bele.
Néha eléggé önmarcangolós típus, de ettől lesz emberi. Nagyon tetszett, ahogy végig ment azon a dolgokon, hogy mi lesz ezután a családjával, a gyerekekkel. Nem könnyű egy 20 éves házasságot felbontani és főleg úgy nem, hogy gyerek is van. De mégis azt gondolom, hogy nem érdemes boldogtalanságra ítélni magunkat.
Majd később kiderülnek a titkok előbb Tildáé, majd Paulé.  Elgondolkodtat a történet,hogy tényleg érdemes -e egy olyan kapcsolatban maradni,ahol nincs szerelem,szenvedély... Tilda pontosan ezeken ment keresztül. Míg végre rájött mit veszítene el. Kétség kívül a szerző igazán rendhagyó romantikus-erotikus történetet írt és szívből ajánlom nektek. És remélem a második rész is ugyanolyan jó lesz, mint az első rész.
Bízom benne, hogy második részben már mindenre megkapom a választ. És végre boldog lesz kedvenc párosom. Nagyon drukkolok nekik, hogy együtt legyenek. 


Kedvenc ídézetem




A könyvet itt tudod beszerezni: