2018. július 18., szerda

Sütő Enikő: Tomboló vágyak (Lángolás 1)

Mint mindig most is köszönöm Sütő Enikőnek a lehetőséget, hogy elolvashattam a Tomboló vágyak c. könyvet. Sosem fogom megunni szerző könyveit. Minél több könyvet ír, annál jobbak. Nem hiába az egyik kedvenc szerző. 


Sütő Enikő : Tomboló vágyak
(Lángolás 1)


Tartalom:

Ő az enyém, és én az övé vagyok. 
Szerelmünk mindent elsöprően tökéletes: az igazi. 

Milla Mills vagyok. Egy átlagos fiatal lány kicsit sem átlagos élettel. Bármit megtennék, még a szerelemről is lemondanék azért, hogy elhagyhassam a várost, ahol felnőttem, és amit annyira gyűlölök. 
De minden megváltozik egyetlen szörnyű éjszaka alatt. Darabjaira hullik az addig kiszámítható életem, és fel kell nőnöm. 
Új életet kell kezdenem és rá kell döbbennem, hogy az egyetlen dolog, amiért érdemes élnem, az a szerelem.

Mason Medsen 
Gyönyörű, szexi, és pontosan tudja, mit akar. Bármilyen nőt megkaphatna, ő mégis engem akar. 
Amikor a múlt titkai felszínre törnek és fenyegetnek, egyetlen célja, hogy megvédjen. 
Az egyetlen jó dolog volt az életemben, és akartam őt. 
Eszem ágában sincs engedni, hogy újra kicsússzon a kezeim közül.

A férfi, akinek már ezerszer összetörtem a szívét. Vajon képes leszek újra meghódítani, vagy örökre elveszítem?

Véleményem 
5/5


Ez  a könyv borzongatóan jó volt. Enikőnek talán ez eddigi legjobb könyve, amit valaha olvastam. Hihetetlen mennyi kérdés garmadája zakatol a fejemben. Mennyi titok lappanghat ebben a történetben. Egyszerre izgató és félelmetes. Szerző most sem hagyott cserben. Hiszen számtalan történettel örvendeztetett meg minket, olvasókat. De egyik sem volt ennyire titokzatos és rejtélyes. Mint mindig most is ez a történet beszippantott. Nem tudtam letenni. Annyira akartam tudni mi lesz Millával és Masonnal. A történet elején egy szörnyű családi dráma bontakozik Night és Milla családja között. Egy titok, aki senki nem akar Millával közölni. Milla élete darabokra hullik, amikor családjában szörnyűségek történnek, de ott van mellette Mason, aki végre egymáséi lesznek. Ebben titkokkal terhes időben kerülnek közel egymáshoz. De vajon meddig fog ez tartani? Mi lesz, ha a titok kiderül? Csak, hogy nem csak a családi titokkal kell szembenézni, de Masonnek is van mit takargatnia. Nagyon szerettem olvasni. Letehetetlen és izgalmas. Enikő tudja, mi kell az olvasónak, hogy kezükbe foghassák a könyveit. És alaposan ki is használja ezt. Nem hiába követem a munkásságát. Mert egyszerre izgalmas és elgondolkodtat. Kedvencem mindig a pasik … (Nevetek) Mason. Történeteiben mindig ott van egy titok vagy épp egy lelki fájdalom. Ahogy itt is megtalálható a történetben. Sőt pluszt az adja, hogy most politikát is beletett. Amit nagyon - nagyon szeretek az ilyen történetekben. Így még izgalmasabb lesz az egész. Sok kérdés van most így… Pl Mi történt a másik családdal? Ava miért szakított Millával? Masonnek milyen titkai vannak? Miért akarják Milla apját gyilkosként beállítani?  Milla és Mason vajon tényleg együtt lesznek most már? Enikő szokásához híven bedob egy harmadik személyt is a történetben, akit legszívesebben kivágnám. Csak, hát na akkor nem lenne izgalmas az egész, ugye?


Egy szóval nagyon tudom ajánlani a történetet, igazán szenvedélyes és erotikától cseppet sem mentes könyv. Ugyanakkor van benne titok, összeesküvés és politikai szál is.


A könyvet itt tudod megvenni: