2018. július 29., vasárnap

Lena Sliver: Törékeny bársony

Szeretném, megköszöni Könyvespolc Magazinnak, Ekönyvbazárnak és Lena Sliver szerzőnek hogy elolvashattam a könyvet. Pár napja kaptam kézhez ezt a történetet. Egy csoportban olvastam a részletet belőle, akkor nagyon tetszett. És érdekelt is a történet.

Lena Sliver: Törékeny bársony




Tartalom:

Léna erős, független, gyermekét egyedül nevelő nő. Válása után, megfelelő életet akar biztosítani magának és lányának, hiszen a volt férje és családja folyamatos nyomás alatt tartják. Megfelelési kényszerétől azonban nehéz elszakadni, miközben a család és két munkahely között ingázik. 
Az egyik munkája átlagos, a másik csak bizonyos körökben ismert. Minden vágya, hogy ő is megismerhesse ezt a világot. Kétségek közt keresi a helyét, amikor megjelenik ő, és fájdalmas döntésre kényszerül…



Véleményem
4,/5

A történet szerint Léna elválik a férjétől és igyekszik egyedülálló anyaként helytállni. Egy igencsak furcsa társasághoz tartozik, ahol inkább a beszélgetésre és az ismerkedésre van a legnagyobb hangsúly. Itt ismerkedik meg egy férfival, aki később beleszeret. Áronról nem sokat tudni csak annyi, hogy ingatlanjai vannak és eljár ilyen puccos helyekre, ahol ugye itt találkozik Lénával. A történet tovább olvasása után sem tudtam megkedvelni Lénát. Annyira kevés az önbizalma és a megfelelési kényszer… Nem tudtam nem észrevenni, hogy majdnem minden oldalon erről szól.
Mennyire nincs bátorsága sarkára állni, hogy mennyire retteg, hogy elhagyják… Holott pedig csak bíznia kellett volna. Minden esetre én nagyon köszönöm a lehetőséget, hogy elolvashattam a könyvet. Remélem lesz még több történet is a szerzőtől. Amennyire én vártam ezt a könyvet, úgy kicsit csalódottan fejeztem be. Ugyanis a történet elején BDSM -ről tett említést a szerző.  S igazából meg sem közelítette a témát. Csak egy kicsit a könyv végén.

Szerzőnek javasolnám, hogy írjon sokat, többfélét. Ha BDSM-ről írna érdemesebb lett, volna utána járni mi is az. Mert az egészhez sajnos nincs köze a dologhoz. Eleve szerintem bele sem kellett volna tenni. Szívesen olvasnék még a szerzőtől továbbra is. S javasolnám, hogy nézze át a könyvét, mert itt – ott gépelési hibákat találtam és így számomra valahogy nem volt élvezhető a történet. Kezdésnek jó és bízom benne, hogy továbbra is fog még írni és kiadni. 

A könyvet itt tudod megvenni: