2018. szeptember 7., péntek

1 éves lett a blogom!






Egy év. Nagyon hosszú időnek számít. Egy év alatt sok minden történt és sok mindenkit megismertem. Sok tapasztalatot szereztem mások által. 1 év alatt rengeteg szerzőt ismertem meg és a munkáját is. Amikor elkezdtem el, sem tudtam képzelni, hogy idáig eljutok, hogy megismerkedek számos szerzőkkel. Nagyon büszke vagyok magamra és elért sikereim miatt. Nem mondom, hogy könnyű volt. Viszont nagyon élveztem, hogy beszélgethettem velük. Meg tudtam milyen egy író élete. Kinek mennyire volt nehéz vagy könnyű egy könyvet kiadni. Látni az örömüket, ahogy egy olvasó megírja a véleményét a könyvéről. Vagy csoportokban látni, hogy mennyire követelik a következő részletet. S ennek a csodának lehettem részese. Számomra legszebb, és amire igazán büszke vagyok, azaz Mimi Taylor: A bosszú ára c. könyv volt, ahol egy kis versike kerülhetett bele. A másik pedig Robin O’Wrightly: Andrea & Andrea c. könyvhöz tartozó könyvjelzőn ott a nevem. Vaagy pedig pár előolvasáson részvettem és a köszönet nyilvánításnál ott a nevem a felsorolásnál. Nem semmi dolog ezt 1 év alatt összehozni. Még most is alig tudom elhinni, hogy ezt mind összehoztam. Én magam.

Ami pedig a könyveket illeti, szeretném megköszönni továbbra is az Álomgyár Kiadónak, hogy lehetőségem nyílik elolvasni a könyvüket, majd írni róla. Athenaeum Kiadónak is köszönetemet fejezem ki, hogy kedvencem lehetett Bíró Szabolcs könyvei. És Helikon Kiadónak, hogy egy történelmi könyvet olvashatok általuk. 
S nem utolsó sorban azoknak a szerzőknek is jár a köszönetet, akik Magánkiadásban vagy saját erőből adják ki a könyvüket Köszönöm. Köszönöm nektek ezt a csodálatos 1 évet. Imádtam minden percét. 

Idén először sikerült feljutnom 89. Könyvhétre. S tudtam végre személyesen találkozni a szerzőkkel. Krencz Nórával, L. J. Wesleyvel , Halasi Miklóssal, Robin O’Wrightlyal, Mason Murrayvel és Leda D’Rassi szerzőkkel. Igazán felejthetetlen élmény volt számomra. S remélem jövőre is, fogok újra találkozni velük. Egy szóval elég mozgalmas volt számomra az elmúlt 1 év. Sok új dolog került fel a blogra és fog is majd. Sok ötletem van, tervem, amit szeretnék egyszer megvalósítani. Igazából nektek tartozom köszönettel, hogy valamilyen formában mellettem voltatok. Olvassátok a blogomat. Volt, aki sokat segített azoknak hatalmas ölelés és köszönet jár. Nagyon hosszú bejegyzést nem szeretnék írni. Lényeg, hogy eltelt egy év és remélem újabb egy évet fogok ünnepelni. Viszont készültem egy kis meglepetéssel. De jelenleg egy részét fogom nektek megmutatni. Jövő héten fogom indítani az én ajándékomat nektek.

A meglepetés egy része:





Megmutatom milyen volt a kezdeti blogom:


A mai blogom kinézete:



Plusz újdonságot mutatok, hogy most már A külföldi szerzők menüpont került a blogra. Kíváncsi vagyok nektek, hogy tetszik. Mi a véleményetek erről.  Szeretnék külföldi szerzős könyveket is olvasni, hiszen rengeteg ilyen könyvem van. Szívesen írnék róla véleményt. Idővel majd kiderül, hogy mennyire tetszene mindenkinek. 


Nos minden esetre köszönöm mindenkinek, aki valamennyire hozzájárult, hogy a blogom megélje az első születésnapját. Köszönöm neked olvasó! Maradj továbbra is velem!