2018. szeptember 7., péntek

Ismerjük meg közelebbről a szerzőket: Ella Steel

Ismerkedjünk meg közelebbről a szerzőket következő rovatában Ella Steel szerzőt kértem fel, hogy mesélje el, hogyan kezdte el az írói pályát. Köszönöm Ella, hogy elfogadtad. Ellának hamarosan megjelenik a következő könyve Sors – Fordító c. könyve, amit nagyon várok. Történetben Jesse és az ő megmentett nőről fog szólni. Nos akkor fogadjátok szeretettel az interjút Ella Steel szerzővel.


Mesélj magadról egy kicsit. Mit lehet tudni rólad?



Először is, köszönöm szépen a lehetőséget!
Hogy rólam mit érdemes tudni? Kezdjük annál a résznél, hogy mióta vagyok könyvmoly. Visszatekintve hihetetlen, de még csak 3 éve élek a könyvek birodalmában. Sokáig azt sem tudtam, hogy szeretek olvasni. Pedig rájöhettem volna, amikor volt pár könyv, amit pillanatok alatt kiolvastam. De ami késik, nem múlik, szokták mondani. 
Ami viszont mindig is hajtóerőm volt, az a romantika, a szerelem. Ha filmet, sorozatokat néztem, a műfaj ugyan mindegy volt, de kellett bele legalább egy szerelemes pár, akik az akadályok ellenére is kitartottak egymás mellett.
Aztán megismertem egy olyan világot, ahol nem csak a lelki, de a testi érzelmek is fontos szerepet kaptak, és akkor tudtam, nekem itt a helyem.

Miért pont Ella Steel a neved?


Igazából nekem nem volt még csak ötletem se, hogy mi legyen a nevem. De abban biztos voltam, hogy álnév mögé szeretnék bújni. Már csak azért is, mert a férjezett nevemet nem tudnám elképzelni egy borítón, a leánykorit pedig még kevésbé. A bátyám is írt egy könyvet (Czékmási Csaba: A tűzgyermek és a szellem), amiben a személyiségjegyeimmel felruházott karaktert Acél Ellának nevezte el. Ezt angolosítottam és így lettem Ella Steel.

A könyvek 2018 – ban jelentek meg a Sors - Döntő bővített kiadás.
 Sors – Fordító ősszel fog megjelenni.



Hogyan kezdted el az írói pályádat?


Igazából az élet megadta a kezdő ötletet, de ez sokáig még kevés volt. Ahhoz, hogy megkapjam a végső lökést is kellett még valami. Bekerültem a facebookon egy csoportba, aztán egyik dolog követte a másikat, de az ihlet egy klip megnézése után született. Amikor kipattant a fejemből az ötlet, percekig gondolkodtam, hogy kinek szóljak az író ismerőseim közül, aki papírra tudná vetni a gondolataimat. Végüli úgy döntöttem az lesz a legjobb, ha megteszem én. És Evan is olyan erőszakos volt. Egy percre sem hallgatott el és nem sokkal később már Haley is besegített neki.
Azóta nincs megállás. 

A Féktelen hajsza és Végzetes hajsza 2019-ben fog jelenni.


Mi az írásod célja?

Az olvasók és magam szórakoztatása. Ha élvezik, amit én élvezettel írtam, akkor nekem az már elég. 


A családod miként fogadja el, hogy ezen a pályán indultál el?

Nagyon szerencsés vagyok, mert az egész családom mellettem áll és támogat. Néha ugyan, már lehet sok, vagyok nekik, de akkor is mellettem állnak és örülnek a sikereimnek.

2020-ban fognak megjelenni.




A könyveket itt tudjátok beszerezni:

Ha pedig kiváncsi vagy a történetek részleteire, akkor lépj be bátran szerzői csoportba.