2018. szeptember 26., szerda

Ismerjük meg közelebbről a szerzőket:Mimi Taylor

Ismerjük meg közelebbről a szerzőket következő rovatában Mimi Taylor fog mesélni nekünk, hogy hogyan kezdte el az írói pályát. Köszönöm Mimi Taylor Szerzőnek, hogy elvállalta az interjút. Szerzőnek eddig két könyve jelent meg.: Fekete Bárány és A bosszú c. könyv. Nagyszerű történet és még nagyszerűbb szerző Mimi Taylor Így nem is szaporítom a szót, ismerjétek meg ti is.



Mimi Taylor





1. Mesélj magadról kicsit? Mit lehet tudni rólad?

Bármit! Nyitott könyv vagyok! Aki szeretne megismerni, nyugodtan kövessen az Instagrammon, vagy jelöljön ismerősnek facebookon.
De röviden összefoglalva annyit mondanék, hogy egy testben két lélek. Az egyik az édesanya, feleség és dolgozó nő, a másik az álmodozó, aki néha papírra veti, amit az elméje diktál. Szeretek fantáziálni, újabb és újabb élethelyzeteket, történeteket kigondolni, amik filmként peregnek lelki szemeim előtt és remélem, hogy legalább részben sikerül visszaadnom mindazt, ami bennem játszódik olyankor, amikor írok.

2. Miért pont Mimi Taylor az írói neved?

Az írói név kiválasztásán nem agyaltam sokat. Mimi onnan jött, hogy, amikor gyerekek voltunk és a húgom még nem tudta kimondani a nevem, Miminek hívott (Noémiből származik), Taylor pedig a valódi vezetéknevem angol változata.




3. Hogyan kezdted el az írói pályát?

 Nálam ez alig néhány évre nyúlik vissza. Már harmincon felül voltam, amikor még mindig azon agyaltam, mihez kezdjek az életemmel. Persze boldog voltam anyaként, de nem éreztem magam teljesnek.
Nálam a kíváncsiság indította el a könyvel szeretetét. „Mitől lehet egy könyv annyira jó, hogy letehetetlen?” ez a gondolat fogalmazódott meg bennem néhány ismerősöm által elejtett mondat hatására. Hát én is elkezdtem olvasni, és rá kellett jönnöm, hogy ez az én világom. A képzelet világa. Rengeteg könyvet olvastam ki akkoriban. Mikor már a sokadiknál tartottam egy idő után azon kaptam magam, hogy javítom a hibákat, átfogalmazom magam úgy, ahogy én írtam volna. Aztán egy nap jött egy kósza ötlet. Leültem a gép elé és elkezdtem írni. Persze akkor meg sem fordult a fejemben, hogy valaha a kezemben tarthatom a saját regényem. Egyszerűen csak élveztem, hogy én alkothattam meg a szereplőket, a történetet, én adtam a karaktereimnek jellemet, gondolatokat és érzéseket. Mondhatni, a hobbimmá vált. Amikor csak időm engedte, leültem és írtam. Minden pillanatát élveztem.
Mikor egy félig kész kéziratomat megmutattam (félve) egy ismerősömnek, ő az olvasása után azonnal a folytatásért könyörgött, mert annyira tetszett neki. Egy munkatársam volt az illető, aki megkérdezte tőlem, hogy mit keresek én még itt? Azonnal menjek haza és írjak, mert nekem ezt kell csinálnom. Ez adta az első lökést a kiadás felé. A történet többi részét már mindenki ismeri.

4. Írásod célja 

Szórakoztatni. Elsősorban magamat, a környezetem és mindenkit, akit érdekelnek az írásaim.

5. Családod miként fogadta el, hogy ezen a pályán indultál el?

Szerencsés vagyok, mert a családomban úgy érzem, mindenki büszke rám.

6. Tervezel-e új könyvet kiadni, ha igen mesélsz róla?

Igen, a harmadik regényem kézirata félkész állapotban van jelenleg és közben, ha épp olyanom van, már írom a negyediket is
A harmadik kötetem a Féktelen szerelem címet kapta, és várhatóan 2019 év elején fog megjelenni. Akik tagjai a csoportomnak, már több részletet olvashattak belőle, és megjelenésig még osztok majd meg néhányat. A borító már készül, de várhatóan majd csak novemberben, a születésnapomon fogom a nagyközönség elé tárni!




7. Vannak-e további terveid?

Tervek azok mindig vannak.  De nem szeretek nagyon előremenni az időben, inkább mindig az aktuális megoldandó feladatra koncentrálok. Ez most a harmadik könyvem megjelentetése, a többi még a jövő zenéje.




A könyveket itt tudjátok beszerezni:

Ebook:

Bookline:

Libri

ekönyv:

 Líra:


Papír formában az IK – Imádom a könyvek oldalán karácsonyi akció keretében megvásárolható