2018. szeptember 7., péntek

Tabitha Suzuma: Forbidden - Kimondhatatlan

Tabitha Suzuma: Forbidden – Kimondhatatlan c. könyvet szintén a könyvtárból hoztam ki még tavaly és azóta nem is, fejeztem be. Nagyon nehéz és szomorú történet, mely testvér párról szól, aki egymásban szeretnek.

Tabitha Suzuma
Forbidden – Kimondhatatlan



Tartalom:

A szerelem nem ismer határokat…
Lochant és Mayát a testvéri szálakon túl mindig is mély barátság fűzte egymáshoz. Mivel alkoholista anyjukra nem számíthatnak, közösen nevelik három kisebb testvérüket. Ez a megpróbáltatásokkal teli élet – és a köztük lévő tökéletes összhang – a megszokottnál jóval közelebb hozza őket egymáshoz.
Olyan közel, hogy végül egymásba szeretnek.
Lochan és Maya tudja, hogy a kapcsolatuk vállalhatatlan, és nem folytatódhat tovább. Ám tehetetlenek, mert amit éreznek, az semmihez sem fogható…


Véleményem
5/5


A könyvet könyvtárból hoztam ki ..  Azt hiszem ez az a könyv, amit nem fogok tudni befejezni. Nem akarom, hogy vége legyen. Szívbemarkoló ez a történet. Az élet szerencsétlen tréfát űzött velük, Maya és Lochan szerelmük vérfertőzésből fakadt. Testvérek ők. De többet éreznek egymás iránt, mint testvéri szeretett. Miként, hogyan és miért alakult ez? Ha az anyjuk jobban oda figyel rájuk? Foglalkozna velük? Világ összes súly a vállukat nyomja. A háztartás, gyerekek, család sok minden egyéb mást, amit holott anyjuknak lenne a feladat. S eközben ébrednek rá a valódi ézéseikre. Félnek, de vágynak egymásra. Félnek, hogy elvesztik a kicsiket. Félnek, hogy ők ketten sosem lesznek együtt.  Ez egy szomorú történet, mely nincs boldog vég. A szerző tabu témát feszeget. Testvéri szeretet helyett, szerelmet helyezte kontextusba. Nagyon elgondolkodtat a dolog, hogy vajon való életben előfordulna ez? Vajon mit szólna a társadalom ehhez? Vérfertőzésről beszélünk és a szerző nem félt ehhez a témához nyúlnia. 

A könyvet itt tudod beszerezni: