2018. szeptember 17., hétfő

Elizabeth Stone: Mondd, hogy ez a valóság!


Először is szeretném megköszönni a szerzőnek, hogy megjelenés előtt elolvashattam a könyvet. Szerencsésnek mondhatom magam, hogy meleg témájú könyvek nem kerülnek el engem. Mert szeretek kimozdulni a komfortzónámból és támogatni az olyan írókat, akik mernek nagyot álmodni. Köszönöm Elizabeth!


Elizabeth Stone: Mondd, hogy ez a valóság!




Tartalom:

Dr. Leonard Anderson, egy vonzó, sikeres fül-, orr-, gégész, aki nem mellesleg, meleg. Nem igazán titkolja, de mégis kevesen tudják róla a környezetéből. Közkedvelt, mégis magányos. A kórházi munkája tölti ki az életét, és azzal ámítja magát, hogy ezzel feledtetni tudja a sivár magánéletét.

Howard Kingston egy jól menő londoni szálloda ambiciózus igazgatója, aki lehengerlő személyiségével és magabiztosságával kápráztatja el a körülötte lévőket, nemtől és kortól függetlenül. Határozott, nem fél kimutatni az érzéseit, ennek ellenére meg kellett vívnia a maga harcait a titkolt identitásra kényszerített életében.

Kettejük találkozása tűzijátékszerű; villámcsapásként éri őket a szerelem.

A távolság megerősíti az egymás iránti vágyódásukat, vagy csak egy fellobbanás lesz az életükben a találkozásuk? Kockáztatják-e a biztos egzisztenciájukat egy váratlan szerelem kedvéért?


Vélemény
5/5

Tyűha! Azta… Nem semmi egy történet. Imádtam olvasni. Fordulatos, szenvedélyes és izgalmas szerelmi cselekményt kaptam. Eddig csak két meleg témájú könyvet olvastam idáig, de messze ez volt szerintem a legjobb. Annyi minden történik a két főszereplővel, hogy csak kapkodtam a fejem, hogy most mi is van? Mi történik?? Mire lenyugodnának a kedélyek, szerző újfent megint akadályokat sodor eléjük.  Aki szereti a meleg témájú könyveket annak szívből, tudom ajánlani ezt a könyvet. Már az elején érezhető volt az a feszültség, a két karakter között Leonard és Howard. Dr. Anderson egy orvosi konferenciára érkezett Londonban, ahol egy szállodában tartották, és itt ismerkedik meg Howard Kingstonnal a London egyik legjobb szálloda igazgatójával. Izgalmas volt olvasni, hogy ők ketten miként bírkóznak meg az eléjük álló akadályokkal. Azt gondolom, hogy nem csak hetero romantikus-erotikus könyveket kellene olvasni, hanem meleg könyveket is. Hiszen ugyanúgy jelen van a szerelem, erotika, izgalom. Ugyanúgy tudok izgulni két főszereplőkért, mint egy hetero szerelmes párokért. Szívesen olvasnék még a szerzőtől több könyvet. Nagyon szerettem Leot és Howard történetét olvasni.
Most először nem tudok kedvenc idézetet ki írni a könyvből. Nem azért, mert nem tetszett. Pont azért, mert az egész könyv tetszett. Így inkább kihagyom, mert spoiler lenne az egész, ha megejteném. Anni szent  érdemes elolvasni


Viszont szigorúan 18 éven felülieknek ajánlom a könyvet. Tartalmazz erotikus jeleneteket.

A könyvet itt tudod beszerezni: