2018. szeptember 24., hétfő

Fehérváry Andrea: In - dia – dal

~~~ Recenzió ~~~


Szeretném meg köszönni Álomgyár Kiadónak és Fehérváry Andrea szerzőnek (Jelenem és Álmom pályázat első nyertese), hogy lehetőségem volt elolvasni ezt a gyönyör varázslatos történetet. El sem tudom mondani, mennyire tetszett, elvarázsolt ez a történet. Megfogott és nem eresztett el. Nagyon sajnáltam, hogy vége lett, hogy nem olvashattam tovább. Bízom benne, hogy szerzőnek nem ez lesz az utolsó könyve.


Fehérváry Andrea
In - dia – dal



Tartalom:

Földes Flóra a kétgyermekes elvált nők, szokványos életét éli. Miközben minden területen igyekszik helytállni. 
Életének mozaikjai mintha furcsa mintázatba kezdenének összerendeződni. Egy új élet reményében, és egy ősi jövendölés szavát követve elszántan felkerekedik, hogy beteljesítse sorsát. Indiába utazik, ahol misztikus templomok, egzotikus teaültetvények, meseszép lagúnák közt elképesztő kalandokba keveredik barátnőivel és végül egy férfi karjaiban köt ki. 
Vajon hogyan alakulhat egy esélytelennek tűnő szerelem? És meddig érdemes elmenni érte?
Fehérváry Andreának a „Jelenem és álmom” című pályázat 2018-as győztesének regénye, nem csupán az egzotikus Dél-Indiába kalauzolja olvasóit, hanem elsősorban önmagunkba, belső középpontunk felé is vezet. Derűsen bukdácsolva, rejtélyeken és szenvedélyen át, az In-dia-dal üzeni mindannyiunknak: merjünk nagyot álmodni!

Véleményem
5/5
Szóhoz sem tudok jutni. Egyszerűen varázslatos. Ez egy igazán kellemes kirándulás volt számomra ezzel a történettel. Olyan érzésem volt, mintha én is velük mentem volna, Nórival, Marcsival és Flórával. Egzotikus, gyönyörű tájakon, történelmi helyeken és varázslatos virágok - fák helyeire varázsol el ez a történet. Naplószerűen meséli el mi minden történt a lányokkal.  Flóra egyik útja során megismerkedik egy indiai férfival, akit Ravinak hívják. Együtt töltenek egy csodálatos napot, mely mindketten mélyen a szívünkben hordják. Gyönyörű történet egy szerelemről, a családról, kitartásról, hűségről és a bizalomról. Varázslatos és egyben drámai az egész. Két ember, két világ, fura szokásokkal. Ez a történet megmutatja mennyire, tudd az ember kitartani szíve választottja mellett. Érzelmi húrokat pendít még az ember szívében. A szerelem gyönyörű és fájdalmas egyben. De egyúttal felszabadító is tudd lenni. A szerelem nem köt meg senkit és semmit. Ez az érzés vagy van vagy, nincs.  Magával ragadó történet, mely a szeretet, szerelem képes-e legyőzni a távolságot?
Sok gondolattal, érzéssel egyet tudtam érteni bele, tudtam élni magam Flóra karakterében. Sokszor úgy éreztem, hogy ez nem is kitaláció az egész, hanem valós történet. Élethű, valóságos az egész. Szívből tudom ajánlani azoknak, akik szeretik az Indiát, szeretik a spirituális gondolatokat, igazi lelkizős történeteket. Ahol igazán magunkban tudunk mélyedni.
 Kedvenc idézeteim:






A könyvet itt tudod beszerezni: