2018. január 31., szerda

Ludányi Bettina - Az egyetlen menedék Ídézetek a könyvből

Mostantól egyes könyvekből fogok majd ídézeteket hozni. Már nagyon régóta szerettem volna az oldalon egy ilyet létre hozni. És végre sikerült. Remélem tetszeni fog nektek. Ma este Ludányi Bettina - Az egyetlen menedék c.könyvből fogok hozni.
( Ha esetleges hibát találtok, legyetek türelmesek igyekszem megoldani. )




"Nézz szembe a félelmeddel, és erejét veszti"

"Írónak lenni egyszerre kétségbeejtő és felemelő érzés. Kétségbeejtő,mert megmutatod a világnak az igazi arcodat és felemelő, mert minden egyes érzést ki tudtál adni maagdból."- Annabella Wilson"

"- Kér kávét? - hadartam idegességemben, majda fejemet ingatva lehumytam a szemem. Hiszen az előbb futottunk össze a kávézó előtt. Az én lattém még mindig a bejárati ajtó melletti polcon állt, érintetlenül.
- Mindig kávét főz, ha zavarban van?
Megállt a kezemben a bögre, de nem fordultam hátra. Így is éreztem a hanglejtésén,hogy jót mulat. Mégis mi a fene folyit itt?
- Mit szólna inkánn egy teához? - jobbnak láttam, ha figyelmen kívül hagyom a feltlett kérdést, és korrigálom a hibámat.
- Ha enyhül a zavara, akkor igen."


"- Szerinted miért nehéz az írók élete?
- Jó kérdés! Egyre több író jelenteti meg a könyvét az eBook segítségével, hiszen van, aki csak így punlikál, és ezzel még több olvasót szerez. Ugyanakkor azt látom, hogy a kiadók képesek  a nevenincs írókat elhajtani , és kevés olyan hely van, ahol a kezdők is megmutathatják, mit tudnak. Felbosszant, hogy manapság minden úgynevezett ,,hírességnek" kiadják a könyvét , amire persze a nagy kiadók azonnal lecsapnak. Ezek a könyvek azonban csak azért íródtak,mert jó pénzkereseti lehetőség mindkét félnek - a szemét forgatta, és belekortyolt a kávéjába. - Ezek mellett a rengetg olyan ember van, akinek a boltok polcain kellene szerepelnie a művének, még sincs ott."


" Beletúrt a hajamba, megfogta a tarkómat, és szokatlan gyengedségével nyomta az ajkaimra az övéit.Most nem volt követelőző, sem heves. Egyre több érzelmet fedeztem fel a csókjaiban, a tekintetében és minden érintésében. Persze ez rám is igaz volt. Szerettem a pillantását,szerettem, ahogy hozzám ér, és az ölelését, a mosolyát, és azt is, hogy egy szóval képes elcsitítani, megnyugtatni. Nyomozóként több keményséég lakozott bene, több kitartás, emellett magabíztos fellépés jellemezte. A testéből, az izmaiból sugárzott a nyers erő. Az ajkai eltávolodtak az enyémektől, de még nem akartam elengedni. Lábujjhegyre álltam, és átöleltem a nyakát. Belefúrtam az arcomat a bőrébe, mire erősebben szorított magához."

"Az érzelmek taníthatnak és hozzáadhatnak valamit személyiségünkhöz, de ugyanakkor el is vehetnek."



A könyvet itt tudod megvenni:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése