2018. március 17., szombat

Baló Andrea Mariann:Lelkem sötét éjszakája ( Lelkek útja 1)

Baló Andrea Mariann:
Lelkem sötét éjszakája 
( Lelkek útja 1)

Utazókönyvként került hozzám a könyv. Ezúton is köszönöm a szerzőnek a lehetőséget, hogy elolvashattam. Szívből gratulálok a könyvnek. S örömmel várnám a következő történetet.

 Baló Andrea Mariann:
Lelkem sötét éjszakája 
( Lelkek útja 1)



Tartalom:

Megváltozott ​valóság. Misztikus kötelékek a régmúltból. Egy sötét árny megjelenése.
Nyra Heran élete egyetlen szempillantás alatt káoszba borul, amikor egy tragikus, ám mégis sorsszerű találkozás a lelke mélységeibe vezető sötét ösvényre sodorja. Az idilli illúzió, melyben addig élt, hirtelen rémálommá válik, s könyörtelenül kiragadja a megszokott hétköznapokból. Családja gyilkosa elől Natel nyomozó oltalma alá kényszerül, aki viszont nem ad túl sok okot a bizalomra. Nyra válaszút elé kerül: magára ölti a tehetetlen áldozat szerepét és sodródik tovább az eseményekkel, vagy saját kezébe veszi sorsa irányítását, felfedve a titokzatos és kegyetlen Weyra indítékait.
Önnön bensőjének felfedezésére indul lelke rejtelmeit kutatva, hogy megértse a háttérben meghúzódó nagyobb összefüggéseket. Ki lehet Weyra? Miért pont most bukkant fel és miért őt szemelte ki magának? Felismerései során előző életeken átívelő, iszonytató titkokat tár fel, melyek alapjaiban kérdőjelezik meg az önmagával és a világgal kapcsolatos addigi valóságát.


Véleményem: 
5/5


Utazókönyvként kaptam kézhez ezt a nem mindennapi könyvet. Egészen elgondolkodtató történet a lélekről, a szerelemről, a múltról. Sok kérdésem akadt a könyv olvasása közben, de bízom benne, hogy második részben meg fogok kapni.
Történet főszereplője Nyran áll, aki egy régiség boltban dolgozik. A munkahelyén talál egy furcsa táblát, Ouija, mely szellemidézésre alkalmas. Itt már sejthető lesz, hogy valami szellemes fog a történet középpontban állni. De amikor még jobban elolvastam végül még sem. Tévedtem. Nem egy szokványos szellemes, vámpíros történet ez.
Ami még jobban tetszett, azaz író írásmódja.  Élvezet volt olvasni. Ahogy olvastam, kirajzolódik a történet főbb motívumai a lélekvándorlásról, reinkarnáció a spirituálisról.. Az előző életünkbe bepillanthatunk. Nyran szemszögből olvashajtuk a történetet. S ez kicsit furcsa számomra. Mert hozzá vagyok szokva a két szemszögolvasáshoz. Így is izgalmas volt olvasni.
Nyran élete romokban, családját elvesztette majd később barátnőjét. S eközben betoppan egy furcsa kinézetű férfi, akit esetleg többet tudhat Nyran-ról . Végül Nyran döbbenti meg a férfit Razeth. Nagyon tetszett, izgalmasnak találtam a könyvet. S azt hiszem, szívesen olvasnék még a folytatásról. Hiszen ez az első kötet. A történetben sok érdekes dolog történik. Nehéz lenne úgy írnom, hogy ne spoilerezzem el. Nagyon ajánlom nektek. Idézetet nem írnék, mert akkor magát  az egész könyvet kellene kimásolnom. 

Aki szereti és el tudja fogadni a lélekvándorlásról, spirituális témáról írt könyvet annak szívesen ajánlom. 


A könyvet itt tudod megvenni

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése