2018. március 2., péntek

Moly utazókönyv érkezett ma hozzám.

Pár hete vagy hónapja jelentkeztem egy magyar szerző utazóskönyvére. Ma kaptam kézhez. Ugyanis én vagyok az első. Jövő héten ki is olvasom . Nagyon várom, hogy elkezdjem. Íme a könyv, amit kaptam. 


Baló Andrea Mariann: Lelkem sötét éjszakája
(Lelkek útja 1.)



Tartalom:

Megváltozott ​valóság. Misztikus kötelékek a régmúltból. Egy sötét árny megjelenése.
Nyra Heran élete egyetlen szempillantás alatt káoszba borul, amikor egy tragikus, ám mégis sorsszerű találkozás a lelke mélységeibe vezető sötét ösvényre sodorja. Az idilli illúzió, melyben addig élt, hirtelen rémálommá válik, s könyörtelenül kiragadja a megszokott hétköznapokból. Családja gyilkosa elől Natel nyomozó oltalma alá kényszerül, aki viszont nem ad túl sok okot a bizalomra. Nyra válaszút elé kerül: magára ölti a tehetetlen áldozat szerepét és sodródik tovább az eseményekkel, vagy saját kezébe veszi sorsa irányítását, felfedve a titokzatos és kegyetlen Weyra indítékait.
Önnön bensőjének felfedezésére indul lelke rejtelmeit kutatva, hogy megértse a háttérben meghúzódó nagyobb összefüggéseket. Ki lehet Weyra? Miért pont most bukkant fel és miért őt szemelte ki magának? Felismerései során előző életeken átívelő, iszonytató titkokat tár fel, melyek alapjaiban kérdőjelezik meg az önmagával és a világgal kapcsolatos addigi valóságát.



A könyvet itt tudod megszerezni: 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése