2018. március 28., szerda

Mimi Taylornak megjelent a legújabb második kötete

Mimi Taylor: A bosszú ára



Pár napja megjelent Mimi Taylornak legújabb második kötete A bosszú ára. Hozzám is megérkezett ez a gyönyörűen szép könyv. Nagyon vártam már, hiszen szerző csoportjában mindig olvasgattam egy-egy kis részletet a könyvből. Már akkor nagyon megtetszett. Sőt. Azt kell, hogy mondjam sokkal jobb lett, mint az első kötet. S bízom benne, hogy folytatja az írást, mert nagyon - nagyon tehetséges. 




Mimi Taylor: A bosszú ára





Tartalom.:


A tizennyolc éves Alice Carternek egyetlen vágya, hogy profi fotós legyen. A visszahúzódó lány még kislánykorában fogadalmat tett önmagának, hogy soha nem lesz szerelmes, és ennek érdekében mindent el is követ. Egy balul elsült buli azonban romba dönti életét. A lány képtelen túltenni magát a történteken, és önmaga pusztításába kezd. 
Christian Cane fiatal üzletember, akit csupán egyetlen dolog éltet: a bosszú. Kisgyermekkorában elszenvedett sérelmeit és családjának halálát is ugyanannak az embernek tulajdonítja. Chris úgy érzi, csak akkor lesz képes megnyugodni, ha felszámolja a teljes Valdez klánt. 
Alice és Christian véletlen találkozása nem marad következmények nélkül. A férfi mindent elkövet, hogy megmentse a lányt önmagától. Az életük folytonos küzdelemmé válik. Harcolnak a függőség, a hatalom és az érzelmeik ellen. 
Képesek lesznek legyőzni a démonaikat és megvívni a saját csatájukat? Lehet még boldog a két elveszett és tönkretett lélek? Vajon milyen következményekkel járhat egy drogbáró ellen indított bosszúhadjárat?


Ugyanakkor szeretném a legelső könyvét is bemutatni A Fekete Bárányt. Ez viszont egyike legkedvencebb. Imádtam minden sorát.  Szintén nagyon ajánlom nektek. 


Mimi Taylor: A Fekete Bárány



Tartalom:

Anthony Jonathan Edwards egy a harmincas évei elején járó fiatal építész, aki az apja cégénél dolgozik, meglehetősen szabad szájú, nem veti meg az alkoholt és imádja a nőket, akik többnyire egyetlen éjszakára ejtik rabul. A szex ugyanolyan fontos számára, mint másnak a víz vagy a levegő, de érzelmileg képtelen kötődni. Egy nap teljesen váratlanul betoppan az életébe valaki, aki fenekestül forgatja fel Tony életét és romba dönti eddigi jövőképét. Múltbéli kalandos élete hamar visszaüt, amiért nagy árat kell fizetnie.



A könyvről írt véleményemet itt találhatod: 


A könyvet itt tudod beszerezni : 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése