2018. március 14., szerda

Fényes Niki: Feketén, fehéren

Szeretném meg köszönni Fényes Nikinek a lehetőséget, hogy elolvashattam. Már nagyon bánom, hogy nem hamarabb kezdtem elolvasni. Izgalmas, teli szenvedéllyel meg írt történet. Köszönöm, hogy elolvashattam Fényes Niki: Feketén, fehéren c. könyvet.



Fényes Niki: Feketén, fehéren





Tartalom:


Deni Navarro nem ismer kegyelmet. 
Ő a város Ura, övé az utca, a szava maga a törvény. 
Öl, ha kell gyorsan és megbánás nélkül, 
bárkit eltapos, aki az útjába kerül. 
Elza Glyena McKennát a sors már sokat sújtotta. 
A félárva lány szegénységben él és az apja kegyetlensége miatt, némán. 
Az utca gyermeke, aki ismeri a túlélés szabályait, megtanulta, hogy vannak csaták, amiknek egyszerűen ki kell várni a végét…. 
De a sors kiszámíthatatlan, egymás mellé sodorja ezt a két össze nem illő embert, végzetes vonzódással büntetve egymás iránt. 
Mit tehet Elza, mikor tudja, hogy addig nem szabadulhat, 
amíg Deni el nem küldi? 
Mit adhat fel az, akinek már csak a büszkesége szikrája maradt? 
Meddig tűrheti, hogy a város urának a játékszere legyen? 
És Deni… képes túllépni azon, hogy a lány, aki iránt lobogó vággyal ég, sosem lesz elég tökéletes ahhoz, hogy az általa elképzelt társa legyen?

Véleményem:
5/5

Deni Navarro egy veszélyes férfi, aki nem ismer kegyelmet. Mindent és mindenkit uralma alá hajt, de igazságos is. Senki nem húzhat újjat egy Navarro-val. De mégis akadt valaki, aki elég flúgos és bolond, hogy megtegye. Az nem más, mint Elzita. Egy teljes nap alatt befaltam a könyvet. Nagyon sajnálom, hogy vége lett. Őrülten jól szórakoztam rajta. Elzita a kedvencem. Imádom. 
Viszont meg kell jegyeznem, hogy Elzita néma lány, de hall mindent.  Szórakoztató és izgalmas. Nagyszerűen felépített történet,csepett sem unatkoztam.  Voltak benne egészen vicces, poén részek.Egyszerűen olvastatta velem a történet le sem lehetett tenni. Hihetetlen számomra, hogy sokáig halogattam, nagyon bánom, hogy nem hamarabb kezdtem el. 
Nagyon tetszett az a rész, hogy Deni-ben ott volt az a kettős érzés, hogy egyszerre akarja a lányt, máskor eltaszítaná. S ez végig kíséri a történetben. Elzita pedig eleinte fél, viszont később rájön, hogy a félelem és a ragaszkodás, ami Deni mellett érez az szerelem. Igaz vannak picit olyan részek, amik nekem tetszettek ellenben így kerekebb a történet. Szívesen olvasnék továbbra is szerzőtől még könyvet és bízom benne, hogy továbbra is fog írni. Nagyon várom, hogy megjelenjen könyv formájában is a történet. 



Bátran ajánlom nektek. De! Szigorúan 18 éven felülieknek ajánlom!

Kedvenc idézet,jelenet:

"-Elzita, te sose leszel főnök nálunk, meg vagyok lepve, hogy ilyen buta vagy! - nézett rá Deni lesújtóan. Amaz csak tovább mosolygott, és úgy írt ismét.
-Deni én egy nő vagyok, hála neked most asszony. A háztartás az én felelőségem. Minden az én kezemben van, én döntömj el mikor és hogyan. Én irányítok mindent. Én tartok a kezembe mindent."

"Elza vadul mutogatni kezdett, minden bizonnyal lehordja mindennek. Állapította meg. 
– Ülj le a kis húszdekás seggedre, megmutatom, hogy is kell kávét adni a másiknak! – veszekedett tovább Deni. Természetesen egyedül. Felállt, majd a lányt karjánál fogva ültette oda, ahol ő ült. Megcsinálta a kávét, majd letette Elza elé. – Tessék, kóstold meg! – Elza újra mutogatott neki. – Pofa be! Kóstolás van! – mondta neki Deni, Elza belekortyolt, és elfintorodott. – Látod? Ilyen kávé kell holnap, ha még egyszer sót teszel a kávémba, ki taposom a beled. – a lány megint a jelbeszédet használta."

"Soha nem gondolta, hogy egy húsz éves lány mellett fogja megtalálni a boldogságot. Mindene megvan, amire egy férfi vágyhat az életben. Nagyon jól tudta, hogy egy férfi akkro a legszerencsésebb, ha olyan nőt talál, aki meg tudja adni neki az otthon melegét. Elzita megadta neki"


A könyvet itt tudjátok megvenni: