2018. március 19., hétfő

Könyvajánló: Budai Lotti Shirzan szerelme és Shirzan bosszúja

Budai Lotti: Shirzan szerelme 
(Ágyas és Úrnő 1)

Már eleve a borító felkeltette a kíváncsiságomat csak eddig nem mertem igazán foglalkozni vele. Mert a történelmi könyveket ritkán van alkalmam elolvasni. S igazából sose tudtam megkedvelni a műfajt. Pedig nagyon szeretem a történelmet. Viszont ez az a történet, könyv, amit tényleg felkeltette a kíváncsiságomat. S szívből tudom ajánlani a könyvet függetlenül, hogy nem olvastam még el. De bízom benne, hogy egyszer megadatik majd.







Tartalma:

Egy angol úrihölgy útja egy indiai herceg ágyába
Louise Elsfieldnek, ennek a bátor és gyönyörű asszonynak a kalandjai 1685-ben veszik kezdetüket. A II. Jakab, angol király ellen indított felkelés elsodorja főhősnőnk vonzó férjét: Lord Elsfieldet ártatlanul börtönbe vetik, majd Indiába száműzik, ahol a halálnál is rosszabb sors vár rá. De Louise állhatatos szerelmétől hajtva követi férje nyomát a lenyűgöző és ismeretlen országba, s ezzel kezdetét veszi veszélyekkel, csalódással és szenvedéllyel teli utazása. Kalandjai során kalózok rabolják el, majd megismeri a csillogó paloták és a császári háremek világát is. Tanúi lehetünk, mint válik főhősünkből egy bosszúszomjas amazon, vagy ahogyan a régi perzsák harcos asszonyaikat nevezték: Shirzan.



És, ha még továbbra is kíváncsi vagy a második részére hamarosan megjelenik március 20-án a kötet. 

Akár el is mehetsz a Könyv Bemutatóra is:




Budai Lotti: Shirzan bosszúja
(Ágyas és Úrnő 1)



Tartalom:

Egy kegyvesztett asszony az angol trón ellen

A Shirzan bosszújában folytatódnak Louise Elsfield kalandjai, akit az átélt tragédiák kétségbeesésbe taszítanak. Ám, egy titokzatos indiai férfi keze utána nyúl és visszahozza a fényre. Az asszony és a vonzó Azam herceg között szenvedélyes viszony veszi kezdetét, amit a herceg féltékeny felesége nem néz tétlenül. Louise végül a halál torkában ébred fel a szerelmes álomból, hogy visszatérjen a forrongó Angliába és bosszút álljon boldogtalansága okozóján. Főhősünk hamarosan a király hatalmának megdöntésére szövetkező nemesek oldalán találja magát. Újabb veszélyekbe és kalandokba sodoródik, s mindeközben bosszúja beteljesítése érdekében kénytelen lesz saját testét is fegyverként bevetni.


A könyvet itt tudod megvenni:

Előjegyezhető:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése