2018. március 26., hétfő

Borsa Brown: Az Arab ( Az Arab 1)

~~~ Recenzió ~~~


Továbbra is köszönetet szeretném kifejezni Álomgyár Kiadó felé és Szerzőnek Borsa Brownak a lehetőséget, hogy elolvashattam ezt a nem mindennapi történetet. Számomra nagyon izgalmas, felejthetetlen volt. Nagyon élveztem az olvasást. Cseppet sem bántam meg, hogy kezembe vettem a könyvet. Még egyszer köszönöm szépen. Bízom benne a folytatás is nagyszerű lesz.



 Borsa Brown: Az Arab 
( Az Arab 1)




Tartalom:

Megbotránkoztató, ​ugyanakkor szívbe markoló történet egy nem mindennapi szerelemről egy szaúdi herceg és egy magyar nő között. 
Gamal ibh Hussein Ál-Szudairi a milliomosok megszokott életét éli, míg egy üzleti tárgyalás alkalmával Budapestre érkezik. Ridegsége és elhatárolódása az új világgal szemben hamarosan átalakul valami egészen mássá. 
Vannak érzések, melyek korlátokat döntenek le, és embereket formálnak át. Mindezt azért, hogy új útra léphessenek. Miként vállalhatja föl egymást két ember, akik oly különbözőek?
Miként lépnek új útra, vagy veszik fel a harcot saját lelkükkel szemben? És mikor jönnek rá, hogy valami végleges és megváltoztathatatlan Borsa Brown, a több ezer példányban eladott Maffia triógia sikerszerzőjének legújabb és eddigi legizgalmasabb regénye sajátos, erotikával fűszerezett stílusával dolgozza fel a kényes témát. 
Csakúgy, mint eddigi könyveiben, elzárt világba kalauzol, érdekes karaktereket és élethelyzeteket, emberi kapcsolatokat mutat be, melyeket kellőképpen színez csattanós párbeszédekkel. 


Az erotikus részekre tekintettel 18 év feletti olvasóknak ajánlott!





Szenvedély, szerelem egy olyan világban, ahol kevésbé fontos ez az érzelem.

Kicsit féltem neki állni, olvasni a könyvnek. Nem tudom miért. De aztán kézhez kaptam a könyvet és elkezdtem olvasni. Így aztán le se tudtam tenni.
Nos érdekes volt számomra a történet több szempontból is. Az egyik, hogy igen részletesen meséli el a muszlim vallást, arabok hitét, a nőkkel való hozzáállást. Érdekes és igen szélsőséges ez a vallás. Bár ez nekem személyes véleményem ezzel kapcsolatban. Gamal herceg is egy ilyen férfi.De csak addig, amíg Budapestre nem érkezik egy üzleti ügy kapcsán, és nem ismerkedik meg Csillával. Nem is tudom, hogyan folytassam. Mert ez a történet szívszorító volt. Adott két ember egyforma érzésekkel, de két különböző vallásuk és életük akadályozza, hogy együtt legyenek. Csilla megmutatja milyen is az igazi szerelem Gamalnak. Milyen érzés tiszta szívből szeretni. Gamal pedig idővel kezd megváltozni, nem feltűnően, ami sajnálatos. Történet haladtával azt gondoltam, hogy együtt lesznek. Azt hittem,hogy majd nem fogja őket akadályozni a vallás különbség.
Drukkoltam nagyon, hogy végre találjanak megoldást.  Gamal időközben visszautazott hazájában, ahol később megnősül. Néhány nappal később újra találkoznak Csillával. Sajnos nem sokáig örülhetnek egymásnak.
Gamal csak részben változott meg. Kissé egoistának tartom, fennhéjázónak. De ,ha Csilláról van szó akkor minden másképpen van. Másképpen viselkedik. Akkor eltűnik ez az érzés.
Csilla sajnos nem igazán értette meg Gamalnak mennyire fontos az imádság, vallás. Időközben Csilla megszülte lányát, Annát. Akinek Gamalnak legszebb ajándéka lesz.  Számomra nagyon izgalmas és elgondolkodtató volt a történet. Mennyire befolyásolja a két különböző vallás a két szerelmest? Mindvégig izgultam, hogy legyenek együtt. Annyira vártam azt az érzést, hogy igen végre együtt legyenek. Sajnos a szerző jól megtekerte a végét. Egyszerűen fájdalmas volt elolvasni. Sokkolóan hatott a vége.
Az egész könyv úgy, ahogy van nagyon jó. Se több, se kevesebb. Nagyon tetszett. Könnyű, kikapcsolt és olvastatta magát. Plusz egy kis történelmi betekintést adott az Arab világban. Ami számomra nagyon élvezetes volt. Van kedvenc karakterem Bálint. Akit nagyon mélységesen utáltam az Yasmin. Tudta mi lesz, ha Gamal férje lesz és, hogy Gamalnak szerelme Budapesten van. Szívből ajánlom bátran a könyvet.
Kíváncsian várom a következő történetet Csilla szemszögéből, hogyan élte meg Gamal nélkül az életét. Cseppet sem bántam meg, hogy elolvastam. 5 csillag mellé adnék még plusz egyet csak,mert olyan volt a könyv egy része,mintha történelmi könyvet olvasnék. Szóval nagyon szép, gyönyörű és fájdalmas szerelmi történet ez.

Kedvenc jelenet,idézettet nem tudok most kitenni.Mert az egész könyv a kedvencem. Mert így az egész könyvet kell elolvasni. 

Kinek is ajánlom ezt a könyvet?
18 év felettieknek!

Aki szereti a romantikát, de legfőképpen nyitott legyen erre a történetre.


A könyvet itt tudod megvenni: 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése