2018. március 25., vasárnap

Kérdezz - Felelek

Kérdezz - felelek

Pár napja az oldalamon Egy Hallássérült Lány Blogon kértem az olvasókat, hogy nyugodtan tegyenek fel kérdéseket, és szívesen válaszolok. Hát, íme a válaszaim a feltett kérdésekre.
Szívesen, csinálnék rendszert ebből, ha kíváncsiak vagytok a válaszaimra ti feltett kérdéseitekre. 






Pászthy Dávid kérdései 

1. Te nem tervezel könyvet írni?

Gondolkodtam. Egyszer elkezdtem, de 7-ig fejezetig jutottam el. Nem az én világom az írás. Inkább maradok a verseknél. Az írás nem egyszerű munka. Hiába van fejemben sok történet, leírni nem tudok. 

1./b Mi a véleményed a Máv régi személykocsiparkjáról

Néhány szót tudok rájuk mondani. Koszosak és sokat késnek. Igazából busszal szoktam közlekedni. Nem sokat tudnék mondani. Nekem mindig az maradt bennem, hogy sosem a pontosságáról volt híres. 



Egy lakatlan szigetre mit vinnél inkább? Egy másik embert, vagy könyvet?

Hm.. Jó kérdés. Embert
Mert a könyvet hamar kiolvasnám. Emberrel pedig sokáig lehet beszélgetni. 


Ki a kedvenc trollod?
A én
B Dávid

Ugye ezt nem komolyan kérdezed?   Szerintem nagyon tudod a választ. Ha még sem akkor megsúgom. Dávid. 

Borka kérdése:

Én kérdezek szívesen. Annyi mindennel foglalkozol, csodás kreatív cuccok kerülnek ki a kezed közül, blogolsz, olvasol, hogy sikerül mindenre időt szakítani?

Éjjel csinálok mindent. Blogolást du szoktam 5 körül. Legtöbbet a mobilon lévő jegyzettömbbe megírom a vázlatot vagy a piszkozatot. S ezután kerül fel a blogra. Éjjel szoktam kreatívkodni, mert akkor nem kell menni sehova. És olyankor senki nem zavar. Meló után olvasgatni 1-2 órát. Elég gyors olvasó vagyok. Legtöbbször le tudom 2-3 nap alatt a könyvet. Van mikor 1 hét mire ki olvasom.