2018. március 24., szombat

Anne L. Green: A sötétség fogságában

~~~ Recenzió ~~~


Köszönöm Álomgyár Kiadónak és Anne L. Greennek, hogy elolvashattam ezt a szuper,izgalmas könyvet A sötétség fogságában. Nem hiába még mindig a kedvencem Anne. Nagyszerű izgalmas regényt hozott össze és ráadásul Bővítet kiadás. Így még izgalmasabb a történet.


Anne L. Green: A sötétség fogságában





Tartalom:

A nők tényleg a zűrös pasikhoz vonzódnak?
Andrew Dark egy drogkartell vezetőjeként élvezi a hatalom és a pénz adta lehetőségeket, ám ebben a sötét világban mindennek megvan az ára. Hamar ráébred erre ő is, amikor egy alkalommal hiba csúszik a számításába. Elraboltatja az áruló embere húgát, a szókimondó és csinos Christine Stuartot. Fogva tartó és túsza között kínzó vágy ébred. Háttérbe szorulnak a józan, észszerű döntések. 

Vajon Andrew Dark, a sármos rosszfiú tényleg csak egy gátlástalan bűnöző? A férfi múltjával van esélyük a felhőtlen szerelemre?

A többszörösen Aranykönyv-díjra jelölt Anne L. Greennek, a 2015. év elsőkönyves felfedezettjének romantikus-erotikus regénye nemcsak új köntösbe öltözött, de a korábbiaknál is több izgalommal és szövevényes fordulattal bővült.


Véleményem 5/5


Ez igen!?
Szórakoztatás mester fokon. Anne L. Green ezzel a történettel igazán magasra dobta a mércét. Lehet ennél tovább fokozni? Imádom a stílusát. Egyetlen egy percig sem hagyott nyugtot. Izgalmakat, drámákat, szerelmet, erotikát tartogatott. Nem tudom, mi történik a következő oldalon. Andrew és Chrissi imádnivaló páros.
Andrew maffiózóként éli az életét. De egy elszúrt szállítmány miatt kénytelen zálogként megkapnia egy nőt. Nem is akármilyen nőt. Egyik embere Simon a nő testvére lenyúlta 20 milliót, érő kábítószert. Hogy a következő szállítmány jó helyre menjen, magához veszi a húgát. Aki eleinte azt hittem férfiről van szó.
Sajnos nem, jó alapos kupán vágás után szószerint beleverte kicsoda is valójában. S innentől nem volt megállás. Egyikőjüknek sem. Egy percre nem lehetett letenni. Alig vártam, hogy mi lesz, mi történik velük. Andrew mindig attól félt, hogy sosem tapasztalhatja meg milyen családhoz tartozni. Chrissi ezt megmutatja. Mellette van bármi is, történik/történt. Egy igaz érős, szenvedélyes és őszinte szerelem mely bűnben szökött szárba. Egy szerelem, mely mindketten új esélyt kaphatnak, új életre. De legfőképpen Andrewnek. Semmi kétség Anne újfent egy izgalmas szerelmi történetet írt, ahol bűn, maffia és drog árnyékában született. Hihetetlenül mesterien alakítja a történetet. 
Ilyen jól rég szórakoztam, kapcsolódtam ki. Igazán kellemes, izgalmas perceket kaptam. Szívből tudom ajánlani nektek. Anne nem csupán egy szerelmes regény írt. Hanem egy történetet, mely mindenki kaphat második esélyt.


Kedvenc jelenet,idézet:

"Hát már szaladsz? Még oly soká virrad./ A fülemüle volt, nem a pacsirta, Az rázta össze megriadt füled. Éjjel/dalol a gránátalmafán, Hidd el,édesem, a fülemüle volt."

-idéztem a Romeo és Júliát. Döbbent arccal meredt rám.

- De cuki vagy, te szó szerint ismered a darabot - ámult el. 
-Áh,ma már másodszor cukizol le. Ez... megalázó. Egy férfi nem cuki, egy kisgyerek vagy egy kölyökkutya talán. - háborodtam fel.
-Ezt vedd megtiszteltetésnek. Én még sosem találtam pasit cukinak,de ilyen dögösnek sem."


"-Én ezt másként látom, ennek itt esze is van, és ez itt nem az az üresfejű liba, aki csak arra való, hogy megdöntsék. Ennek itt - mutatott Chris kabinja felé - egyénisége  és stílusa van. És hülyének nézel, ha azt hiszed,nem vettem észre milyen pillantásokkal méregeted. Be vagy rá indulva, ezt a vak is látja; a süket is hallja, hogy sóhajtozol, ha elsétál előtted.Ne játsz a tűzzel, Andrew! Te is tudod, hogy ez a nő nem ilyen életre vágyik, és ami után áhítozik, azt te sosem tudod megadni neki. Ebből az életből nincs visszaút, ebből nem lehet kiszállni."

"- Nem te, én változtam, Andrew. Jobban mondva már tudom, ki vagyok és mit akarok. Egész eddigi életemben kerestem valamit, de nem tudtam, hogy mit. De már ráébredtem: az igaz szerelmet és önmagam.Mindkettőt általad találtam meg. Már tudom, nem számít semmi más.Nem tudok és nem is akarok nélküled létezni,lélegezni. Nem akarok élni, ha te sem leszel."

A könyvet itt tudod megvenni: 

Olvasás közben eszembe jutott egy dal. Ami szerintem pont ide illik ehhez a történethez.

Szandi
Álomból valóság



Öleld magadhoz most a párnát
Ha nincs más, ki vár rád.
Csupán egy végtelen nagy ábránd
S a szíved kitárnád.
Álmodd, hogy szép leszel
Álmodd, hogy nagy leszel
S a vágyak útján indulj el!

Álomból valóság
Tudd meg, hogy eljön egyszer
Úgy lesz, hisz van rá még idő.

Álomból valóság
Pokolból mennyország.
Eljön, ha kívánod, s kivárod őt.

Csodákról szólni néha vétek,
Én mégsem félek.
Álmodni ébren oly mesés,
Mint nyárban a vízesés.
Egy álom annyit ér
Ha egyszer véget ér
Emlékeimben mennyit ér?!

Álomból valóság,
Úgy lesz, ha úgy szeretnéd
Kívánd hát jó erősen őt.

Álomból valóság
Pokolból mennyország
Úgy lesz, ha van hozzá elég erőd!

Talán egy pillanat elég,

S a múlt egy perc alatt elég!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése