2018. augusztus 11., szombat

BORITÓLELEPLEZÉS


 Sütő Enikő: Nem tarthatsz vissza sorozat


Igazán megtiszteltetés számomra, hogy Sütő Enikő újra felkért, hogy blogomon legyen borítóleleplezés. S én örömmel fogadtam el.
2018. Augusztus 16-án délután 15. 00kor Magyar Szerzők könyvei blogján kerül fel Sütő Enikő: Nem tarthatsz vissza sorozat borítója.  Tartalom:

„Az életem nagy része szívás volt. A gyógyszerek voltak az én szenvedélyem, de soha nem voltam egyetlen férfi rabja sem. Az nem függőség, ha élvezem minden egyes percét az együtt töltött időnek. Még hogy én rabságban? Hogyan is lehetnék, hisz nem is létezem. Nem vagyok más, csak egy élettelen test, egy mesterségesen megalkotott karakter. Nem lehet valamit fogságban tartani, ami nem is létezik.” 
Megváltozott az életem abban a másodpercben, amikor megpillantottam. Veszély, vágy, tűz kezdett lángolni testemben. Ismeretlen ösvényen haladtam, de minden lépés szenvedélyt, és forróságot ígért. Akkor változott meg minden, amikor rám pillantott, és megláttam szemében a szenvedélyt. Többé már nem akartam az lenni, aki voltam. Valami többre vágytam. Hogy jó e nekem ez a változás? Nos, azt majd az idő eldönti.


A könyvet itt tudod majd megvenni: