2018. augusztus 7., kedd

Fényes Niki: Széllel szemben

~~~ Recenzió ~~~

Szeretném meg köszönni Fényes Niki szerzőnek, hogy lehetőséget adott, hogy elolvashassam Széllel szemben c. könyvét. Igazán szórakoztató és elgondolkodtató a történet. A szerelem mennyire nem azt nézi, hogy ki milyen. A szerelem nem válogat, ha egyszer elkap, akkor elkap.


Fényes Niki: Széllel szemben



Tartalom:

 Miként tudod meghódítani az imádott nőt, amikor olyan sérülései vannak, hogy még te magad sem tudod feldolgozni?
A válasz egyszerű.
Forgasd ki minden gondolatából, állítsd fejére a világát, mutasd meg neki, hogy nem minden az, aminek látszik.
Donnytól nem idegen a körmönfont ármány, amit igyekszik bevetni a céljai elérésének érdekében. Mindenre képes, hogy meghódítsa szerelme, Kabal szívét.


Véleményem
5/5

Niki egy vicces, romantika és bohókás történettel szórakoztatott. De egyben legszomorúbb is. Mit tesz az ember a félelemmel? Az érzésekkel, amikor nem tudja kimutatni, beszélni. Ahol a törékeny lelket sárba tiporják. Ahol nincs menekvés. Vagy mégis? Teresa megismerkedik Donnyval az ügyvéddel, aki minden eszközt megragad, hogy maga mellett tudja Teresát vagyis Kabalt. Imádtam minden sorát. Nagy igazság van abban, hogy a szerelem sosem a külsőt nézi. Mert, ha a szerelem elkapja az embert onnantól nincs menekvés. Donny életében először megtudja milyen is az igazi szerelem. Ez a történet bemutatja, hogy egy férfi, aki szerelmes, miként hódítja meg a Nőt. Azt a nőt, aki azt hiszi magáról, hogy csúnya. Pedig nem külső számít a szerelemben. Ugye? Néhol akadt némi civakodás, mintha ezer éve házasok lennének, néhol pedig szomorú jelenetek is voltak. Van mondanivalója a történetnek, amit szívből ajánlanám mindenkinek. Hiszen ez a történet jól példázza, hogy Donny nem érdekelte a Teresa sebeit. Ő csak azt látta, hogy milyen szép, gyönyörű, kedves és törékeny. Donny mindig meg akarná védeni, maga mellett tudni.
 Egy szóval nagyon tetszett. Ajánlom minden romantikus lelkű olvasóimnak.

Kedvenc idézetem:

"Azért szólította a lányt Kabalnak, mert a lány varázslatos és rejtélyes volt. Kabalisztikus. "


"Te vagy minden gondolatom, minden boldog pillanatom, te vagy az egész napom, reggel az első gondolatom és este az utolsó, te vagy minden álmom. Életemben nem kívántam úgy nőt, mint téged. Hogy alig várom, hogy a karjaimban tartsalak, simogatni és csókolgatni akarok rajtad minden heget. Mert gyönyörű, mint te. Nincs az életemben semmi, amit ne adnék oda azért, hogy velem légy. A szemeid... Varázslatos vagy, titokzatos, szép és kabalisztikus."


A könyvet itt tudod megvenni: