2018. augusztus 7., kedd

Ekönyvbazár Kiadó bemutatása

Fényes Niki által kerültem közelebb az Ekönyvbazár Kiadóhoz, ahol magyar szerzők könyveit adja ki e-könyvként, illetve nyomtatott formában. Lehetőségem volt néhány szerzőtől elolvasni a könyveket a kiadó oldalán. Amit szeretnék is megköszönni. Lena Sliver, Fényes Niki és Joyce Hill szerzőknek. S nagyon bízom, hogy még több szerző fogja felkeresni a kiadót, és szórakoztató köteteket fognak majd kiadni. Jelenleg is vannak igen változatos történetek, ami olvasásra várnak. Amiket olvastam a kiadó oldaláról Lena Sliver: Törékeny bársony, Fényes Niki: Széllel szemben és Feketén, fehéren, Joyce Hill: Maradj velem örökké! Hamarosan érkezni fog Marilyn Miller legújabb könyve Hozzád láncolva első kötete. Már a borító is rabul ejtett engem és alig várom, hogy elolvashassam. Aki olvasta már Marilyntől könyvet az tuti nem fog csalódni. Ami jelenleg kötetek vannak fent: Erdei Zsuzsanna: Változó idők, Bossányi Kálmán: Zárt osztály, Krnács Mercédesz – Kifestő, Szabó Kata. Szívszaggató verses kötete.

A véleményemet a könyvről , címre kantitva érhető el.

Előkészületben érkezik majd:

Fényes Niki: Feketén, fehéren 2. kötet 



Tartalom:

New Orleans utcáin a Navarro család uralkodik, szavuk maga a törvény. Bárkit eltaposnak, bárkit megtörnek.
Ölnek, ha kell megbánás nélkül, nem hajolnak meg senki előtt. Romeo Navarro egész életében megváltásra vágyott, egy nő személyében. Valaki olyanra, aki mellett elfeledheti az eltörölhetetlennek vélt bűneit.
Amikor megismeri Esta Trefolonit, úgy érzi, megtalálta a lányt, aki feloldozhatja. Elemésztő vággyal ég iránta. Még maga sem sejti, hogy ez a kapcsolat összetöri és megsemmisíti.

Marulyn Miller: Hozzád láncolva 1.kötet.
Előrendelhető




Tartalom:

Keyla táncos lány egy klubban.
Egy olyan világban él, ami szigorú szabályok szerint működik, ahol a döntéseket nem ő hozza, és ahol pénzért bármi megvehető. Mikor a remény elveszni látszik, hogy egyszer szabad lehet, belép az életébe egy férfi, és minden megváltozik. 
Daniel gazdag és nagyhatalmú ember, amit gátlástalanul ki is használ. Azonnal felfigyel Keylára, vonzza a lány bujasága és elérhetetlensége. 
Szabadságot ajánl neki, de a szabadságnak ára van! 
Szenvedélyes, és korántsem hétköznapi kapcsolat alakul ki köztük, ami kezdetben szükségen és testiségen alapul. 
De lehet-e ez egy napon több? 
Több, mint egy üzleten alapuló kapcsolat...




Tartalom:

Léna erős, független, gyermekét egyedül nevelő nő. Válása után, megfelelő életet akar biztosítani magának és lányának, hiszen a volt férje és családja folyamatos nyomás alatt tartják. Megfelelési kényszerétől azonban nehéz elszakadni, miközben a család és két munkahely között ingázik. 
Az egyik munkája átlagos, a másik csak bizonyos körökben ismert. Minden vágya, hogy ő is megismerhesse ezt a világot. Kétségek közt keresi a helyét, amikor megjelenik ő, és fájdalmas döntésre kényszerül…




Tartalom:

Ivy maga a megtestesült tisztaság, báj és kedvesség. Mindaddig, amíg Davis Dixon a visszautasítást nem tűrő üzletember egy szemtelen ajánlatot tesz a lánynak. Sarokba szorítja. Választania kell a családja és az erkölcsössége között.
Davis maga a megtestesült ridegség. Nem ismeri a szerelmet, Ivy ártatlansága mégis beférkőzik a bőre alá. Rájön, hogy a lánynak is van múltja. Vajon tudja kezelni ezt a helyzetet? Egy történet tele érzésekkel és fordulatokkal. Elég lesz csak egyikőjük szerelme ehhez a kapcsolathoz? Ki mennyi fájdalmat hajlandó elviselni a szerelemért?




Tartalom:

Deni Navarro nem ismer kegyelmet. 
Ő a város Ura, övé az utca, a szava maga a törvény. 
Öl, ha kell gyorsan és megbánás nélkül, 
bárkit eltapos, aki az útjába kerül. 
Elza Glyena McKennát a sors már sokat sújtotta. 
A félárva lány szegénységben él és az apja kegyetlensége miatt, némán. 
Az utca gyermeke, aki ismeri a túlélés szabályait, megtanulta, hogy vannak csaták, amiknek egyszerűen ki kell várni a végét…. 
De a sors kiszámíthatatlan, egymás mellé sodorja ezt a két össze nem illő embert, végzetes vonzódással büntetve egymás iránt. 
Mit tehet Elza, mikor tudja, hogy addig nem szabadulhat, 
amíg Deni el nem küldi? 
Mit adhat fel az, akinek már csak a büszkesége szikrája maradt? 
Meddig tűrheti, hogy a város urának a játékszere legyen? 
És Deni… képes túllépni azon, hogy a lány, aki iránt lobogó vággyal ég, sosem lesz elég tökéletes ahhoz, hogy az általa elképzelt társa legyen?



Tartalom:

Miként tudod meghódítani az imádott nőt, amikor olyan sérülései vannak, hogy még te magad sem tudod feldolgozni?
A válasz egyszerű.
Forgasd ki minden gondolatából, állítsd fejére a világát, mutasd meg neki, hogy nem minden az, aminek látszik.
Donnytól nem idegen a körmönfont ármány, amit igyekszik bevetni a céljai elérésének érdekében. Mindenre képes, hogy meghódítsa szerelme, Kabal szívét.


Bossányi Kálmán: Zárt osztály


Tartalom:

Amikor olvasod e sorokat, éppen a büntetésemet töltöm az egyik zárt osztályon. Tudatában voltam a következményeknek, mégis minden furcsa... Tudom mit tettem, de nem értem miért. Tudom hol vagyok, de nem akarom elhinni. Gondolataimat elmém leghátsó rejtekhelyére száműzöm... ami történt, az megtörtént. Azt hittem, normális vagyok és csak megjátszom a betegséget. Messze vagy tőlem. Két hónap, és szabad leszek. Újra együtt lehetünk, ha szeretnéd. Te kérted, írjam le, hogy miért kerültem erre a helyre.

Krnács Mercédesz – Kifestő



Tartalom:

"Kreatív művészember lévén elhatároztam, hogy a megszokottól „kicsit más” stílusban kínálom tálcán az általam kitalált, kipróbált finomságokat! Ezt a kifestőkönyvet ajánlom a jövő cseperedő nemzedékének, hogy vidáman ismerkedjen a zöldségekgyümölcsök és a színek világával!'

Szabó Kata. Szívszaggató verses kötet



Nem kell költészet szeretőnek lenni ahhoz, hogy Szabó Kata versei meghódítsák a szíved. Mindenkinek meg van a maga története, az enyém és másoké ott van közötte... /Boróka/
Kata verseit azoknak ajánlom, akik valamiért elkanyarodtak a versek világától, vagy régebben nem olvastak. Hihetetlen, mennyire személyhez szólók és lelket érintőek a versei. Én neki köszönhetem, hogy újra versimádó lettem. Köszönöm. /Abby Winter/
Imádom Kata verseit! Ajánlom mindenkinek a költészetét, mert lenyügőzőek és bearanyozzák a szürke hétköznapokat.
Felkértem, hogy írjon az esküvői meghívónkra idézetet, amely végül minden elképzelésemet túlszárnyalta. Csodás és szívhez szóló sorokat kaptam.
/Unger Zsófi/
Kata versei tele vannak érzelemmel, melyek bársonyként simogatják az ember lelkét. Amikben megragadja a pillanatot, magával sodorja az olvasót. Olyan világot varázsol körénk, ahonnan soha nem akarunk kitörni. Ez Szabó Kata! Aki verseivel színt visz a legsötétebb helyekre is, értelmet és érzelmet, a legsötétebb szívekbe is. /Marilyn Miller/

Erdei Zsuzsanna: Változó idők



Tartalom:

A történet az 1800-as években kezdődik, ahol egy tehetős család életét mutatja be a szerző. A főhősnő rossz döntést hoz a házasságát illetően, ezért tragédiák sorozata éri, nemcsak őt, hanem a leszármazottait is. A történelem ismétli önmagát: gyermek, unoka, dédunoka őseik nyomdokában járnak. Az idők változnak, de az emberi természet nem. Ahogy haladunk előre időben több generáción át, a korszakok aktuális kérdései, problémái mindannyiuk életében felbukkannak. Hogy ki hogyan éli meg és hogyan boldogul a változó időkben, arra választ talál az olvasó ebben az érdekes történetben. Amellett, hogy a szereplőkért izgulhatnak, az aktuális kor egyes epizódjait is korhűen mutatja be az író.


Ha esetleg valamelyikre kiváncsi lennél a történetre azt itt tudod megvásárolni: