2018. augusztus 18., szombat

Top 10-es lista A leg – leg - legjobb könyvek


Idén igen csak izgalmas könyveket olvashattam. Először is köszönöm a lehetőséget, hogy elolvashattam a Könyveket és megmutathatom az olvasóimnak mely könyvek voltak leg – leg – legjobbak. 

Top 10-es A  leg – leg - legjobb könyvek

1. Helen Hoang: A szerelem egyenlete



Kétség sem fér, hogy nálam ez a könyv az első helyen fog állni. Imádom Stellát és Michaelt.  Gyönyörű romantikus történet, komoly mondanivalójával.

2. Sue Dylen:. A római szerető



Nagyon szerettem olvasni. Kedvencem Enzo volt. Egy házaspárról szól, aki nem igazán boldogok egymás mellett. Mindketten keresnek máshol boldogságot, miközben kiderül egy-két titok a másikról. Izgalmas romantikus történet.

3. Vi Keeland: A beosztott



Végre valahára egy könnyed, vicces romantikus könyvet kaptam kézhez. Nincs marakodás, kavarás stb. Ez tetszett benne. Na meg a mondanivaló. 

4. J. K. Smith: Ismert ismeretlen



Lívia egy határozott egy nő. Aki nem tűri a hazugságot és az árverést. Van benne kellő humor és csipet dráma. Igazán jó kis kikapcsolódás ez a könyv.

5. Bíró Szabolcs: Non Nobis Domine és az Anjouk sorozat



Határozottan az egyik legjobb történelmi regény. Ennél izgalmasabb regényt nem is olvastam ebben a témában. Így aki szereti a történelmi regényeket, akkor ajánlom nektek ezt a sorozatot.

6. Mimi Taylor: A bosszú ára



Mimi Taylornak ez második regénye, amit idén megjelent és szerencsésnek mondhatom magam, hogy egy kis idézet is bekerült a könyvében. Azt kell, hogy mondjam Mimi nagyot fejlődött az első kötetéhez képest. Sokkal érzékletesen írta le egyes jeleneteket. Szóval Mimi ne hagyd abba. Menj ezen az úton.

7. Borsa Brown: A férj prostija



Nos igen. Kissé megoszlanak a vélemények a könyvről. Nekem például nagyon tetszett. Volt mondanivalója a történetnek. Nem egy szokványos romantikus könyvet kaptam kézhez. 


8. Hampuk Zsolt



Nahát idén végre egy kis izgalom is belefért az olvasási időmben, de még mennyire… Nagyon tetszett az író stílusa, hogy nem hagyta leülepedni a dolgokat. Izgalmas és nagyon szeretem az összeesküvéses történeteket.  Ráadásul nemrég jelent meg. Így bizton állíthatom nektek, hogy ez egy nagyon jó könyv. 

9. Sütő Enikő: Tomboló vágyak



Enikő írásait, mint tudjátok, nagyon szeretem. Mostani történetben igencsak meglepődtem mikor politikai szálat is, betette. De ettől még izgalmasabbá tette az egészet. Mira és Mason párost imádom. 

10. Ludányi Bettina : Mennem kell



Második szintén igen csak izgalmas könyvet olvashattam a nyáron. Bővelkedik szerelemben, akcióban, krimiben, egy kis nyomozásban, mini maffia is .  Idei nyár legjobb kikapcsolódása volt ez a könyv. 


Sajnos a 10-es listába ennyi fért bele. Rengeteg könyv lenne, amit szívem szerint mindent feltennék. Idén nagyon sok jó könyveket tudtam elolvasni s véletlenül sem futottam bele, amire azt mondanám, hogy te jó ég. Mindig tudatosan választok egy - egy könyvet. Nektek is ezt tanácsolom.