2018. augusztus 12., vasárnap

Miket is fogok majd olvasni nyár másik felében? Illetve miket ajánlok nektek… II.rész

 Ahogy tegnap írtam, ma folytatom a könyvajánlót, avagy miket szereztem be az elmúlt hetekben. Itt is lesz jelölés (R) recenzió, (V) vásároltam. Bízom benne, hogy nem csak nekem jönnek be a könyvek, hanem nektek is. Szóval mutatom is, miket szereztem be.


Pergel Zsolt: Keserédes (V)



Tartalom:

Ildit, a szinte még gyereklányt, különös események és a benne ébredő nő kíváncsisága hajtja a saját szexualitásának megtapasztalása felé. Szinte egyszerre toppan életébe a történetet elmesélő titokzatos, középkorú férfi, valamint Dreskó úr, a gazdag, és gátlástalan üzletember, aki az éjszakai élet egyik meghatározó alakja. 
A lányt útkeresése hamar az erotika sötét oldala felé sodorja, ahol nem csak különös tapasztalatokat szerez, de saját múltjával és démonaival is szembe kell nézzen. Az események hatására Ildi vakmerő játékba kezd, és csak reméli, hogy az út végén vár rá a mindent elsöprő szerelem is. 
Pergel Zsoltnak – a népszerű Gyönyör-trilógia szerzőjének –, szenvedéllyel és erotikával fűtött új regénye, ismét szembe helyezi szereplőit a társadalom elvárt normáival.


Borsa Brown: Arab szeretője (R)
(Az Arab 2.) 



Tartalom:
 Érzelmes ​és sokkoló.
Történet egy nem mindennapi szerelemről egy szaúdi herceg és egy magyar nő között.
Csillának nincs egyszerű élete. Egyetemista, de az élet száz felől osztogatja neki a pofonokat. Alkoholista édesapja, és rákos édesanyja mellett azzal is szembe kell néznie, miként változik az öccse a drog hatására egy egészen más emberré. Egy tolmácsmunka alkalmával összehozza a sors egy szaúdi férfivel, aki felforgatja az életét.
Az Arab szeretője című regény Az Arab párhuzamaként a másik oldalról, a nő szemszögéből mutatja be egy szerelem kibontakozását, egy különleges kapcsolatot a két különböző kultúrából érkező ember között, egy fiatal lány felnőtté válásának történetét.
Borsa Brown egyedi, szókimondó, ugyanakkor érzelmes és szenvedélyes, erotikában bővelkedő írásai nem véletlenül váltak az olvasók kedvenceivé. A két regény szépen egészíti ki egymást, egészen más érzéseket adva át az olvasónak, miközben egymástól függetlenül, külön-külön is megállják a helyüket.

Anne L. Green: Viharos érzelmek (V)



Tartalom:

Szenvedély ​nélkül lehet élni, de vajon érdemes? 
Jason Scott az FBI kommandós alakulatának tagjaként élte nem éppen hétköznapi életét. Egy napon azonban, egy balul elsült akció után, minden a darabjaira hullik körülötte. Létezésének új értelmet keresve elvállalja egy befolyásos szenátor lányának védelmét, ám hamar rá kell döbbennie, hogy nem kell a csatatérre lépnie, hogy kemény küzdelmeket éljen át. 
A szépséges és lázadó Nina legfőbb szórakozása testőrei megleckéztetése. Mindennapi csatározásaik ellenére mindketten érzik, hogy lassan feltámad bennük az egymás iránti fékezhetetlen vágy, míg végül a lány egyszer csak meglátja a felszín alatt rejtőző valódi Jasont, és ráébred, hogy ő sokkal több mint egy testőr. 
Heves ellenállásuk dacára hatalmába keríti őket a szerelem. A sors azonban újra és újra próbára teszi őket: támadások, ármányok, sötét titkok kereszttüzében rá kell ébredniük: a szerelemben nincs megalkuvás.


Sylvia River: Reményhajsza III. (V)



Tartalom:


A Kenderson-házaspár és kedves barátaik – immár szokásosnak nevezhetően – ismét beletenyerelnek az eseményekbe, ráadásul azoknak is a kellős közepébe. A történet előző kötetének végén főhőseink vonásai kisimulnak, hiszen zűrzavaros kapcsolataik, életük rendeződni látszik, és végre ismét első számú szerelmükkel, a zenével foglalkozhatnak. Ez azonban most sem tart örökké… Néhány, többedszer is elszalasztott rosszfiú, illetve a magánéleti problémák ok-okozati összefüggései ismételten kényszerű különélést generálnak a házastársak között, ami lassan-lassan csak felveti a kérdést: miért pedálozik ennyire ellenük az Univerzum? A vész mindenfelől erőteljesen közelít; drogkereskedők, terroristák, börtöntöltelékek, bérgyilkosok képében; de a sértett női hiúság és a bosszú is nagy szerepet játszik abban, hogy felpörögjenek az események.


Gabriella Eld:
Ikercsavar Krónikák (V)
Emlékek Jordan számára 1.




Jordan Norris senki. 
Iskolába jár, kosarazik és szeretne végre barátnőt szerezni magának. Átlagos. Egészen addig, amíg be nem toppan az életébe egy keménykalapos idegen, akit bár sohasem látott azelőtt, haza akarja vinni. Utazás veszi kezdetét egy letűnt világba, tele ismeretlenül is ismerős arcokkal, hogy Jordan visszakapja az emlékeit és újra egy készülő háború élére állhasson, mint kilencvenkilenc évvel ezelőtt. Eljött az ideje, hogy elfeledje eddigi életét és megvédje mindazokat, akik régen fontosak voltak a számára. A rideg herceget, a bánatos fiút, az ezerarcú lányt, a félvér fenevadat, a vágott nyelvű zongoristát, a viharszívű angyalt, no meg a rejtélyes idegent, aki mindennél jobban szereti őt a világon. 
De mindez elég nehéz feladat tekintve, ha nincsenek emlékeid.




Remények Jordan számára 2,

Jordan Norris minden. 
A világ lángokban áll, a barátai rabságban nyomorodnak, az egyetlen élő rokonát pedig a kegyetlen kínzómester tartja a markában. Az emberek, akik annyi éven át védték és imádták őt, most szenvednek és nem maradt senki más, akitől segítséget kérhetne, csak a síkurak. Vízbe kell fulladnia, hogy lássa a Víz magatehetetlen úrnőjét, átkelni a semmi földjén, hogy segítséget kérhessen a vakmerő Tűztől és le kell győznie mindközül a legrosszabbat is. A Levegő királya megfoghatatlan, érinthetetlen és különösen ravasz; esze ágában sincs segíteni. Jordannek nemcsak a saját démonaival és a pánok királyával kell megküzdenie, de maga mellé kell állítania az elemeket is, hogy sikerrel járjon. Csakhogy az ideje rohamosan fogy.



Érzések Jordan számára 3.

Jordan Norris halott. 
Fél emberi évvel a háború után már-már úgy tűnik, hogy végre minden visszaállt a régi kerékvágásba, amikor egy elveszettnek hitt halhatatlan feltűnik a semmiből, és a halál ellenszerének legendáját hozza magával. 
Eljött az ideje, hogy segítsenek visszaszerezni Jordannek azt, amit elveszített. Most utoljára. 
De a helyzet sokkalta rémesebb, mint, amilyennek első pillanatban tűnik; a rejtélyes Herceg, akinek a komédiájába belecsöppentek nem ismer kegyelmet. Elveszi az erejüket, eltörli a világok határát és egy beteg játékra kényszeríti őket, ahol nincsenek többé barátok, csak ellenségek. Miközben Jordan és társai a rég halottnak hitt szeretteikért küzdenek eme iszonyatos cirkuszban, egy zongoristának, valahol világokkal messzebb egy sokkalta nehezebb ellenféllel; a saját érzéseivel, egy vérszomjas tanácstaggal és egy átkozott trónbitorlóval is meg kell küzdenie.




Ella Steel: Sors-Döntő
Bővített (R)


Tartalom:

Evan Keller egy feltörekvő rockbanda tagja, akinek meghiúsulni látszanak az álmai. 
A teher, ami a vállát nyomja már túl sok neki. Segítséget kell kérnie, de ezt nem teheti meg nyíltan, mert az csak tovább rontana a helyzeten. Vajon megtalálja a megfelelő embert? 
Haley Benett egy elszánt, makacs, fiatal nő, aki bizonyítani akarja leendő hivatása iránti elkötelezettségét. 
Egy hétköznapi történet, egy nem hétköznapi szerelemről. Egy kapcsolat, ami már az első személyes találkozó előtt elmélyül. 
Két szív és egy nagy szerelem. 
Vajon az egymás iránt érzett szerelmük elég erős ahhoz, hogy legyőzze az élet által eléjük sodort akadályokat? Megismerhetjük félelmeiket, küzdelmüket, kitartásukat és egymásba vetett bizalmukat. 
Ebben a történetben bármi megtörténhet, hisz a sorsunkról mi magunk döntünk.




Abby Winter: A múlt fogságában (V)


Tartalom:

Vivien nem akart mást, csak új életet kezdeni egy új városban, és túllépni a múlt fájdalmain. Napközben egy lakberendező vállalkozást vezet, éjszaka pedig férfiakat csavar az ujja köré. Alapszabály, hogy mindegyikkel csak egy éjszakát tölt el, hiszen érzelmeknek nincs helye az életében. 
Daniel egy jól menő cég vezérigazgatójaként mindent megkapott az élettől, amit csak lehetett. Gazdag, támogató családot, hatalmat, pénzt és nőket. 
Egy nem várt találkozás, egy szenvedélyes éjszaka és minden megváltozik. 
Mi történik, ha ez az éjszaka mindkettőjük életében fontosabb lesz, mint azt gondolták? 
Vajon Vivien ki tud lépni a múlt fogságából? 
Mi lesz, ha a fájdalmas emlékek újra a felszínre törnek? Ha váratlanul visszatér a múltja? Meg tudnak birkózni a titokkal, ami napvilágra kerül? 
Csalódás, szenvedély, szerelem egy történetben.


Abby Winter –Emy Dust: Csapdában csalt szerelem (V)

Tartalom:


Alice ​Taylor egy kisvárosban született, ahonnan Los Angelesbe költözik, hogy saját életét élje, hátrahagyva a szüleit és régi kapcsolatát. Az új barátnője fejébe veszi, hogy társat talál Alicenak. A sokadik rosszul elsült randi után, Alice egyik estebajba keveredik. Félelmei miatt zsarolás áldozata lesz. Az egész élete a feje tetejére áll. Kénytelen hazudni és leplezni mindenki előtt, hogy zsarolója belekényszeríti az éjszakai életbe, ahol idegen férfiaknak kell vetkőznie. Nagy kihívást jelent az eddigi visszahúzódó lánynak helytállni, hogy elkerülje az őt fenyegető börtönt. Van esélye megszabadulni zsarolójától, aki minden egyes lépését figyeli? Vagy ki tud tervelni valamit, hogy visszanyerje szabadságát? Mégis a legnagyobb problémát a zsarolója iránt fellobbant érzelmek okozzák Alicenak. 
Egy váratlan fordulat talán mindent megváltoztat kettőjük között, amitől Alice újra reményt kap a nyugodt és boldog életre. Vagy egy ismeretlen mindent felborít, letaszítva Alice zsarolóját is, mert magának akarja a lányt a saját sötét világában? Le tudják küzdeni együtt a felbukkant problémát? Mihez kezd Alice a legnagyobb titokkal, amit csak a zsarolója tud? Megannyi titok,szenvedély és hazugság egy történetben, aminek csak úgy vethetsz véget, ha elolvasod.

Folytatás hamarosan...

A könyveket szerző oldalán megtalálhatóak illetve a könyvesboltokban lehet megvenni.