2018. augusztus 24., péntek

Ella Steel: Sors – Döntő

Már másodszor olvasom ki a könyvet, ezúttal bővített változatként. Amit nagyon köszönök a szerzőnek a lehetőséget. Ez a könyv lett szerintem eddigi legjobb, így a bővített részekkel lett igazán teljes a történet.

Ella Steel: Sors – Döntő



Tartalom:

Evan Keller egy feltörekvő rockbanda tagja, akinek meghiúsulni látszanak az álmai. 
A teher, ami a vállát nyomja már túl sok neki. Segítséget kell kérnie, de ezt nem teheti meg nyíltan, mert az csak tovább rontana a helyzeten. Vajon megtalálja a megfelelő embert? 
Haley Benett egy elszánt, makacs, fiatal nő, aki bizonyítani akarja leendő hivatása iránti elkötelezettségét. 
Egy hétköznapi történet, egy nem hétköznapi szerelemről. Egy kapcsolat, ami már az első személyes találkozó előtt elmélyül. 
Két szív és egy nagy szerelem. 
Vajon az egymás iránt érzett szerelmük elég erős ahhoz, hogy legyőzze az élet által eléjük sodort akadályokat? Megismerhetjük félelmeiket, küzdelmüket, kitartásukat és egymásba vetett bizalmukat. 
Ebben a történetben bármi megtörténhet, hisz a sorsunkról mi magunk döntünk.




Vélemény
5/5

Újra olvastam a történetet, de ezúttal bővített változatban. Ahogy az eredeti úgy ezt a könyvet is imádtam. Nagyon szerettem az sms részeket. S örültem, hogy most kicsit több lett belőle. Maga a történet fordulatos, pörgős és letehetetlen. Evant imádom annyira makacs és vicces figura. Na Haley-t sem félteni ugyanolyan makacs és kitartó.  Kedvencem páros Larry és Jake. Hát komolyan van még két ilyen lüke a világon? Kérdezném a szerzőt kiről, mintázhatta??
Azok a beszólások, szövegek... Nagyon jól voltak.
Ahogy a történet haladt előre úgy jöttek a bajok is. Sajnos. Egy elmebeteg, aki féltékeny volt a banda sikerére. Ikrek családi gondjai, Melinda szerelmi élete. Van esemény, ám benne. Volt kiért izgulni... Nagyon sok mindent történik ebben a könyvben, de nem akarok lelőni semmi poént... Szóval ajánlom neked, nektek egy csupa vidám, vicces aranyos romantikus kis történetet. Ahol egy rock együttes fenegyereke szerelmes lesz egy akaratos, okos és makacsfejű leányzóba. S ráadásul kapunk mellé Larry,Jake,Linda,Sam és Beccat.



(A jobb oldali a bővített)



Amire tudnék még plusz csillagot adni azaz, hogy a szerző nagyon jó gondolatokat írt bele. Igen tudom az előző könyvéhez is ugyanezt írtam, de akkor is mindig találok újat és érdekeset. Rengeteget kimazsolázgattam belőle. S volt olyan, amire hümmögte, hogy bizony ez szent igaz. Nem csak szórakoztatott, de elgondolkodtam is egy - egy mondaton,beszélgetésen. Egy szóval imádtam. Ella ne hagyd abba én, mondom neked. Ez a könyv nagyon szuper lett. Ajánlom azoknak, akik nagyon szeretik a romantikus történeteket. Igazi rock történetet, ahol álom az, amikor egy híres zenész beleszerethet egy halandóba. 

Kedvenc idézetek:








A könyvet itt tudjátok beszerezni:

A szerző csoportjába is be kerülhetsz, ha kiváncsi vagy a részletekre illetve mikor jelenik meg a könyvei.