2018. augusztus 2., csütörtök

Joyce Hill: Maradj velem örökké

~~~ Recenzió ~~~

Már egyszer olvastam részleteket a szerző csoportjában és már akkor nagyon megtetszett a történet. Akkor megfogadtam, hogy beszerzem mindenképp. S így is lett. Amit nagyon köszönöm Könyvespolc Magazinnak és Ekönyvbazárnak a lehetőséget.


Joyce Hill: Maradj velem örökké




Tartalom:


Ivy maga a megtestesült tisztaság, báj és kedvesség. Mindaddig, amíg Davis Dixon a visszautasítást nem tűrő üzletember egy szemtelen ajánlatot tesz a lánynak. Sarokba szorítja. Választania kell a családja és az erkölcsössége között.
Davis maga a megtestesült ridegség. Nem ismeri a szerelmet, Ivy ártatlansága mégis beférkőzik a bőre alá. Rájön, hogy a lánynak is van múltja. Vajon tudja kezelni ezt a helyzetet? Egy történet tele érzésekkel és fordulatokkal. Elég lesz csak egyikőjük szerelme ehhez a kapcsolathoz? Ki mennyi fájdalmat hajlandó elviselni a szerelemért?
„New Yorkba vágytál, imádtad ezt a várost, de most mégis ez tette tönkre az életedet. Túl jó voltál ide Ivy! Davisnek sosem kellett volna belépni az életedbe!”

Véleményem
4,5 /5


Ez a történet nagyon tetszett megfogott. Ivy pincérnőként dolgozik egy étteremben, de egy napon belép Davis Dixon és minden a feje tetejére áll. Egy különleges ajánlatot tesz Ivynek, aki később elfogadja. Kissé emlékeztet egy másik történetre… Ami nem gond…. De, ahogy lenni szokott nem megy ám zökkenőmentesen. Ugyanis Ivy beleszeretett Davisbe. Ivy egyre jobban úgy érzi az élete, összekuszálódik. Csakhogy eközben sok bonyodalom kezd kibontakozni a történetben, ami némi izgalmat és feszültséget add. Itt jön közbe Tyler, Ivy ex barátja.  Tyler nem igazán akarja feladni, hogy Ivy sosem lehet már az övé. S itt kezdődik a bonyodalom a két férfi között. Aki eleve Davis nem is akarja bevallani, hogy szerelmes. Tyler hol harcolna, hol nem. Kissé furcsa volt az egész.  Kíváncsian olvastam tovább, hátha még jobb lesz, ahogy haladt a történet úgy kezdődött kibontakozni az egész. Nagyon tetszett, hogy Ivy a sok fájdalom és nehézségek ellenére talpra tudott állni. Sőt! Erős, bátor nő lett a végén. Javasolnám a szerzőnek, hogy legközelebb kicsit hosszabbat írjon, hagyja kibontakozni a karaktereket. A 4,5 csillagot két okból adom az egyik  rövid volt a történet szerintem lehetett, volna hosszabban írni. Másik pedig, ahol ez a történet jött ott bizony van még. És bízom benne, hogy szerző fog még kiadni könyvet.Sok sikert kívánok a szerzőnek, ezzel szerzett egy rajongót magának.
Igazán jó kis olvasmány, kellemes kikapcsolódást nyújtott. Szívből tudom ajánlani annak, aki szereti a romantikát, egy kis drámát és egy kis izgalmat.

„Egy megkeseredett embert látok benned.
Hiába van több millió a bankszámládon,
nem találsz rá az igazi boldogságra. A
szeretetet nem lehet pénzért megvenni.”

A könyvet itt tudod megvásárolni: