2018. november 28., szerda

Könyv megjelenések LMBTQ háza táján.

Most egy olyan könyvajánlót hozok, mely napokban jelent meg sok új LMBTQ könyv ezeket, a könyveket szeretnék nektek bemutatni, ajánlani. 

Írók: Becca Prior: Festett teste 3., Hayden Moore: Üvegkalitka, Carol Souya: Évszakok, Sam Wilberry: Rush és Hajnal Kitti: Falak.

Szívből gratulálok a szerzőknek a megjelent könyveikhez. Kívánom, hogy sok olvasójuk legyen.




Becca Prior. Festett teste 3



Tartalom:

Mégis létezik szerelem első látásra! – gondolja Angus Caldwell, a sikeres építési vállalkozó, amikor találkozik Skyjal, a vörös démonnal. Csakhogy a gépezetbe homokszem kerül, mert kiderül, hogy Sky férfi, méghozzá híres drag queen, és a véletlenek vígjátéka gyorsan drámába csap át. 
A sors azonban újabb tréfát űz velük, amikor ismét összesodorja őket. 
Angus élete sarkaiból fordul ki, mert rájön, hogy Sky férfiként is vonzza, mint a mágnes. Belső vívódása, az érzések és a homofób, bigottan vallásos nevelés harca a lelkében az összeomlás felé sodorja, és nem talál kapaszkodót. 
Sky Summers igazi különc, az élet császára. Családja és barátai mindenben támogatják, bármihez nyúl, sikerre van ítélve. Bárkit megkaphat, akit megkíván. Csak szerelmi élete nincs – és nem is lehet –, mivel aromantikusként vallja, hogy képtelen az érzelmi kötődésre. 
Magukkal és egymással vívott harcaik belső utazásra invitálják az olvasót. Vajon sikerül-e megtalálniuk a harmóniát, az egymáshoz vezető utat?


Hayden Moore
Üvegkalitka


Tartalom:

Hayden Moore, a Csendkirály szerzőjének újabb kötetében egy amerikai kisváros látszólagos nyugalmába repít minket. Egy világba, ahol mindenki templomba jár, és mosolyogva feszít az ünneplőruhájában, egészen addig, amíg otthon magára nem csukja az ajtót. 
David egy olyan családban él, ahol az erőszak és a vallás remekül megfér egymás mellett. Egyetlen mentsvára Corey, aki szelíd szeretettel, kitartó gondoskodással és őszinte barátsággal ajándékozza meg. 
A gyermekkor azonban gyorsan véget ér, és szembe kell nézni az újabb nehézségekkel. A kamaszodó Davidnak egyre keményebb csatákat kell megvívnia bigott, zsarnok apjával, aki agresszióval próbálja helyes úton tartani a fiait. 
A két kamasz barátságát átszínezi az idő, de David nehezen vallja be magának is, hogy immár mélyebb érzéseket táplál Corey iránt. Vajon szembe mer-e szállni az értékrenddel, amit belévertek az évek alatt? Vajon legyőzi-e önmagát és ezzel együtt basáskodó apját, hogy egy utolsó harcban a saját boldogsága legyen a tét?

Carol Souya: Évszakok


Tartalom:

Mindennek az alapja a ritmus. Ritmusra lélegzünk, arra ver a szívünk, arra forog a Föld is. És ahol van ritmus, ott van tánc is. Izmaink szinte maguktól mozdulnak, hogy eggyé olvadjanak a zenével. A tánc az élet. Érzelmeket fejez ki, kapcsolatokat épít, gyógyít testet és lelket. 
Sasha is tudja ezt. Egész életében balett-táncosnak készült, és most ott áll álmai kapujában. Lassan értelmet nyer a sokévnyi gyakorlás, a fájdalmakkal átvirrasztott éjszakák, minden munka és lemondás, ami közelebb vitte a céljához.
Kyle sorsa a mozdulatlanság. Autóbalesete után megszűnt a létezés azon formája, amit ismert és szeretett. Maradt a kiszolgáltatottság, a kilátástalanság. És a zene… 
A zene az egyetlen, ami most is ott van, hogy áthidalja a szürke valóság és a színes álmok közötti szakadékot.
De vajon létezik-e közös dallam két ember számára, akik ennyire különbözőek? Elég-e, ha egy ritmusra dobban a szívük?

Sam Wilberry: Rush



Tartalom:

Zámori ​Alex vagyok. Álomutazó. 
Régen ráébredtem már, a valóság úgy szívás, ahogy van… 
Folyamatosan kísértenek a múlt árnyai, de én elmenekülök előlük. 
Menthetetlen vagyok. 
Heroinfüggő. 
A régi életem emléke teljesen elhomályosul. Már csak az addiktív keresés éltet. Az, hogy rövid időn belül minél több szerhez jussak… 
Azonban egy átlagos pesti délutánon berobban az életembe Garay Ábel. 
Csak egy véletlen találkozásnak köszönhetem, hogy megismerem, de az a nap mindkettőnk életét átírja… 
* 
Garay Ábel a nevem. Alex előtt minden a festésről szólt. 
De hamar a rabjává válok, és nem akarom elengedni. 
Én vagyok a képkeret, ő pedig a vászon. 
Esélyt kapok, hogy boldoggá tegyem. El akarom hitetni vele, hogy mindig lehet jobb! De ő csak álmodozó festőnek gondol, aki rendületlenül hisz a csodákban. 
Talán nehezebb lesz a bizalmába férkőznöm, mint azt elsőre gondoltam… 
Két fiú, akik küzdenek önmagukkal, a belső démonaikkal, és a társadalom ítélkező szörnyeivel… 
Vajon Ábel megmenti Alexet? 
És vajon mi jelenti Alex számára a szerelmet? 
Ábel vagy a heroin?


Hajnal Kitti
Falak


Tartalom:

Te hazudtál már magadnak? Próbáltál valaki más lenni?
Áronnak egészen jól megy, amikor azonban új albérletbe költözik, a lelke mélyén sejti, hogy teljesen fel fog fordulni az élete, és nem csupán új, hanem régi kihívásokkal is szembetalálja magát.
A főbérlője, Márk nyíltan meleg, és abszolút úgy él, ahogy neki tetszik. Áront először megdöbbenti, majd elvarázsolja ez az őszinte hozzáállás, amikor pedig megismeri Márk barátait, olyan útra lép, amire korábban sosem mert volna…


A könyveket itt tudjátok beszerezni: