2018. november 14., szerda

Kendall Ryan: Szeress és hazudj

~~~ Recenzió ~~~

Köszönöm az Álomgyár Kiadónak a lehetőséget, hogy elolvashattam Kendall Ryan: Szeress és hazudj c. könyvet. Már most nagyon várom a második részét, azt se tudom, hogy bírom ki… Szóval nagyon – nagyon bejött…


Kendall Ryan: Szeress és hazudj
(Szeress és hazudj 1.)



Tartalom:
„Fogalmam sincs, miért adta el a szüzességét potom egy millióért. Mindegy is, én vagyok, aki először magamévá tehettem. Sokat érek vele, mondhatom. Különleges az ízlésem, sajátosak a szexuális hajlamaim. Kissé válogatósabb vagyok az átlagnál. A szűz lányok kitanítása finomságot és türelmet igényel – ami nekem nincs.”
Sophie Evanst sarokba szorították. A testvére élete a tét, ezért csupán egyetlen lehetősége van, hogy kiverekedje magát ebből a helyzetből: el kell árvereznie a szüzességét egy exkluzív erotikus klubban. Miután a legtöbbet ígérő Colton Drake hazaviszi magával, Sophie hamar megtanulja, hogy semmi sem az, aminek látszik, ha erről a csodálatosan zűrös pasasról van szó. Az együttlét olyan kihívásokat jelent Sophie számára, amilyenekre egyáltalán nem számított, és felébreszti benne a vágyat olyan dolgok iránt, amelyek korábban eszébe sem jutottak.

Véleményem
5/5


Istenem, eszméletlen egy könyv. Már most várom a második részt. Kell nekem!!
Hihetetlenül megfogott ez a történet. Könnyen olvasható, izgalmas és feszültséggel volt tele az oldal. Imádtam olvasni, mert nem igazán a szexről, szólt a történet, hanem egymás megismerése és felfedezése volt a fontos. Colton Drake nem az a fajta szexisten, akit elvárnánk tőle, hanem kivár, türelmes néha már majdnem megadja magát a vágynak. Kétség gyötri őket egymás iránt, hogy tényleg akarja-e a másikat. Sophie-t imádtam az esetlen, bájos, de szeretni való lényéért. Ha lenne mód rá 10 csillagot, nyomnék rá.  Colton Drake sötét és nyomasztó titkokat rejt. Amit sajnos csak nagyon sejtelmesen lett megírva. Halvány jelenlét exre Stellára. Kíváncsi vagyok ki is, lehet ez a nő, aki miatt Colton padlóra került. Szóval több van ebben a történetben, mint elsőre látszik…

Nagyon élveztem az olvasást, és bátran merem ajánlani minden romantikus erotikus kedvelő olvasómnak a könyvet. Mert bizony a vége, igazán arcuk csapott. Mire végre megadják egymásnak, beütött ménkű. Komolyan…? Így kell véget érnie a történetnek?



 Kedvenc idézetek:







A könyvet itt tudjátok beszerezni