2018. november 9., péntek

J.K.Smith: Káosz a köbön

~~~ Recenzió ~~~

Szeretném meg köszönni Álomgyár Kiadónak és J. K. Smith szerzőnek, hogy elolvashattam a nem mindennapi történetet a Káosz a köbön könyvet. Fergeteges, izgalmas és vicces. Humorban nem lesz hiány az egyszer biztos. A történet ott folytatódik, ahol Szerelem hirdetésre c.könyv abbamaradt illetve Kori legjobb barátnője történetét követhetjük nyomon. Bővebben lentebb a post alján található a Véleményemnél olvashatod.


J. K. Smith: Káosz a köbön




Tartalom:

 A ​káosz a köbön főszereplője Andi, akit a Szerelem hirdetésre című első J. K. Smith-regényből ismerhettünk meg Kori szókimondó barátnőjeként. Azóta férjez ment Kanadába Tomhoz, és a Walker-farmon éli látszólag boldog, nyugodt, kiegyensúlyozott vidéki életét. 

Paul sikeres ügyvéd. Az ő élete csupa csillogás: fényes karriert tudhat magáénak, drága autókat, luxuslakást és tökéletes testű nőket. 
De mi történik, ha mindkét ember életében megkapargatjuk a felszínt? Lehet, hogy Andi házassága valójában elhamarkodott volt, és Tommal nem is közösek a céljaik? Paulnak vajon mire van szüksége ahhoz, hogy lehulljon a szeméről a fátyol, és a hamis csillogást hátrahagyva visszatérjen szülővárosába, hogy ott kezdjen új, tartalmasabb életet? 
Ha kíváncsi vagy, mekkora káosz keletkezik abból, ha két ennyire különböző ember találkozik egymással, és a sorsuk egymásba fonódik, akkor feltétlenül olvasd el ezt a könyvet. Külön érdekessége, hogy J. K. Smith első regényéből megismert szereplők életébe nyerhetünk újból bepillantást.



Véleményem
5/5

Szórakoztatás felsőfokon! Eszméletlen egy történet.
A szerző továbbra is tartotta szintet, sőt meg is ugrotta. Azt hiszem ez eddigi legjobb könyv a három közül. Az első kettő is szuper, imádom. De ez a kedvencem. Andit imádom. Marha jó szövege van és olyan aranyos, ahogy próbál helyesen mondani valamit. De mindig eltolja. Ez tetszik benne. 

Egy kis spoilert tartalmazz!

Tommal való házassága sajnos kudarcba fulladt. Nagyon sajnáltam, hogy nem jött össze. Előző könyvben édesek voltak együtt. De aztán végül jött Paul és ő lett álmaim hercege. Vagyis Andié.... Imádtam minden egyes sorát olvasni. A vége pedig… főleg az utószó, na az nagyon meglepett.  Voltak benne hullámvölgyek, voltak boldog percek, de szomorú pillanatok is a történetben.  Kori és Chris mintsem változtak, csak épp szalad ház ... Jó volt újra olvasni őket, Holly abszolút a legaranyosabb gyerek.  Annyira átjött, azaz érzés, hogy Andi mennyire akart kisbabát. Mikor Paulnak azt mondta ,hogy babát akar, akkor én azt hittem ott helyben, megcsinálják. Nem gondoltam volna, hogy kapásból belemegy. Sokat változott nagyon Paul, történet végére és Andi is egy kicsit. Andinak legnagyobb erőssége szerintem az, hogy nem hagyta el magát. Legnehezebb pillanatokban is képes volt helytállni mindkét oldalon besegített Koriéknak miközben nagy szüksége volt Paulnak a segítsége.
Ha lehetne és tehetném 10 csillagot, adnék erre a könyvre. Eszméletlen humora van és ebben a jó néhány száz oldalon be is, bizonyította, mennyire jó. Üzenném a szerzőnek semmi szín alatt, se hagyja abba. Ez a zsánere és ebben jó. Lehető legjobb!! Amúgy tök jó ötlet volt Líviát és Kalliot belevenni. Nagyon hiányoznak ők is. 


Kedvenc ídézeteim:








A könyvet itt tudjátok megvenni: