2018. november 3., szombat

Miket fogok, majd elolvasni az elkövetkező napokban, hetekben! 1. rész

Mostanában rengeteg könyveket kaptam és vásárolni is sikerült párat. Így megmutatom, hogy mely könyveknek fogok neki állni, elolvasni az elkövetkező napokban illetve hetekben. Mivel nagyon sok könyv van, így két-három részben fogom elhozni.  Már nagyon várom, hogy kézbe vehessem mindegyiket. Több féle műfajú könyvek érkeztek hozzám és bízom benne, hogy szuper és izgalmas kalandban lesz részem. S remélem mások is kedvet, kapnak ahhoz, hogy az adott könyveket beszerezhessék. Szóval akkor kezdjük is neki.






 Marilyn Miller
Hozzád láncolva



Tartalom:

Keyla táncos lány egy klubban. 
Egy olyan világban él, ami szigorú szabályok szerint működik, ahol a döntéseket nem ő hozza, és ahol pénzért bármi megvehető. Mikor a remény elveszni látszik, hogy egyszer szabad lehet, belép az életébe egy férfi, és minden megváltozik.
Daniel gazdag és nagyhatalmú ember, amit gátlástalanul ki is használ. 
Azonnal felfigyel Keylára, vonzza a lány bujasága és elérhetetlensége. 
Szabadságot ajánl neki, de a szabadságnak ára van! 
Szenvedélyes, és korántsem hétköznapi kapcsolat alakul ki köztük, ami kezdetben szükségen és testiségen alapul.
De lehet-e ez egy napon több? 
Több, mint egy üzleten alapuló kapcsolat…
„Egy elfojtott vonzalommal kezdődött minden. 
Majd egyszer csak azt vettem észre, 
hogy ő uralta a vágyaim és az álmaim.”

A könyvet itt tudod beszerezni:


G. F. Conrad
Az istenek tudása
(A visszatérés 1. )



Tartalom:


A visszatérés első része az inka, maya és olmék civilizációba repíti vissza az olvasót.
Egy spanyol fiúról szól, ki ifjúkorában hajótörést szenvedett, és a Négy Törzs Szigetére került inka papok fogságába. Azonban a törzs aclla lánya megmentette életét, kivívva ezzel a szigetbéli törzsek haragját. Az áruló inka főpap lázadást szított ellenük, hogy feláldozzák őket isteneiknek. Nigel és Shiri menekülésük és kalandjuk során a titokzatos Tollas Kígyó Temploma felé igyekszenek, hogy karkötőjük segítségével – mely a kulcs – elsajátítsák az Istenek Tudását. Tat'Wiea, az amazonok fiatal királynője védelmezi őket addig, amíg néhány spanyol bele nem avatkozik a harcba, s kiszabadítják a sérült fiút, de az inka lányt maguk mögött hagyják, így kalandjuk a templompiramis felé feledésbe merül.
15 év után – immár felnőtt férfiként – Nigel visszatér a szigetre, remélve, hogy újra találkozik a titokzatos inka lánnyal, és folytathatják útjukat a Tollas Kígyó Temploma felé, s a történetük titkokkal ötvözve tovább folytatódik…

A könyvet itt tudjátok beszerezni


Mira Sabo
Amikor az indulatok elszabadulnak
(Birtoklás 3.)



Tartalom:

Mira Sabo legújabb bestsellerében újabb mélységek és magasságok tárulnak fel az okos és gyönyörű Szófia, és a gátlástalanul hatalommániás, vad és féktelen, mégis izgató milliárdos, Tamássy Áron történetéből.
A Tamássy fivérek börtönben, Szófia a sikerei csúcsán, de a szerencse forgandó, és a küzdelem örök.
Pusztító szenvedélyek formálják nemcsak Szófia, de a Tamássy család sorsát is, és lassan kiderül, hogy semmi és senki nem az, aminek elsőre látszik.
Vajon megtalálja Szofi azt a boldogságot, melyért oly kitartóan küzd? És vajon a Tamássy család minden tagja révbe érhet a végén, vagy van, akinek buknia kell?
Az érzéki és fordulatos történet elvarázsol, magával ragad és nem ereszt, ahogy azt már Mira Sabo korábbi sikerkönyveiben megszokhattuk.

A könyvet itt tudjátok beszerezni


Bakti Viktor
Integrálva



Tartalom:

Lépj a jövő útjára! 
2066 – Philadelphia. 
Themisz, a titokzatos szuperszámítógép mindent lát, még a jövőt is. Kiszámítja, hogyan boldogulhat legjobban az emberiség. 
Digitális jósok súgják meg a jövőt, ám az egyikük meghal, miközben Jarrednek, a zsoldosnak egy döbbenetes üzenetet mutat. 
Vajon rendszerhiba vagy valóban a jövőt fedi fel? 
Az események láncreakcióként követik egymást. 
Rejtélyes szervezet lendül mozgásba, hogy a virtuális térbe börtönözött, testetlen hacker segítségével megfejtse a Themisz titkait. A meghasonlott zsoldos döntésre kényszerül véres állandóság és küzdelmes változás között. Yolanda, a reflektorokhoz szokott riporternő szembesül a kíméletlen valósággal. Vajon él a csábító ajánlattal? Engedi, hogy maga a jövő költözzön be saját húsába és csontjába? Victor, a cég vezérigazgatója is nyomozásba kezd, hogy olyan sötét titkot fedjen fel, amitől még őt is óvják. 
Mi valójában a rejtélyes Themisz? 
Harc kezdődik a valóságban és a kibertérben egyaránt. 
Már nem csak Themisz a tét, hanem a szabadság. 
Vajon a test vagy az elme szabadsága fontosabb?


A könyvet itt tudjátok beszerezni




J. K. Smith
Káosz a köbön



Tartalom:

A káosz a köbön főszereplője Andi, akit a Szerelem hirdetésre című első J. K. Smith-regényből ismerhettünk meg Kori szókimondó barátnőjeként. Azóta férjez ment Kanadába Tomhoz, és a Walker-farmon éli látszólag boldog, nyugodt, kiegyensúlyozott vidéki életét. 
Paul sikeres ügyvéd. Az ő élete csupa csillogás: fényes karriert tudhat magáénak, drága autókat, luxuslakást és tökéletes testű nőket. 
De mi történik, ha mindkét ember életében megkapargatjuk a felszínt? Lehet, hogy Andi házassága valójában elhamarkodott volt, és Tommal nem is közösek a céljaik? Paulnak vajon mire van szüksége ahhoz, hogy lehulljon a szeméről a fátyol, és a hamis csillogást hátrahagyva visszatérjen szülővárosába, hogy ott kezdjen új, tartalmasabb életet? 
Ha kíváncsi vagy, mekkora káosz keletkezik abból, ha két ennyire különböző ember találkozik egymással, és a sorsuk egymásba fonódik, akkor feltétlenül olvasd el ezt a könyvet. Külön érdekessége, hogy J. K. Smith első regényéből megismert szereplők életébe nyerhetünk újból bepillantást.

A könyvet itt tudjátok beszerezni:


Anne L. Green
Arcátlan csábító
(Csábító 1.)



Tartalom:

Minden történetnek több oldala van, ahogy minden embernek több arca
Olivia Clark évek óta behajtóként éli mindennapjait. Tartozások behajtása az élete, ami olykor magánnyomozással jár. Szereti a munkáját, de idővel kezd belefásulni, míg egy napon a barátnője a segítségét nem kéri. Valaki titokzatos módon visszaél a férje személyazonosságával. Olivia elszánt kutatásai egy rejtélyes férfihoz vezetnek, aki nagylelkűen felajánlja a segítségét. 
Thomas, Carl vagy Niko? A valódi nevét senki nem ismeri, egy vérbeli kaméleon. Nem más ő, mint egy hivatásos csaló, aki a „munkája” során különböző személyiségeket vesz fel, mindig más-más figura bőrébe bújva. Igazi átváltozóművész, de az örökös szerepjátéknak köszönhetően már ő maga sem biztos abban, hogy ki is ő valójában. 
A szálak egymásba futnak, a titkokról lehull a lepel, Olivia és Niko pedig zűrös csalási ügyek kellős közepén találják magukat. 
De hogy ki melyik oldalon áll, abban már egyikőjük sem lehet biztos.
Az Arcátlan csábító a Csábító-sorozat első része. Olivia és Niko története az Érzéki csábító és a Végzetes csábító című kötetben folytatódik.


A könyvet itt tudjátok beszerezni


Ludányi Bettina
Meghasadt valóság


Tartalom:

Te mit tennél, ha a saját emlékeidben sem bízhatnál? 
Sophia Santillo látszólag nyugodt és egyhangú életet él Nápolyban, ám a felszín alatt megannyi szörnyű titkot őriz. A csontig hatoló fájdalom és rettenet még annyi év után is uralja életét. Egészen addig, amíg nem találkozik a sármos üzletemberrel, Nico Bellonival. Vajon a férfi méltó lesz rá, hogy a lány megossza vele riasztó múltját? 
Sophia biztos abban, hogy soha többé nem kell szembenéznie a szörnnyel, aki tönkretette az életét, ám egy telefonhívás minden reményét lerombolja: bántalmazója újra szabad. Hiába szentelt éveket arra, hogy feldolgozza a történteket, minden újra összeomlik körülötte. Főleg, miután fény derül a valódi igazságra. 
Ki a titokzatos szörnyeteg, és mi köze a lányhoz? Mi zajlik egy pszichopata fejében, és hogyan lesz egyáltalán valakiből gyilkos? Milyen mértékben befolyásolja a környezetünk, hogy mivé válunk? 
Ludányi Bettina legújabb regénye megmutatja, hogy nem hihetsz a szemednek és nem bízhatsz az emlékeidben. Egy izgalmakkal, titkokkal és kérdésekkel teli világba kalauzolja el az olvasót, ahol semmi sem valódi, semmi sem igaz. Csupán egy hazugság része. Egy meghasadt valóság. 
Húzd ki magad, szegd fel az állad és küzdj! Különben összetör a valóság.

A könyvet itt tudjátok beszerezni:


Carrie Cooper
Kétségekbe zárva
(Marionettjátszma 1.)


Tartalom:

Lili Green élete már nem is lehetne tökéletesebb: imádja a munkáját, igaz barátok veszik körül, és boldogságban él együtt szerelmével.
Ám minden megváltozik, amikor Lili párja segélykérő üzenetet kap volt ügynök kollégájától, és azonnal a baljóslatú hívás nyomába ered. Amikor a szeretett férfi is eltűnik, Lili kétségbeesésében a saját kezébe veszi a nyomozást, és a rendelkezésére álló kevés információt követve Franciaországba utazik.
Ahogy Lili egyre mélyebbre ás az ügyben, olyan kérdésekkel és kétségekkel találja szembe magát, amelyek egy csapásra kettétörhetik korábbi tökéletes boldogságát.
Vajon a bennünk dübörgő félelmek és kételyek a valóság kongó vészharangjai, vagy a saját bizonytalanságunk hangjai csupán?
A szemtanú és az Ügynök tűsarkúban című könyveiért Aranykönyv-díjra jelölt Carrie Cooper ezúttal egy romantikus, érzelmes, szenvedélyes utazásra hívja az olvasót a női lélek átláthatatlan világába.

A könyvet itt tudod beszerezni



Budai Lotti
A nyugati szerető
(A szamuráj lánya 1.)




Tartalom

Miya, Joritomo Aszuakura szamuráj lánya, éppen menyegzőjére készül a helyi tartományúr fiával, amikor a sors az útjába sodorja Antony Pearsont, a vonzó angol kereskedőt. A két fiatal egymásba szeret, ám titkos és szenvedélyes viszonyuk lelepleződik. Miya és Antony életét a lány vőlegénye menti meg, aki a történtek ellenére feleségül veszi a szamuráj lányát. Miya mélységes hálát érez férje iránt, akit azonban családjával együtt elsöpör egy politikai tisztogatás, amit az ország vezetője, a sógun rendelt el. Miya magára marad a háború szélére sodródott országban, s hamarosan a gésák egyszerre lenyűgöző és veszélyes világában találja magát. Miya végül bosszút esküszik férje gyilkosai és az ország vezetője, a sógun ellen, s harcában kész minden eszközt bevetni…

A könyvet itt tudod beszerezni:


Baráth Viktória
Az igazság nyomában
(Igazság 1.)



Tartalom:

Perzselő hangulat a tárgyalóteremben 
Hannah Jones, a harmincas évei közepén járó fiatal nő a miami ügyészségen dolgozik. Egy múltbéli botlása miatt a főnöke csak gyakornoki feladatokat bíz rá, ám amikor a férfi lányát megerőszakolják, Hannah kap egy lehetőséget, hogy ügyészként vehessen részt a vád képviseletében. Hajtja a bizonyítási vágy, és vissza akarja szerezni régi pozícióját, ezért vállalja a feladatot. Csak a karrierjével akar foglalkozni, mert tudja, ezúttal nem hibázhat. Az elhatározásnak azonban keresztbe tesz Max, a jóképű szomszédfiú, aki randira hívja Hannah-t. Látszólag minden tökéletesen alakul, az ügy jól halad, a bizonyítékok egyértelműek, és Max-szel is egyre közelebb kerülnek egymáshoz. Azonban a lány lassan rádöbben, hogy semmi és senki sem az, aminek látszik… 
Mennyire homályosítják el az ítélőképességünket a személyes érzelmeink? Elfeledtetheti a perzselő szenvedély a hazugságokat? Képesek vagyunk feladni saját elveinket egy magasabb cél érdekében?

A könyvet itt tudjátok beszerezni: