2018. november 30., péntek

Suzanne Wolf: Jelvény mögött

~~~ Előolvasás ~~~

Pár napja az a megtiszteltetés ért, hogy újra előolvasónak kértek fel, természetesen elfogadtam. Számomra egy igazán izgalmas történetet kaptam kézhez. Hiszen a szerző csoportjában már olvastam itt-ott részleteket belőle. Már akkor nagyon imádtam Mike-ot és Lizi-t . Szuper páros, szuper történetet olvashattam el. Köszönöm a lehetőséget Suzanne Wolf-nak. S nagyon remélem, hogy folytatod az írást.   A történet címe nem más, mint: Jelvény mögött. És a  legnagyobb kedvencem lett.

Suzanne Wolf
Jelvény mögött


Tartalom:

Michael ​Walsh a rendőrség elit csoportjának vezetője. De munkájának van egy másik oldala is, melyet csak kevés ember ismer és még a barátok előtt is titkok öveznek.Új beosztása újra összehozza legjobb barátja és egyben kollégája húgával, aki iránt titokban, régóta gyengéd érzelmeket táplál.Elizabeth Foster rendőr családba született. Szülei tragikus halála után nagynénje és nagybátyja nevelte fel testvérével Lucassal együtt. Életének legfőbb célja, kideríteni miért kellett a szüleinek meghalnia és megtalálni a gyilkosukat. 
Azonban életében egy nem várt fordulat következik be.Új főnöke nem más, mint Mike, Lizi titkos nagy szerelme. 
Vajon életben tud maradni egy olyan szerelem, melyet a barátok, sőt még Lucas előtt is titkolni kell? Meddig bírja el egy kapcsolat az állandó titkokat? Teljes egészében bepillantást nyerhetünk a Jelvény mögötti életekbe és sorsokba?



Véleményem
5/5


Hát kedves szerző, imádtam!! Nincs jobb szó erre. Gondoltam, hogy be fog jönni a történeted, hisz a csoportodban már olvastam belőle. De, hogy ennyire… Nem semmi ez a Mike. Komolyan. Észbontó egy férfi. Lizi sem piskóta ám. Ebben a történetben minden van, amire egy jó kis kikapcsolódáshoz kell. Van itt akció, szerelem, titok, félreértések, dráma és humor rendesen. Alig tudtam letenni a könyvet a kezemből. Már rögtön az első oldalon megfogott. Nagyon tetszett az egész történet, a stílus, hogy itt – ott mindig volt humor a jelenetek között. Nem mondom, néha megcsapkodtam volna kicsit Mike-ot. De ki vagyok én, hogy megtegyem… (Kuncogok)

Nah és a többiek…. Lucas, Gaby  , apropó Lucas… Kicsi lökött, nem? Szerintem is. De imádom őt is. Mint, ahogy mindenkit. S az a legjobb, hogy nem nagyon volt utált karakter. Nagyon ajánlom nektek a könyvet. Remek kikapcsolódást nyújt minden romantikára kiéhező olvasóimnak. S, ha nevetni is szeretnétek, akkor garantáltan megkapod ebben a könyvben. Nagyon szeretem az olyan könyveket, ahol rendőrök és kommandósok vannak benne. Mert abban mindig van akció és izgalom rendesen. Ahogy itt sem maradt ki az akció. 

Ha nagyon meg szeretnéd venni a könyvet, itt tudod megvásárolni: