2018. november 9., péntek

Fényes Niki: Feketén,fehéren 2.

~~~ Recenzió ~~~


Szeretném meg köszönni Fényes Niki szerzőnek a lehetőséget, hogy elolvashattam Feketén, fehéren 2. c. könyvet.  Szerző továbbra is ugyanúgy tudd szórakoztatni, mint az első könyvével s nem hiába lett kedvencem ez a történet, Navarro sorozat.


Fényes Niki : Feketén, fehéren 2.




Tartalom:

New Orleans utcáin a Navarro család uralkodik, szavuk maga a törvény. Bárkit eltaposnak, bárkit megtörnek.
Ölnek, ha kell megbánás nélkül, nem hajolnak meg senki előtt. Romeo Navarro egész életében megváltásra vágyott, egy nő személyében. Valaki olyanra, aki mellett elfeledheti az eltörölhetetlennek vélt bűneit.
Amikor megismeri Esta Trefolonit, úgy érzi, megtalálta a lányt, aki feloldozhatja. Elemésztő vággyal ég iránta. Még maga sem sejti, hogy ez a kapcsolat összetöri és megsemmisíti.
– Szerelmes vagyok beléd, de nem maradhatok… nem tudok veled maradni, Esta – súgta hangjában fájdalommal.
Ez a megtört szerelem eltörölhetetlen.



Véleményem
5/5

Újra itt vannak a Navarro fivérek és az ő történetük. Ezúttal Romeo történetét olvashatjuk. Imádtam minden egyes sorát. Elzita és Deni újra itt van, és nem hazudtolja meg a páros. Komolyan bírom őket. Romeot még az első részben olvastam, de örültem, hogy kap külön történetet. Izgultam nagyon, hogy végre elolvashassam. Minden Navarro zord külső mögött érző szívet takar. Szerzőnél látszik, hogy élvezi az írást. Tele van érzelmekkel, gondolatokkal. Nagyon könnyű, olvasmányos és haladós történet. Elég hamar ki is olvastam. És borzasztóan sajnálom, hogy vége is lett. 
Azzal talán tudok meg vigasztalni magam, hogy kis részt kaptam Roberto és Samuel életéből.. 
Amúgy meg kedves szerző. Ki híján agyon csaptam a telomat. Mit tettél Denivel?? Jesszus... Elzita meg.. átment Rambónak. Ejj... Elzita csak maradjon otthon semmi hősködés. 
Estát nagyon sajnáltam a múltja miatt és nagyon becsültem, hogy tisztességgel neveli testvéreit. 
Egy szó mint száz imádtam. Romeo is végre megtalálja a boldogságot, amire vágyik. Elzita és Deni végre házasok lettek. Roberto és Samuel is kacsintgatnak a boldog élet felé,amit remélem meg is kapják. Szerintem ezzel a történettel korántsem lett vége. Izgatottan várom a további fejleményeket. A történetet ajánlom minden romantikus lelkű olvasóimnak. Nem fogtok csalódni benne. 


A könyvet itt tudjátok beszerezni: