2018. november 13., kedd

A. I. Willis: Victoria

Néhány hete volt egy felkérés Magyar Bloggerek és Blogkedvelők közösség oldalán, hogy 5 bloggert keresnek egy könyv elolvasásra. Én jelentkeztem, gondolván, hogy hátha sikerül. Érdekelt is a könyv,kiváncsi voltam rá. Ezúton is köszönöm A. I. Willis szerzőnek és Hujber Zsuzsannának, hogy lehetőséget adtak, hogy jelentkezzem és elolvashassam a nem mindennapi történetet.


A. I. Willis
Victoria




Tartalom:

A Nő és a foglyul ejtett Író örök szimfóniája, mágikus hangszereken; a hatalom ördögi természete is megmutatkozik, és a narráló, bölcs angyal egyben fájdalmasan emberi is. A könyv vágyakat ébresztő, izgalmas, szívet és lelket magával ragadó misztikus pszihotriller. A sorok között kirajzolódik saját arcunk is.


Véleményem
5 /5


Misztikum, titok és rejtély, szenvedély, vágy.

Ezekkel tudnám jellemezni a történetet. Először érzem azt, hogy nem tudok megszólalni, megfogalmazni a gondolataimat. Jó értelemben. Egy csodálatos, érdekes könyv Victoria. lélek harca a jó és a rossz, vágy és a vezeklés ellen. Ez egy nem mindennapi történet, hiszen ritkán van, hogy ilyesmi könyvet vegyek a kezembe. Ez jó alkalom néha, hogy kilépjek a szokásos komfort zónámból.

Egy író, kap egy fura levelet és elmegy egy találkozásra, egy olyan helyre mely az élete teljes mértékben felfordulást okoz majd.. Egy történet két ember között, akik érdekes utazásra viszi az olvasót.  Egy olyan útra, ahol hiába sejtjük mi jöhet, mindig meglepetéssel szolgál a történet. Érdekes utazás a múltba, mely Victoria egy - egy részletét mutat az életéből.


Bűvöletbe ejt, nem ereszt el. Ennél többet nem is tudnék mondani. Ezt el kell olvasni, kézbe venni, forgatni. S addig le nem tenni, míg, az utolsó lapig el nem ér az ember.

Szívből tudom ajánlani annak, aki értékeli a varázslatos lélekutazást, a misztikumot, a rejtélyt...


Ha esetleg szeretnéd beszerezni a könyvet itt megteheted: