2019. augusztus 23., péntek

Elyn Vee N.: Cseszd, meg Hunter! (Dirty Souls – Piszkos lelkek 1.)

Elyn Vee N.Írónőnek hálásan köszönöm, hogy továbbra is megtiszteltél a bizalmaddal. Köszönöm neked a lehetőséget, hogy megjelenés előtt elolvashattam, Cseszd meg, Hunter! c. könyved. Ez a történet fenomenális. Nagyon jól szórakoztam rajta és pár óra alatt ki is olvasta. Imádtam és kedvencem lett ez a történet. Továbbra is kíváncsian várom a következő történeteid. Csak folytasd az írást. Mert jól írsz. 


Elyn Vee N.:
Cseszd, meg Hunter!
(Dirty  Souls – Piszkos lelkek 1.)



Tartalom:

Hunter Blake. Számomra a nagybetűs férfi. A puszta tekintetével sikerült elérnie, hogy megkérdőjelezzem a saját épelméjűségemet. Megragadott, majd bezárt egy kalitkába, amit gondosan kulcsra zárt. De mi van akkor, ha nem is akarok szabadulni? Te jó ég, de szívesen maradnék, a foglya… Egy probléma van. Hogy még pár hónap híján kiskorú vagyok. Ő pedig rendőr. És az apám is rendőr. Ráadásul a főnöke…


Véleményem
5/5

Waoo, ez igen. Ez naaggyon romantikus. Mondjuk tényleg tele, van klisékkel, de kit érdekel. Imádtam. Csak azt sajnáltam, hogy ilyen rövid lett. Lehetett volna hosszabb történet. Tudnék még hozzá írni, bonyolítani a helyzetet. Már csak Hunter miatt is. Hadd főjön a levében. Komolyan! Eszméletlen egy pasi.

Hmm....Hunter.. Imádom a zsarukat és a bilincs poénokat... Aki elolvassa, majd rájön. (Affene ,ej de piszkos gondolatom támadt.) Így jár, aki Elyn könyvét olvassa. Na, de kérem... Kell a többi is. Írjad csak.
Hunter , nos nem kis slamasztikában keveredett, de hamar kiderült, hogy hiába próbálta elkerülni a végzetét. A végzet talált rá. De jó keményen!

Kevin.. Hát ez a gyerek kész főnyeremény. Annyira lökött! Imádtam a vicceit, beszólásait. Olyan aranyos és ritka igaz barát. Főleg, hogy miként vette rá Olíviát randizásra. Ugye? A betyárját neki. Jól tette, mert akkor nem lett volna ebből romantika.

Olivia? A maga megtestesült angyali leány, aki néha nem fér meg a bőrében. (szarkazmus lenne, vagy mi.)
Jó nagy szája van, de helyén van a szíve. Okos, talpra esett s nem ájul el saját magától. Sőt! Inkább másokat helyezi saját maga elé. Sosem a saját boldogulását tartja szem előtt, noha 17 éves, de néha bölcs gondolataival van tele. Imádom a látásmódját, érzéseit... Tetszett, ahogy Hunterrel bánt, hiszen bajba is kerülhetett volna a helyzet miatt.
Hiába klisés, tudd még meglepetést okozni. Szórakoztató, vicces és esetenként egy kis erotika is megesett benne, vicces jelenetekkel. Ha azt mondom, hogy bilincs, akkor mindenkinek eszébe jut a lényeg.

Nem bántam volna, ha Kevinből több lenne. Jó, tudom mellékszereplő meg minden, na. De mit tegyek, ha bírom a srácot.

A negatív karakterekről inkább nem mondok semmit, mert kicsit kevésnek érzem, hogy utáljam. Nincs nagy gond vele...

Liby ribi?? Érdekes egy nőszemély az egyszer biztos. Egyik pillanatban utálja Olíviát, másikban meg mintha barátkozna vele. S bírom, hogy zsarolja is.. Pedig, ha picit megbízna Olíviában, akkor erre nem lenne szüksége. Szerintem. Viszont kíváncsiság hajt, hogy mi lehet Jared és közte?


Egy szó, mint száz ez a könyv megér 10 csillagot tőlem. Egy-két óra alatt simán ki lehet olvasni már, ha nem zavar közbe senki. Kiknek is ajánlom? Akik nem zavarják, hogy klisés a történet, tudnak nevetni rajta,romantikusak, szórakoztat nagyon, és oda vissza vannak zsarus fickóktól. Nem igazán lehetett letenni, mert olvastatja magát.  


A könyvet itt tudjátok majd beszerezni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése