2019. augusztus 31., szombat

Anne L. Green: Végzetes csábító (Csábító 3.)

~~~ Recenzió ~~~

Köszönöm az Álomgyár Kiadónak és Anne L. Green írónőnek, hogy ilyen felejthetetlen élménnyel lettem gazdagabb. Egy élmény volt elolvasni ezt a csodás történetet Végzetes csábító (Csábító 3.) utolsó kötetét. Izgalmas volt végig követni Niko és Olívia útjukat, ahol igazik katarzis érzelmekkel teli történetet olvashattam. Nem tudtam mit is, várhatok vagy mi lesz a következő lépésük. Minden esetre ez a  sorozat nagy kedvencem lett. Köszönöm, Anne!

Csábító - sorozat


Anne L. Green:
Végzetes Csábító
(Csábító 3.)



Tartalom:

 A ​legnagyobb bátorság az álarc levételéhez kell
Olivia és Niko a közös jövőjük reményében veszélyes feladatot vállalnak. Úgy döntenek, együtt épülnek be a maffiába. Niko álszemélyiségeit felhasználva a bejutás egyszerű ugyan, de a kiszállás korántsem az. Küldetésük során nem bízhatnak meg senki másban. Egyetlen hiba és oda a gondosan kidolgozott álca. Az egymásba vetett bizalom jelent számukra mindent. A túlélést. A kalandok során azonban újabb megdöbbentő, sokkoló darabkák kerülnek elő Niko múltjából. Veszélyesebbnél veszélyesebb helyzetekbe kerülnek, de ezek közül egyik sem olyan hátborzongató, mint Niko alteregóinak rengetege. Minden zavarossá válik, és még ők sem láthatják előre, mi történik, ha nem a rosszfiú lesz jófiúvá, hanem a jó kislány válik rosszá. 
Bár mindkettőjüket más motiválja, a céljuk azonos: megszabadulni a láncaiktól és felszámolni a bűnszervezetet. 
De Niko már érzi azt, amit Olivia még csak nem is sejt: a megmenekülés talán nem is lehetséges mindkettejük számára.

Véleményem
5/5


Waoo ez a harmadik rész, ez igen. Ezt már szeretem. Anyám, hogy mennyire izgalmas lett. Már nem babra megy a játék, hanem túlélésre. Istenem, Niko neked mennyi titkod van még?? Csoda, hogy Olívia kiborul? Itt már tényleg sokat számít a bizalom. Mert, ha nem megy mindketten, oda lesznek. De aztán végleg ám. Elképesztő izgalmas volt, tövig rágtam a körmöm, hogy vajon túlélik
Az első rész az ismerkedés volt, második rész a kapcsolatuk volt a téma, a harmadik rész már az életük és a szabadságuk tét. Hihetetlen, hogy hova jutottak a főszereplőink a gadróbbszekrényből a veszélyes megbízásig. Elképesztő út volt idáig, amit véghez vittek. Nagyon sok minden történt velük ez idő alatt. Hol szakítottak, hol együtt voltak. De azt mindketten tudták, hogy nem tudnak egymás nélkül élni. Elképesztő érzelmi cunami volt számomra. Féltettem, izgultam, rettegtem, hogy mi lesz velük. Minden egyes oldalon vártam, hogy mikor csap le a ménkű.

Igazából Nikot éreztem közel magamhoz nagyon. Az ő érzései jobban átjött, mint Olíviáé. Annyira éreztem a fájdalmat, a kétségbeesést, hogy elveszítheti a szerelmét. Nem gondoltam volna, hogy az utolsó rész ennyire megvisel, és lassan fogom kiolvasni. Úgy éreztem, ennek nem kellene véget érnie. Hagytam későbbre a történetet, mert ha kiolvasom, akkor úgy érzem nincs tovább. Ennyi volt.

Niko és Olívia
Ahogy én elképzeltem.


Már most nagyon hiányoznak mindketten. Nem is tudom ezek után, hogy fogok olvasni Anne-től könyvet. Niko sokkal jobban szívemhez férkőzött mind a többi könyves karakter, amit eddig írt az Írónő.
Egy veszedelmes utazásra ültem fel, amikor az első kötet elkezdtem olvasni és elérkeztem az utolsó kötethez és szóhoz, se jutok. Nagyon sok mindenen mentek keresztül és az utolsó kötetben pedig kiderül, hogy mennyit változtak meg és tudnak-e egymásban bízni. A szerelem, amit egymás iránt éreznek, ez fogja majd életben tartani. Ez az erős kötelék, ami kettejük iránt van, viszi végig a történeten. Bármi is történjen vagy bárki, avatkozzon közéjük, nem fogja őket szétválasztani. Még most is itt ülök és gondolkodom mit is írhatnék még. Mert erről a sorozatról nem lehet rosszat írni, sőt. Anne nagyszerű humora van és lerakhatatlan történetet írt. Nem hiába mondom mindig mindenkinek, ha Anne könyvét olvasod, a neve garancia.Mi sem bizonyítja a sorozat utolsó része lett számomra legjobb. Elképesztő végkifejlett, Niko ötlete és az, hogy Olíviát bezárta bunkerben. Nem semmi volt. Aztán ott, Dimitri előtt… Azt hiszem erre lehetett számítani a végén. 

Amúgy kíváncsi lettem volna, mi lett az előző munkahelyével, kolleginára. Simonra is , hogy miként fogadta a hírt, hogy Niko együtt van Olíviával. Szóval, igen ajánlom nektek a sorozatot. Nem fogjátok megbánni. Én sem tettem, sőt. Imádom! Szívesen olvastam volna még többet Nikoról és Olíviáról.


A könyvet itt tudod beszerezni:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése