2019. augusztus 27., kedd

Emy Dust: Érzelmek túrája

Emy Dust Írónőtől szinten majdnem mindegyik könyvét sikerült beszereznem és arra gondoltam, hogy itt lenne az ideje, hogy el is olvassam. Elsőként Érzelmek túrája c.könyvnek fogtam neki. Nagyon kiváncsi voltam a történetre, Dean és Betty-re. Hiszen Írónő csoportjában már olvastam részleteket és akkor bejött nekem a történet. Szóval erről a könyvről írom meg a véleményemet.


Emy Dust:
Érzelmek túrája


Tartalom:

 Bettyt lakótársa Mike, rábeszéli, hogy menjen vele és barátaival kirándulni a hegyekbe. Nem szereti a túrákat, de végül beleegyezik. Már az első perctől vissza akar fordulni, amikor Mike barátai nem fogadják őt kitörő örömmel. Mindezek ellenére is, be akarja bizonyítani, hogy nem egy gyenge elkényeztetett lány, aki nem tudja végigcsinálni 
az utat, de szerencsétlenségére megsérül, és nem tud tovább menni. Dean az „Élenjáró klub” legjobbja vállalja, hogy visszaviszi a lányt. Nem sejtik, hogy megannyi veszély fenyegeti őket és az egyszerűnek hitt kirándulás a legrosszabb rémálmukká válik, ahol az 
érzelmeikkel való harc mellett a túlélés a cél.



Véleményem
5/5

Nos, hol is kezdjem. Talán ott, hogy rendesen ég a képem. Hiszen ez a könyv már ezer éve beszereztem, de mostanra tudtam neki állni, elolvasni. De most már igyekezni fogok, mert a többit is, muszáj elolvasnom. Kissé rákaptam az ízére...(Mosolygok.)
Ez a könyv kész tortúra... Jó értelemben. Komolyan, alig tudtam letenni... Faltam a sorokat nagyon izgalmas volt számomra.
Betty és Mike elmennek túrázni,Mike haverjaival. Bettynek nem igazán akart elmenni erre a túrára, csakhogy Mike rábeszélte erre, utólag milliószor megbánthatta már.
Srácokat nagyon utáltam. Hihetetlen, hogy mekkora pöcsfejek voltak. (Már bocs.) Kihozott a sodromból. Mike, meg..?? Komoly? Ennyire nem tudta megállítani, hogy így viselkedjenek? Szóval Mike bár, sajnáltam, ami vele történt, de nem tudtam megkedvelni. Ez van. Nem a szívem csücske volt.
Aztán ott volt Dean! Hmm....  Ő se nagyon örült, hogy Mike elhozta. Igazából nem is tudom, hogy miért nem örült. Hiszen, ha nem lett volna ott Betty, nem lenne szerelmes, nem engedte volna el a fájdalmat, ami a szívében lakozott.
Micsoda kalandokba keveredtek, ők. Elképesztő túra volt. Az ember úgy érzi, hogy de jó lenne felhúzni egy bakancsot és elmenne egyet túrázni. Még én is mennék, függetlenül attól, hogy nagyon utálok elmenni.
Ahogy haladt a történet, úgy vált egyre feszültté és izgalmassá, történetté. Nagyon meglepődtem, hogy Emy ilyet is tudd írni. Ne értsetek félre, szeretem a romantikus-erotikus történeteket. De néha nem árt kiszakadni ebből a zsánerből. Ez a történet abszolút nem hemzseg az erotikától. Sőt! Az teszi izgalmassá, és letehetetlenné, hogy izgulni lehet Betty-ért és Dean-ért, hogy életben maradnak-e vagy sem. Illetve mi lesz Mike-al, hisz ő is velük volt. Az egész olyan filmszerűen hatott rám ez a könyv.  Ez az a könyv, amire példaként lehet felhozni, hogy igenis lehet erotika nélkül is írni történetet. Ahol nem kell minden második oldalon arról szólnia. Ez a történet a túlélésről, az érzelmekről szól és legfőképp a bizalomról, hogy képesek-e az életüket a másikra bízni.

Emy ez a könyv fantasztikus. Nem tudom elhinni, hogy ilyen sokáig vártam. De megérte! Köszönöm, hogy megvehettem és dedikáltad nekem. Többi könyved is igyekszem elolvasni.

Nektek, kedves olvasóm szívből merem ajánlani ezt a könyvet. Nem csak csupa móka és kacagás ez a történet, hanem izgalomról szól. Hanem a szerelemről, bizalomról és a túlélésről.


A könyvet itt tudjátok beszerezni:



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése