2019. augusztus 10., szombat

Magnetic*R: A nagy kaland, avagy kiút a pokolban

~~~ Recenzió ~~~

Szeretném, megköszöni Novum Publishing Kiadónak a lehetőséget, hogy elolvashattam Magnetic *R: A nagy kaland, avagy kiút a pokolban címmel. Igazán érdekes történetet olvashattam el, számos kérdésem is felmerült a történettel kapcsolatban. Ez a pár kérdés a Vélemény alatt meg található.



Magnetic*R:
A nagy kaland, avagy kiút a pokolban



Tartalom:

Angelnek nincs szerencséje a férfiakkal. Tulajdonképpen mióta meghozta élete sorsfordítónak vélt döntését, egész egyszerűen szerencsétlennek tartja magát a sorozatos kudarcok miatt. Számos öngyilkossági gondolat után a pozitív gondolkodás eszméjéhez és mestereihez fordul, így próbálva talpra állni az újabb és újabb balsikerek után...


Véleményem
4,5 / 5


Hogy is kezdjem el. Annyira lassan indult be, majdnem úgy volt, hogy kicsit félreteszem. De végül még sem. Másnap újra kezembe vettem és teljesen beszippantott. Egy huzamban kiolvastam. Nem gondoltam volna, hogy falni fogom a sorokat. Hiszen, amilyen lassan indult be..

Először is Angel, aki elvált a férjétől majd összejött egy Shadow fickóval, akivel szakított. Majd később egy Raven-el kavart. Kb ennyi a történet Angellel, de még sem… Korántsem…
Igazából egyik férfi sem érdemelte volna meg Angel, de különösen Shadow. A történet Angel elrablásáról szól, hogy hogyan fogja túlélni, és hogy lehetséges az, hogy egy ember eltűnése csak a hetekkel később veszik észre.

Végig faltam az oldalakat s vártam, hogy mikor találják meg és szabadítják ki. Eközben a családtagok, mint sem törődtek, hogy Angel veszélyben volt, hogy miket kellett átélnie. Őszintén meg mondom nincs kedvenc karakterem, nem igazán tudtam azonosulni egyikkel sem. John egy érzéketlen fickónak tudom be, akinek csak később ugrik be a nyomkövető, de azt is majd munka után kapcsolja be. Suzy pedig egy végtelenül önző és utálatos egy némber.
Szóval nem igazán volt kedvelhető karakter.

Raven döbbentett meg nagyon. Úgy éreztem nagyon nem aggódott Angel iránt, hiszen a munkába temetkezett, ugyanígy a szomszédok és a Angel testvére húga is. Hiszen zokszó nélkül elhitték, amit sms-be írtak nekik.


Lényegében egy igencsak érdekes történetet olvashattam. Nem egy szokványos romantikus könyvet vettem kezemben, hanem egy olyan történetet olvashattam, mely azt meséli el, hogy milyen az amikor elrabolnak. Milyen érzés fogolynak lenni, egy őrült szeszélyes elmebeteg foglya lenni. S sajnos el kell mondanom, hogy mai világban nem tudhatjuk, ki mi lakozik benne, mi fogja átbillenteni az illető emberen. Elég egy beszólás, elutasítás már borul minden. Shadow-al is ez történt. Nem tudod belenyugodni, hogy Angel már nem az övé. S ezt a lelkibeteg, elutasított ember történetét meséli el. Angel egy erős nő, aki nem tört meg sem, fizikailag sem lelkileg, nem engedte, hogy uralkodjon felette. 
Nem hiába erősen 18 karikás ez a könyv. Annak ajánlom, aki bírja gyomorral olvasni. . Annak ellenére, hogy lassan indult be s volt akit nem kedveltem még , így is  várom a szerzőtől a következő történetét, hiszen eléggé függővégesen fejezte be. 


A könyvet itt tudjátok beszerezni:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése