2019. augusztus 4., vasárnap

Marilyn Miller: Hozzád tartozva (Hozzád 2.)

~~~ Recenzió ~~~

Mint mindig most is nagyon köszönöm Marilyn Miller írónőnek, hogy lehetőséget adott arra, hogy elolvashassam Hozzád tartozva (Hozzád 2.) c. könyvét. A könyv Gyémántfelhő Kiadó gondozásában jelent meg. A könyvet idén a Könyvfeszten kaptam kézhez és mostanra érkeztem el hozzá, hogy felcsapjam a könyvet. Szinte egy nap alatt olvastam ki. Marilyntől olvastam már pár könyvet, de messze ez a legjobb sorozat számomra. Daniel a kedvenc könyves pasim. 
Bővebben lentebb olvashatod a véleményemet.


Marilyn Miller:
Hozzád tartozva
(Hozzád 2.)


Tartalom:

Egyszerű üzletnek indult az egész.
Egy viszonynak, ami nem szól másról, csak testiségről. Azonban Keyla és Daniel kapcsolata kezd megváltozni, a vágyat egyre inkább felülírja a szükség. A szükség, egymás iránt. Keyla érzései mélyebbé válnak, és már nem a szabadság a legfontosabb számára. Daniel lassan kezd megnyílni, mert nem tud lemondani Keyláról. Lassan kibontakozó kapcsolatukat azonban próbára teszik a felszínre kerülő titkok. Elszabadulnak a múlt démonai, amik elől már nem menekülhetnek. Biztonságosnak hitt életük összeomlik, és eljön a nap, amikor végleg szembe kell nézniük a múltjukkal.
Vajon hogy ér véget a történet? Kiszabadulhat-e Keyla abból a sötét világból, aminek a rabja volt? Fel lehet építeni egy életet szenvedésre és társadalmi különbségekre?


Véleményem:
5/5


Végre oda jutottam, hogy kiolvashassam befejező könyvet a  Hozzád tartozva.
Cigigyilkos visszatért és ismerkedik a salátával. Nem vicc, ez komoly. Van is benne egy ilyen rész. 

Itt van ni: 


Na, jó komolyra fordítva szót. 
Marilyn, ez a két részes kötet, kedvencem lett. S meg merem kockáztatni, hogy szerintem ez a sorozat lett a legjobb, mind közül. Nagyon imádtam olvasni. Danielt főleg, ha még nem olvastátok, akkor pótoljátok.  Most már nem csak Keyla, de Daniel múltja is kiderült. Mit is mondhatnék. Igazán bunkó módon viselkedett régebben, de azt gondolom, hogy mindenkinek kijár egy második esély. Hiszen az élet oly rövid, oly gyorsan elszalad.. Nem éri meg önsajnálatban dagonyázni. Várható volt, hogy Keyla múltja nem tűnik el nyomtalanul, viszont jó pont, hogy Daniel nem hagyta magára. Sőt! Mellette volt végig és képes volt életét kockáztatni. Ez az igazi Férfi! Szeretett nőért bármit. 

A szerelmükért meg kellett harcolniuk, vért kellett mindkettőjüknek izzadni. Nem eresztett el a múlt. Keyla és Daniel sokat szenvedtek és harcoltak, hogy végre együtt lehessenek. Izgultam végig, hogy miként fog alakulni. Ritkán van, hogy egy könyv ennyire szívemben zártam. Ez a sorozat pedig nagyon ott van. Piszkosul sajnáltam, hogy vége lett. Még azért olvastam volna. 

Szeretem az olyan könyveket, ami nem csak szórakoztat, de bizony tudd pluszt adni. Marilyn pedig mindig minden egyes könyvével meg tudja ugrani a szintet. Letehetetlen, lélegzetelállító és elgondolkodtató.  Ez a könyv nagyszerű befejezése a történetnek Daniel és Keyla útjai végre egymást keresztezik a végén. 

Mindkettőjüket szerettem, de legfőképpen Victort. Talpig becsületes és képes volt lemondani fia javára, hogy boldog lehessen, hogy újra kezdhesse az életét Keyla mellett. 

Szívből tudom ajánlani ezt a sorozatot, aki szereti a romantikát, küzdelmet, izgalmat és a humort is. Na és persze sok - sok gondolatot, amit az írónő elszórt a könyvében.



Kedvenc idézetek:






A könyvet itt tudjátok beszerezni: 




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése