2019. augusztus 19., hétfő

Tegnap könyvbemutatón jártam,NewLine Kiadónál!

Könyvbemutatón voltam tegnap NewLine Kiadó által szervezett eseményen. A bemutatón Giuditta Fabbro , Emy Dust és Abby Winter szerzők voltak jelen . Marilyn Miller: Keserűen édes c. könyve is jelen volt, de maga a szerző sajnos nem. Amit nagyon sajnálok, mert örültem volna, ha újra összefutottunk volna. Utoljára Könyvfeszten találkoztam.
Kiadó szervezője Mimi Taylor avagy Gibicsárné Szabó Noémi. Nagyon köszönöm, hogy részt vehettem ezen a könyvbemutatón. Jól éreztem magam, kellemesen eltelt a délután. Igazán kedvesek és viccesek voltak. Olyan jó volt személyesen találkozni Mimi Taylorral, hiszen mindig messengeren beszélgettünk. Személyesen találka a bemutatókon jó alap az ismeretséget megerősíteni és meg ismerni közelebbről őket. Nem mellesleg megtiszteltetés, hogy személyesen is találkozhatsz a kedvenceiddel. Én nagyon örültem ennek.

Hozok nektek néhány képet a Könyvbemutatóról, nem mindent teszek fel a többi képeket itt az Egy Hallássérült Lány Blogja oldalán tekinthetőek meg.  A képek többet mond minden szónál, hogy mennyire jól éreztem magam.

Íme néhány kép, amit én készítettem és, ami a legszebb számomra, hogy közös képet tudtam szerezni a szerzőkől. Még egyszer köszönöm a lehetőséget, hogy találkozhattam. Hatalmas élmény volt számomra. Remélem, hogy nem utoljára fogok elmenni a könyvbemutatóra, hanem mindre… Legalábbis ez a tervem. Nektek is ajánlom kedves olvasó. Érdemes elmenni, találkozhatsz a kedvenceddel, beszélgethetsz, illetve közös kép és dedikálásra is van lehetőség.

A könyvek, amiket beszereztem: 















R&R Bár
(Dohány utca 30.szám alatt található)



Mimi Taylor/Gibicsárné Szabó Noémi
NewLine Kiadó tulajdonosa

Emy Dust , Abby Winter , Giuditta Fabbro és Mimi Taylor


Emy Dust, Abby Winter és Giuditta Fabbro


Giuditta Fabbro

Mimi Taylor és Kovács Ági 

Halasi Miklós, a gyermekeivel. 

Giuditta Fabbro és Kovács Ági

Abby Winter, Kovács Ági és Emy Dust

Marilyn Miller: Keserűen édes
Ha szerző nincs, de a könyv igen kellett a kép.

Kovács Ági és Emy Dust

Marilyn Miller: Keserűen édes, Giuditta Fabbro: A kezdet

Marilyn Miller: Keserűen édes

Abby Winter - Emy Dust: Csapdába csalt szerelem



Abby Winter,Giuditta Fabbro, Mimi Taylor és Emy Dust


A könyveket itt tudjátok beszerezni:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése