2019. augusztus 6., kedd

J. K. Smith: Csak a tested érdekel

~~~ Recenzió ~~~


Köszönöm az Álomgyár Kiadónak és J. K. Smith Írónőnek a lehetőséget, hogy elolvashattam ezt a fantasztikus könyvet a Csak a tested érdekel címmel.  Teljes mértékben beszippantott és nem tudtam letenni. Smith még mindig meg tudd nevetetni, könnyeket és mosolyt csalt az arcomra. Köszönöm. Nem hiába a kedvencem.


J. K. Smith:
Csak a tested érdekel



Tartalom:

 Hidvégi ​Bora titkárnő egy nagy építési vállalatnál. Vőlegényével, Péterrel él együtt egy hazug kapcsolatban. Csak a végső lökést várja, hogy kiléphessen abból a börtönből, ahová évekkel ezelőtt bezárta magát.
Tokodi Zsolt Bora főnöke, a cég igazgatóhelyettese. Arrogáns, egoista, gazdag aranyifjú, akinek van egy titka, amiről senki sem tud…
Mindkettejüknek éppen kapóra jön a céges kiküldetés Skóciába. Zsolt szándéka, hogy egy olyan kolléganőt vigyen magával, aki cseppet sem kelti fel a figyelmét, így a titka rejtve maradhat, Borának viszont konkrét tervei vannak Zsolttal: barátnői tanácsára nőcsábász főnökével akar bosszút állni folyton hűtlen ex-vőlegényén.
Zsolt és Bora között már az úton átrendeződnek az erőviszonyok, megkezdődik a csatározás, aminek nem várt eredménye lesz.
Vajon egy váratlan baleset közelebb viszi a két embert egymáshoz, vagy minden visszatér a régi kerékvágásba? A szerelem képes átformálni a férfi személyiségében nyomot hagyó gyerekkori sérüléseket, vagy erősebbnek bizonyul Zsolt makacs védekező mechanizmusa a sérthetetlen macsó szerepének fenntartására?


Véleményem
5/5


Teringették ez a könyv… Fantasztikus. Anyám, annyit nevettem, hogy csak, na. Imádom az írónő stilusát, a könnyed és vicces romantikus történeteit. Szívesen adnék erre 10 csillagot, mert iszonyatosan jó könyv.
Bora egy imádnivaló nőszemély, de Zita… Hát ez valami észbontó nőszemély. Legnagyobb karakter a történetben, ahogy fapofával beszél az kész tanulmány. S még ő kérdezi, hogy mi van. Hihetetlen ez a nőszemély. Bogi sem egy piskóta. Igazi pletykás. Szóval a kedvenceim. Ha nekem ilyen barátnőim lennének, főleg Zita … Nagyom felmennék a plafonra tőlük.

Zsolt! Egy kicsit hangyányit nem bogaras véletlenül?  De a dolgai ellenére, kedvelem. Dögös és imádnivaló, mint mindig. Annak ellenére, hogy későbbiekben picit bunkó volt Borával. De ezt a balesete számlájára írom. Viszont érdekes volt olvasni, hogy milyen fóbiája van neki. El nem tudom képzelni, hogy lehet így élni. Történet előre haladtával úgy érzem, kezd felhagyni a fóbiájával részben Borának köszönhető.

Az Írónőtől nem az első kötetét olvastam már, és bízom benne, hogy nem az utolsó lesz. Nagyon szeretem a történeteit olvasni. Annyira könnyed, humoros, hogy élmény elolvasni. Szerencsére, hogy nem mentem, sehova míg ezt a könyvet olvastam, mert akkor bolondnak néztek volna engem.

Jókat kacagtam Bora testvére beszólásain, bírom a srácot,aranyos. Szülei is kedvesek, elragadóak, viszont Zsolt szüleiről nem mondanám.

Szerintem érdemes lenne az írónőnek olyan irányvonalat vennie a pasik terén, hogy ne legyenek tökéletesek. Vagyis legyen defektjük, gondjuk…
Pont ilyen pasira vagyok kíváncsi , mint ez az ember Zsolt. Érdekes volt olvasni lapról, lapra, hogy mennyire meg tudd változni egy nő kedvéért. Ugyanez vonatkozik Borára is. Hihetetlenül sokat változott. Kivirult rendesen. S persze jó lett volna tudni, hogy mit szól ehhez Péter… Az az ember egy idióta.. És pont.

Számomra ez a könyv igazi életvidám, szórakoztató perceket adott. Volt minden, amitől igazán kikapcsolódhat az ember lánya.
Így aztán most várhatok a következő vigyori adagomra. Kiváncsi vagyok milyen történettel fog előrukkolni J. K. Smith.

Szóval ajánlom azoknak, akik már olvasták J. K. Smith könyveit, abszolútde nem fognak csalódni benne. Akik nem olvasták, akkor ajánlom nagyon. Viszont tessenek vigyázni, ha tömegközlekedésen vannak, kész életveszély olvasni. (Mosolygok magamban.)


A könyvet itt tudjátok beszerezni


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése