2019. augusztus 30., péntek

Anne L. Green: Érzéki csábító (Csábító sorozat 2.)

~~~ Recenzió ~~~ 

Szeretném megköszönni Álomgyár Kiadónak és Anne L. Green Írónőnek, hogy továbbra is elolvashattam a második részét Csábító sorozatból az Érzéki csábító c. könyvét. Itt már igencsak beljebb vagyunk a történetnek. Hiszen Niko és Olivia egy nem mindennapi eseményen kell keresztül menniük. Itt már nem csak arról szól, hogy Niko mit szeretne, hanem arról is, hogy Olivia mit szeretne.
Bővebben lentebb olvashatod, mit gondolok a könyvről.


Anne L. Green:
Érzéki csábító
(Csábító sorozat 2.)


Tartalom:
Ahhoz, hogy meglásd a lényeget, nem ítélkezned, hanem szeretned kell!
Bár Niko és Olivia ellentétes oldalon játszott, a sorsuk egyre inkább összefonódott. A kölcsönös vonzalom és a tragikus körülmények egymás felé sodorták őket. Hiába tudják mindketten, hogy a köztük lévő fellángolásnak nem lehet jövője, már nem a józan ész, hanem az érzelmeik irányítják őket. A legnagyobb küzdelmeket már nem az ellenfeleikkel, hanem a saját démonaikkal vívják. 
Olivia lelke bosszúért kiált, melyhez az erejét Nikoból nyeri. Nikoról viszont mindennap lehull egy újabb álarc. Oliviára van szüksége ahhoz, hogy visszataláljon eredeti önmagához. A határok elmosódnak. Felvállalva az egymás iránt érzett szenvedélyt, beláthatatlan következmények áradata zúdul a nyakukba. Niko hiábavaló csatát vív saját múltjának elnyomásáért, egy új élet megteremtéséért. Rá kell döbbenniük, az elkövetett vétkeik elől nem menekülhetnek. 
Ahogy telik az idő, úgy lesz egyre nagyobb a kockázat is. Az ellenségeik pedig lesben állva várnak, hogy hibát kövessenek el…


Véleményem
5/5


A történet ott folytatódik, ahol előzőleg abba maradt. Nem semmi függővéggel lett nyitva az első rész. Így már hamar elkezdhettem olvasni a másodikat. Itt viszont már a bizalomról szólt a történetük. Niko, annyira imádom. Mennyit teper Olívia után… Néha azon gondolkodom megérdemli-e Nikot. Sokszor nem tudtam, miként érezzek Livi iránt. Utáljam, vagy kedveljem? Néha hajmeresztő ötletei és döntései vannak. Olíviát legszívesebben megruháztam volna. Komolyan! Ennyire vak ne legyen már, hogy ne lássa Niko mennyit, változik, még hozzá miatta.. Rég akadtam ki ennyire egy karakter, miatt, mint Olívián. S ezt sikerült elérnie Anne-nek.

Annak ellenére, hogy mennyire nem tudtam megkedvelni Livit még így is izgalmas és letehetetlen volt a könyv. Ahogy az elsőt, úgy második részt is egy nap alatt olvastam ki. Ez a történet már nem csak arról szól, hogy szeretünk vagy sem. Bosszúról szól. Eszét veszti a fájdalom és kétségbe van esve Olívia. Niko pedig igyekszik mellette lenni és támogatni. A kapcsolatuk nem egy hétköznapi, hanem szenvedéllyel és szerelemmel van tarkítva.

Niko és Olívia
(Ahogy én elképzeltem.)


Azt hiszem ez a könyv tetszett jobban, mert kicsit többet tudhatunk meg Niko múltjáról. Noha volt számtalan kérdésem, de később azok már meg lettek válaszolva a történet végén. Olívia pedig egymás után próbálja feldolgozni a hírt, ami Niko okoz és a gyászt is. Igazság szerint jobban szeretem Niko szemén keresztül olvasni a történteket. Noha Olívia sem egy piskóta…  (mosolygok). Tetszett az, hogy mindig érezteti, hogy mennyire szereti, és oda van érte Mind azok ellenére, amit Livi tesz vele. Egyszer szakít vele, máskor meg oda van érte. Ez a kettőség jellemzi őket a kapcsolatuk. Hiába vannak egymástól távol, amit éreznek egymás iránt az mindent felül ír.

Voltak vicces jelenetek, bizarr is ráadásul. Főleg az a rész, amikor le akarták fizetni Livit. Aztán a kocsilopásos, na azon jót nevettem. Szóval voltak érdekes jelenetek. Később új karakterek jöttek be a történetben, akiket nem szívleltem Simont, Juke és az FBI. Nem  a szívem csükcsei… Kristinnek pedig egy pacsit érdemel, kidobta Juke-t. Végre… Nem volt szimpi.

Egy szó, mint száz ez a második rész számomra egy élmény volt elolvasni. Bátran ajánlom azoknak, akik szeretik Anne L. Green könyveit. Akik szeretik izgalmas romantikus történeteket. Ez pont az. Viszont javasolnám, hogy min a hármat érdemes megvenni, mert sokkal, de sokkal izgalmasabb. Hamarosan hozom a harmadik részről a véleményemet. Annyit mondhatok az első kettőnél is jobb lett! Sőőőt!!! Lehető legjobb!

A könyvet itt tudjátok beszerezni:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése