2019. augusztus 5., hétfő

Marilyn Miller: A vezér

~~~ Recenzió ~~~

Marilyn Millertől újabb könyvét sikerült elolvasnom A vezér címmel. Köszönöm Marilyn, hogy lehetőséget kaptam, hogy elolvashassam. Ez a könyv egy igazi dögös, veszélyes férfiról és egy bátor merész nőről szól a történet, aki nem ismer félelmet. S e kettőjük kapcsolatáról mesél nekünk Marilyn. A könyv Gyémántfelhő Kiadó gondozásában jelent meg.


Marilyn Miller:
A vezér



Tartalom.:


Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek felett áll, dönt élet és halál között, ő irányítja a félteke legnagyobb maffiahálózatát. Sötét és kegyetlen világba született, ahol nem engedheti meg magának a gyengeséget. Mert Ő nem más, mint a VEZÉR. Megismerkedik egy titokzatos vörös hajú nővel, és minden megváltozik… 

A találkozás vajon véletlenszerű? 
Serena Wayans súlyos terhet cipel és csak egy célja van. A VEZÉR bizalmába férkőzni. Elcsábítani. Serena vajon tényleg az, akinek mondja magát? Mi történik, ha a feléled a vágy, és a titkokra fény derül? Létezhet-e szerelem abban a világban, ahol brutalitás és hazugság uralkodik?

Véleményem
5/5

Már maga a szó, hogy Vezér félelmetessé tette a karaktert. Egy olyan férfi, aki nem ismer sem istent ,sem embert az kegyetlen. Nem ismeri a szeretetet, a szerelmet, a bizalmat csak a fájdalmat és a keserűséget ismeri.

De aztán egy nap belépett az életében egy nő. Egy nő, aki az életét nem kímélve ott állt a Vezér előtt.. Bátor és vakmerő, aki képes az életét feláldozni, hogy mentse a testvérét. Nem érdekelte, hogy egy veszélyes férfival fog találkozni, aki nem képes a szeretetre és a szerelemre, vagyis semmi érzelemre. Kivéve talán a gyűlölet, ami mardossa a lelkét.

Ez a történet kegyetlen, véres és fájdalmas, ahol nincs helye a kételkedésnek. Minden perc, cselekedett az életekbe kerülhet. Különösen Serenának. Hiszen életével, mint sem törődve, ment elcsábítani Alexander Salvatore-t a Vezért. Csak hogy egy valamivel nem számolt az érzéseivel, a szerelemmel. Hogy végül ő maga kerül a csapdában.

Olvasás közben gondolkodtam azon, hogy mennyire szeretheti a testvérét, Serena, ha ezt bevállalta. Egy veszélyes dolgot, hogy mentse a testvérét. Nem tudom én lennék-e ennyire bátor. Minden esetre Serena , számomra kedvenc karakterem. Aki erős, bátor és merész.
Alexander pedig végre meg ismeri milyen a tüzes szenvedély, a vágyódás és, hogy milyen szeretve lenni. Nem csak a gyűlölet van, hanem szeretet is a világon
Emellett történet előre haladtával, sajnos titok kiderült. Volt egy jelenet, ami nekem nem tetszett az a bizonyos kínzás. Hiába nem haragudott Serena, helyében jó sokáig lettem volna mérges. Eléggé félelmetes volt az egész. Sejthető volt, hogy Serena nem fogja megúszni egy kis enyje-benyje dologgal. Hihetetlen volt, hogy Alexander milyen gyorsan váltott át szerelmes férfiból egy veszélyes gátlástalan fickóvá. Bele is borzongtam.

Magába szippantott ez a történet és egyre többet és többet akartam ebből. Marilyn újabb szuper történetet adott ki kezeiből. Nem csodálkozom most már, hiszen egy tehetséges Írónő, akinek ez a 4-ig könyve, amit kezembe tarthattam. Egy igazi maffiás történetet kaptam és igazából ez a 4-ig maffiás könyv, amit olvastam és egyre szimpatikusabb ez a történet. S szívesen olvasnék még több Marilyn könyvet. Nem tudom megunni, imádom a stílusát.

Szóval azoknak ajánlanám, akik szeretik a maffiás történeteket, akik nem rettenek meg a durva és erotikus jelenetektől. Számomra igazán kikapcsolódást nyújtott, tetszett és sajnos, sajnáltam, hogy vége lett. Szívesen olvasgattam volna még.


Talán egy picit elfért volna még a végében, mondjuk 5 év múlva részt. Marilyn, nem tervezel egy kis mini novellát írni? 


Kedvenc idézeteim:





A könyvet itt tudjátok beszerezni:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése