2019. augusztus 29., csütörtök

Anne L. Green: Arcátlan csábító (Csábító sorozat 1.)

~~~ Recenzió ~~~

Köszönöm az Álomgyárnak és Anne L. Green szerzőnek, hogy ismét egy felejthetetlen élménnyel ajándékozott meg. Nikó és Olivia egy nagyszerű páros. Nem hiába, Annie L.Green név a garancia a jó kikapcsolódásra, szórakozásra. A szerzőtől már olvastam több könyvét, és még mindig ki tudok kapcsolódni a történetei. Ez a történet viszont merőben más volt, mert helyenként nem csak a képzelet szülte dolgokat írta meg. A könyv nem más , mint Arcátlan csábító címet viseli, mely Csábító sorozat első részeként jelent meg.


Anne L. Green:
Arcátlan csábító
(Csábító sorozat 1.)


Tartalom:

 Minden ​történetnek több oldala van, ahogy minden embernek több arca
Olivia Clark évek óta behajtóként éli mindennapjait. Tartozások behajtása az élete, ami olykor magánnyomozással jár. Szereti a munkáját, de idővel kezd belefásulni, míg egy napon a barátnője a segítségét nem kéri. Valaki titokzatos módon visszaél a férje személyazonosságával. Olivia elszánt kutatásai egy rejtélyes férfihoz vezetnek, aki nagylelkűen felajánlja a segítségét. 
Thomas, Carl vagy Niko? A valódi nevét senki nem ismeri, egy vérbeli kaméleon. Nem más ő, mint egy hivatásos csaló, aki a „munkája” során különböző személyiségeket vesz fel, mindig más-más figura bőrébe bújva. Igazi átváltozóművész, de az örökös szerepjátéknak köszönhetően már ő maga sem biztos abban, hogy ki is ő valójában. 
A szálak egymásba futnak, a titkokról lehull a lepel, Olivia és Niko pedig zűrös csalási ügyek kellős közepén találják magukat. 
De hogy ki melyik oldalon áll, abban már egyikőjük sem lehet biztos.


Véleményem
5/5

Kicsit nehéz helyzetben vagyok, mert amikor az első részről írnék véleményt, addigra már az utolsót is kiolvastam. Nem gondoltam, hogy nehéz lesz majd… Hiszen mindig előre szoktam dolgozni a vélemény írásakor. De most sajnos nem. A könyv már több ideje meg volt már, de amilyen háklis vagyok a sorozatokkal, így megvártam mind a három meg legyen. Mert így egybe tudom elolvasni. S milyen jól tettem. Mikor azt hittem már, hogy Anne nem tudd újat mutatni… Mégis itt vagyok a három kötettel befejezve…

Na, de kanyarodjuk az első részhez.
Amikor először találkozik Niko és Olivia nem mindennapi volt, az egyszer biztos. Mi sem lehet jobb, mint elbújni a gardrób szekrényben. Nem igaz? Igazából itt kezdődik az ő kapcsolatuk, Amikor olvastam a történetet, egy pasi jutott eszembe, aki annyira jól állna Niko szerepéhez és ez a simlis csalóként, sem állna rosszabbul. 

Ahogy én elképzeltem Nikot. 

Matt Bomer / Neal Caffrey


Maga történet is emlékeztet egyik kedvenc sorozatomra, A nagy svindlire. Ott is a pasi állandóan ott lebzsel, ahol nem kéne. Niko is pont ilyen. Folyton Olivia sarkában volt. Imádtam a csipkelődős beszélgetéseiket. Ahogy egymásra néztek… Igaz voltak olyan részek, amikor Olivia megküzd a bizalommal. Ez érthető valahol. Hiszen az exe jócskán megtépázta.

Meg aztán valljuk be őszintén, mennyire tudnánk teljesen megbízni egy csalóban?  Ugye, nehezen. Aztán kicsit elgondolkodtam, hogy milyen lehet behajtóként dolgozni. Hiszen valakinek ezt is el kell végezni. Ez is egy munka.

Igazán letehetetlen volt, egy nap alatt befaltam és örültem, hogy második rész pont mellettem volt. Így tudtam folytatni a történetet. A vége pedig függővéges volt. Nem emlékszem olyan romantikus könyvre, ami teljes mértékben a lelki részre hajtott volna. Az első rész még csak ismerkedés fázisban vannak. További kötetekben derülnek ki Olivia és Niko történetei

Volt néhány karaktert, akit legszívesebben kivágtam volna. Köztük volt Mark. Az az ember egy beteg. Nem önmaga az biztos. Simont és Kristint nem tudom hova tenni, semlegesek… Fene tudja. Majd kiderül a második részben.
A vége pedig.. Padlót fogtam. Nem erre számítottam. Minden esetre nekem nagyon bejött az első rész.
Szóval örültem, hogy meg volt a második rész, így folytatni tudtam. A második részről hamarosan hozom a véleményemet.

Mind mindig továbbra is ajánlom neked az Arcátlan csábítót. 



A könyvet itt tudod beszerezni:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése